vert Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 Witam.organizuje trening na torze szutrowym w okolicach Olsztyna.tor pana Ludwiczaka. tor ma byc wyrownany i gotowy na sobote. koszt toru to 2500 za dzien. tor ma okolo 7 km i dwie konfiguracje. lista max 15 osob. grill we wlasnym zakresie. pomiary czasu zrobimy w cenie. zaczynamy o 10 upalamy do bulu.w ten piatek jade na rekonesans to zrobie z toru foty. przypominam to ten tor na ktorym holo fiknal kozla. 1.vert 2.norveg 3.adam tomalak 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bea Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 Vert, proszę bo mnie az zabolało - popraw ten BÓL. A poza tym fajny pomysł ps. chciałabym poprosić o zwrot zastawy stołowej mojego psa. Kiedy moge podjechac ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIKKI Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 Strasznie żałuję, że mnie nie będzie Impreza zapowiada się mega kozacka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablonas Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 proszę mnie dopisać :wink: i sprostowanie. tor ma ok 1,5 km długości a nie 7 ale zabawa i tak jest przednia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurek P Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 Proszę mnie dopisać Link to comment Share on other sites More sharing options...
beben Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 dopisz mnie wstepnie, wieczorem obgadam w domu mozliwosci przygarniecia jakiejs niańki rodzinnej i potwierdze na 100 %. Do tego czasu na pewno kpl juz bedzie i bym sie nie załapał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomir Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 A jak z widownią ?? Też musi się oficjalnie zapowiedzieć ?? :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vert Posted April 10, 2007 Author Share Posted April 10, 2007 Witam.organizuje trening na torze szutrowym w okolicach Olsztyna.tor pana Ludwiczaka. tor ma byc wyrownany i gotowy na sobote. koszt toru to 2500 za dzien. tor ma okolo 1,5 km i dwie konfiguracje. lista max 15 osob. grill we wlasnym zakresie. pomiary czasu zrobimy w cenie. zaczynamy o 10 upalamy do bolu.w ten piatek jade na rekonesans to zrobie z toru foty. przypominam to ten tor na ktorym holo fiknal kozla. 1.vert 2.norveg 3.adam tomalak 4.Jurek P 5.Pablonas 6.beben wrc 7.Carfit 8.Alex 9.Łosiu 10.Durbos 11. 12. 13. 14. 15. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vert Posted April 10, 2007 Author Share Posted April 10, 2007 A jak z widownią ?? Też musi się oficjalnie zapowiedzieć ?? :razz: mile widziana.do obslugi gryla strasznie jestem ciekaw jak sie tam jezdzi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 Wstępnie proszę mnie umieścić na liście (90%). Zobaczymy co z Ułężem. Czy na betonowym, obniżonym zawiasie jest tam po co jechać?Będzie trzeba chlapacze zamówić Carfit!Gdzie śpimy? :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamusmax Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 Wstępnie proszę mnie umieścić na liście (90%). Zobaczymy co z Ułężem. Czy na betonowym, obniżonym zawiasie jest tam po co jechać?Będzie trzeba chlapacze zamówić Carfit!Gdzie śpimy? :wink: kurna pojechalbym ale Ulez mam zaklepany ALEX macie zarezerwowany apartament malzenski w hotelu Blue Oyster Link to comment Share on other sites More sharing options...
vert Posted April 10, 2007 Author Share Posted April 10, 2007 Wstępnie proszę mnie umieścić na liście (90%). Zobaczymy co z Ułężem. Czy na betonowym, obniżonym zawiasie jest tam po co jechać?Będzie trzeba chlapacze zamówić Carfit!Gdzie śpimy? :wink: alex u mnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beben Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 vert, ja juz moge potwierdzic na 100 % , niańka zaklepana Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal_ Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 Tak patrząc na mape pare osób chyba przez Socho bedzie jechało, jak ktos sie zatrzyma na chwile to bede sie raczej pisał na kibica Link to comment Share on other sites More sharing options...
vert Posted April 10, 2007 Author Share Posted April 10, 2007 vert, ja juz moge potwierdzic na 100 % , niańka zaklepana SUPER FAJOSKO. ekipa paru kozakow z kraka i okolic tez sie szykuje. a tak powaznie proponuje wziac zimowki. ivanek zapraszamy :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
beben Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 a tak powaznie proponuje wziac zimowki. jak bedzie sucho i równo to chyba na letnich lepiej :?: , na pewno pojadę na felgach które juz Śmiechowi (nie czytaj tego) sprzedałem dorżne je, a nie bedą nowych katował :wink: :wink: :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vert Posted April 10, 2007 Author Share Posted April 10, 2007 a tak powaznie proponuje wziac zimowki. jak bedzie sucho i równo to chyba na letnich lepiej :?: , na pewno pojadę na felgach które juz Śmiechowi (nie czytaj tego) sprzedałem dorżne je, a nie bedą nowych katował :wink: :wink: :wink: nie wiem. :roll: ja bede saxo na szutrowkach Link to comment Share on other sites More sharing options...
saint Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 Mam nadzieję że to nie będzie jednorazowa impreza, bo akurat 28.04 nie mogę... Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal_ Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 Beben, sam jedziesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vert Posted April 10, 2007 Author Share Posted April 10, 2007 Mam nadzieję że to nie będzie jednorazowa impreza, bo akurat 28.04 nie mogę... nie nie.jade w piatek na rekonesans.a 28 na trening.no a dalej to zobaczymy.zaczynaja sie imprezy dla firm wiec nie wiem jak bedzie z czasem...ale cos wymyslimy.mysle sobie ze fajne szutry raz na jakis czas mozna pojezdzic zamias uleza :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablonas Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 jak bedzie sucho i równo to chyba na letnich lepiej :?: , jak myślisz o jeździe na czas to zdecydowanie zimówka. jak chcesz się pobawić to wkładaj lato. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beben Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 jak bedzie sucho i równo to chyba na letnich lepiej :?: , jak myślisz o jeździe na czas to zdecydowanie zimówka. jak chcesz się pobawić to wkładaj lato. czyli zdarta zimówka powinna zapewnic obie konkurencję :wink: Ivanek, sam na pewno nie, jak bedzie blizej terminu to zobaczymy czy mam wolna miejscowke Link to comment Share on other sites More sharing options...
vert Posted April 10, 2007 Author Share Posted April 10, 2007 tak beben mysle ze spoko.fotki z toru dam za pare dni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łosiu Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 Vert, dopisz i mnie. Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamusmax Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 Vert, dopisz i mnie.Pozdro to nie jedziesz na ulez :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts