Grzegorz Magdziarz Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 PS. Grzegorz, to ja rezerwuję na drogę powrotną to jedno miejsce dla naszej pasażerki u Ciebie. Potwierdzam rezerwację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuga Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Wchodzimy w to? Potwierdzam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekka Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Wchodzimy Jeśli się da to dla dzieciaków jedna porcja na pół (dotyczy zwłaszcza palinki ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cart Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Wchodzimy w to? Jestem za! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muka Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Dla mnie też ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastazen Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Na dobrą kolację zawsze wchodzimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebekian Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Wchodzę, a jakie mięsa ? Baranina Zakładam ze będzie to w dniu na koniec danego dnia i z noclegiem nie w namiocie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Magdziarz Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Baranina odpadywuje z powodów konstytucyjnych. Zwłaszcza jeżeli ma to być 5 rodzajów baraniny: żywa, nieżywa, surowa, zepsuta, wyrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekka Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 To może chociaż jagnięcina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Magdziarz Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Mo ewentualnie spróbować, ale na drugiej Subariadzie wyleczono mnie z tego skutecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekka Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Ale ma być podobno Rumuńska (czytaj Unijna), a nie Ukraińska (z Polski) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Magdziarz Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Podobno tajemnica leży w przyrządzeniu. Inne mięsa też można nieźle spieprzyć w kuchni choć same w sobie niczemu nie winne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekka Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Tylko nie wiem czy uda Ci się to wytłumaczyć po rumuńsku miejscowemu kucharzowi. A tak w ogóle to my tu wątki kulinarne poruszamy, a nikt nie zwrócił uwagi, że do wyjazdu pozostało już tylko 9 dni. Może komuś się przypomniało cos ważnego w związku z wyjazdem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izotom Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Eeee, przy upalaniu na asfaltowych serpentynach przydadzą się jednak letnie opony, najlepiej slick i dodatkowe klocki hamuklcowe na przód Dyrekcja może potwierdzić, a Chojny niuchał. Na jeden dzień przygotujcie 3 pary butów ... suchych, w tym dwie takie do łażenia pod kamieniach. Jednak długie spodnie: woda w jaskini zimna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muka Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Żeby zostawić samochód pod Emil Frey na noc to trzeba się pojawić do którejś godziny czy można o każdej porze dnia i nocy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebekian Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Żeby zostawić samochód pod Emil Frey na noc to trzeba się pojawić do którejś godziny czy można o każdej porze dnia i nocy? Też mnie to interesuje, może Grzegorz będzie miał klucze ze sobą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sredniaq Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Strasznie wam zazdroszczę wyjazdu. Mam nadzieję, że będzie jeszcze jakiś wyjazd do Rumunii i uda się załapać w przyszłości. Życzę wszystkim udanej i bezawaryjnej wyprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebekian Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Dzięki, wyjazdy do Rumuni w okresie majowego weekendu maja być podobno cykliczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Magdziarz Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 (edytowane) Najlepiej do 18:00. W godzinach późniejszych proszę o indywidualne ustalenia; muszę podać markę i nr rej. ochronie. PS przypominam o kiełbaskach na kolacyjkę. przeczyszczają łagodnie nie przerywając snu Za późno pojawić się nie polecam bo wyjazd o 7:30 PPS proszę dołączyć do list listę parkujących w EFRP, tak będzie najprościej. Hehe nie ten wątek apropos list Edytowane 16 Kwietnia 2014 przez Grzegorz Magdziarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebekian Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Kurczaki, o 18-tej to ja będę dopiero z łodzi wylatywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Magdziarz Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Spoko, zróbmy tylko listę wozów i nr rej. oraz spodziewanej godziny przylotu to przekażę ochronie. Może być PW przecież Tylko nie wiem czy uda Ci się to wytłumaczyć po rumuńsku miejscowemu kucharzowi. A bien fait s'il vous plait. Bine făcut vă rugăm. Dużej różnicy nie ma. Miałem w obsłudze kilka wozów co prawda z Bukaresztu, ale oni mówią zazwyczaj dwoma, trzema językami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subary Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Te kiełbaski to jakieś kultowe z okresu I Subariady. Grzegorz mógłbyś przybliżyć historię ? Piszę się na parking - CTR1H66. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Magdziarz Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Kiełbaski kultowe od czasu spotów krakowskich a na pierwszej faktycznie spotowicze spotkali się z częścią załóg subariady LISTA PARKINGOWA Subary, FOR, CTR1H66 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastazen Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Grzegorz, poproszę o dopisanie do listy parkingowej - CT5251C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Magdziarz Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 LISTA PARKINGOWA Subary, FOR, CTR1H66 Jastazen, FOR, CT5251C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się