Heller Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Jestem strasznie podekscytowany bo mam zamiar kupic impreze. Umowilem sie z wlascicielem na srode do DaWoja na przedlad przed kupnem, zeby powiedzieli mi czy z tym autkiem wszystko jest ok. Jesli ktos z was bedzie mial jakies info o tym modelu ze swojego zrodla to bardzo prosze o pomoc. Hmmm... w sumie jesli wszystko bedzie ok, to chyba cena dobra tak mi sie wydaje... Co o tym sadzicie ? Jestem pierwszy raz na forum, wiec - witam serdecznie ! Heller - jak dobrze pojdzie - nowy uzytkownik IMPREZY pzdr. PS link do autka http://www.trader.pl/details,131,672747 ... 220011.asp Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Jedz do kogos, kto sprawdzi Ci dobrze auto, a nie do Dawoja. Jak musisz do ASO, to lepiej do Kopera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norveg Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 albo tu jeżeli nie musi to być ASO http://korneckiautosport.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Nie kupiłbym od tego człowieka nawet kosiarki spalinowej. Ja bym odradzał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiszka Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Jak najbardziej zapraszam do Korneckiego. Świetni fachowcy i całkiem przyzwoite ceny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomekEl Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Tylko najblizszy temin w przyszlym roku Jedz do Szczepana www.czoper.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Nie kupiłbym od tego człowieka nawet kosiarki spalinowej. Ja bym odradzał. Kuba - czyżby chodziło o Cossiego ?? :? Tylko najblizszy temin w przyszlym roku Jedz do Szczepana www.czoper.pl eeee - nie przesadzaj :-) (oczywiście w kwestii terminów ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Tylko najblizszy temin w przyszlym roku Dziś widziałem wolne moce przerobowe :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Kuba - czyżby chodziło o Cossiego ?? Tia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sykstus Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Nie kupiłbym od tego człowieka nawet kosiarki spalinowej. Ja bym odradzał. Jako ze od jakiegos czasu szukam SI ogladalem to auto, jak dla mnie jest to porazka zmarnowalem kase na wyjazd do Wawy tylko niepotrzebnie, zreszta nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz, ogolnie autko przez telefon piekne a na zywo juz mniej ... Azrael ma racje, ja tam bym szerokim lukiem ... Za te pieniazki mozna duzo fajniejsze (czytaj bardziej zadbane), od pierwszego wlasciciela i z duzo mniejszym przebiegiem (gdzies bylo takie fajne 99 z lodzi od pierwszego wlasciciela, z przebiegiem 80 k i ksiazka serwisowa za 43 k) Radzil bym mniej podpalania sie ... Ja przynajmniej juz mialem okazje sie spazyc wiec teraz najpierw siadam tylkiem w miske zimnej wody a potem jade ogaladac auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Gdyby ktoś szukał GT MY00 w kolorze....białym z bardzo małym przebiegiem rzeczywistym w cenie ~45000...... dla zainteresowanych wyślę na PW nr do kolegi, który chce sprzedać takie autko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Mój Cossie jest od tego typa. Polecam moją galerie - szczególnie dzial "Stan Zastany". Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Mój Cossie jest od tego typa. Polecam moją galerie - szczególnie dzial "Stan Zastany". Rozumię,że sprzedawał jako bezwypadkowe... Tak czasami niestety bywa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Nie sprzedawał jako bezwypadkowe. Ale nie sprzedawał jako zepsute celowo, zniszczone, zgnite itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Oglądałem Twoją galerię!!!Rzeczywiście przy naprawie poszedł po najniższej linii oporu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanap4 Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Gdyby ktoś szukał GT MY00 w kolorze....białym z bardzo małym przebiegiem rzeczywistym w cenie ~45000...... dla zainteresowanych wyślę na PW nr do kolegi, który chce sprzedać takie autko Wybaczcie OT, ale dla mnie od jakiegos czasu najladniejszym kolorem do SI jest wlasnie bialy.Jesli to mozliwe, to czy moglbym prosic jakas fotke tego subaraczka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller Posted November 7, 2005 Author Share Posted November 7, 2005 No to w ogole nie bede jechac do tego goscia... wiktor@eska.pl - moge prosic o kontakt i zdjecia tej bialej I ? ---------------------- A co myslicie o tym ? Moge troche kasy wysuplac i rzucic sie na dorzszy model.... 3 a 5 lat kredytu to prawie zadna roznica http://www.gratka.pl/moto/tresc.phtml?i ... cc61f38f0e --------------------- PS Szukam jakiejs NIESKASZANIONEJ imprezki miedzy 40a60 tys... moze ktos cos widzial, ma, wie... ? pzdr. i wielkie dzieki za wszelka pomoc przyszla i udzielona mi do tej pory Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 3-5 lat kredytu...hmm uwzględniasz mam nadzieję to że może się coś zepsuć w takiej Imprezce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JotEn Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Kuba kupiles od Kopera czy przez niego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Kuba kupiles od Kopera czy przez niego? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JotEn Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Kuba kupiles od Kopera czy przez niego? ? .....? To bylo jego auto czy je sprzedawał - nie sprzedaje tylko subaru.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiszka Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Tylko najblizszy temin w przyszlym roku Jedz do Szczepana www.czoper.pl U Szczepana są terminy - przyjęcia samochodu ale z oddaniem bywa duży problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiszka Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 No i czasmi wymontuje z jakiegoś samochodu pare częśi dla innego klienta bo w tym swoim bajzlu nie może się ogarnąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Kiszka, nie popadaj w przesadę :-) Szczepan też jest spoko... Szczególnie .. w porównaniu z resztą ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Kuba kupiles od Kopera czy przez niego? ? .....? To bylo jego auto czy je sprzedawał - nie sprzedaje tylko subaru.... Kupiłem samochód od Marcina Sienkiewicza - właściciela Mabi i rajdowca - tego który sprzedaje ta niebieską Imprezę, nie wiem skąd Ci się Koper wziął. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts