paul_78 Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Wczoraj widziałem dziwnego Subaraka, niestety po ciemku i od tyłu W każdym razie z tyłu napis "Subaru" nie był na środku, tylko bliżej lewej strony. Wielkość chyba standardowa. Autko zdecydowanie starsze niż nowsze, chyba Impreza. Co to za cudak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario-wrx Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Moze to bylo Daewoo z naklejka subaru ...po tym opisie to tylko Chuck Norris nam moze powiedziec co to bylo za auto :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul_78 Posted February 9, 2006 Author Share Posted February 9, 2006 Wiem, że opis jest do kitu. Tak serio to to na 99% była jakaś Impreza, tylko ten napis nie był centralnie, ale przesunięty do lewej strony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek@klubsubaru.pl Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 może walnięty w tył i po remoncie właściciel przykleił literki trochę krzywo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielkopolanin Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 A propos, ostatnio widziałem niebieskiego Poloneza ze zlotymi kolpakami. Prawie jak STi :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pemo Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Moze jakies Legacy starsze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał Bajorek Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Ja obstawiam,że to był jakiś dresiarz w bluzie z napisem SUBARU co ją kupił/ukradł w Haus - a, że była w kolorze brązowym to dlatego tak dziwnie wyglądał i sie z Subaru nie kojarzył z wyjątkiem napisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sykstus Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Prawie jak STi :roll: Prawie robi roznice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pemo Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 A moze to bylo to? :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Staree i znane :wink: Może WiS powienien pomyśleć nad taką naklejką ? 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIST Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 "A propos, ostatnio widziałem niebieskiego Poloneza ze zlotymi kolpakami. Prawie jak STi " Prawie robi dużą różnicę Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielkopolanin Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 "A propos, ostatnio widziałem niebieskiego Poloneza ze zlotymi kolpakami. Prawie jak STi " Prawie robi dużą różnicę A z naklejkami SWRT będzie ok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiS Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Może WiS powienien pomyśleć nad taką naklejką ? Na tym zdjęciu jest zwykła yariska... Ja se nie muszę naklejkami humoru dodawać :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Jak rozpoznać T-Sporta z tyłu..? Muszę wiedzieć, co by się nie naciąc . Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiS Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 1. Napis Toyota pod lewą lampą ma być czerwony, nie srebrny. 2. Brak ochronnych, czarnych nakładek. 3. Zderzak masywniejszy i mocniej wyprofilowany - zawiera światło cofania i wycięcie na wydech. No i tu jeszcze widać czarne lusterka boczne (TS ma w kolorze nadwozia, ale wersja Sol chyba też). A bezbłędnie rozpoznasz, jak Ci szybko odjedzie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
huzar105 Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Też widziałem takiego poloneza Szkoda, że nie mam malucha zapodał bym sobie taką naklejką Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts