Jump to content

IAA Frankfurt plus SI MY06 na gorąco + konkurs

herrkam

Recommended Posts

Własnie przewalam foty do kompa i kilkoma się podzielę.

Przemq nowa SI STI na zdjęciach w prasie wygląda niezgrabnie ten grill ale live jest zgraaabniutka :lol: i świetnie wygląda in minus takie jak zwykle przełączniki przy kierownicy w sumie wnętrze to MY05 Kierownica suuuper mała zgrabna jak w wurcu (nareszcie)...

ELIA zrobiła LOGAN RS 100KW/200NM, wszyscy wieszali fury a w hali tunerów królowały koła 20" na profilu 25 :?

PYTANIE jaka marka oznacza samochody załaczoną na fotkach jaszczurką??

Własnie przewalam foty do kompa i kilkoma się podzielę.

Przemq nowa SI STI na zdjęciach w prasie wygląda niezgrabnie ten grill ale live jest zgraaabniutka :lol: i świetnie wygląda

No to pięknie!

Bardzo mi się podoba to, co piszesz 8)

Dzięki za relację 8)

A swoją drogią zazdroszczę Ci :wink:

PS. Zgodziłbyś się, gdybym zaproponował przeniesienie Twoich zdjęć i relacji do nowego wątku o imprezie w wersji europejskiej...? :roll: Chodzi mi o ten wątek: http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.php?t=103216 . Byłby po prostu większy porządek...

PS. Zgodziłbyś się, gdybym zaproponował przeniesienie Twoich zdjęć i relacji do nowego wątku o imprezie w wersji europejskiej...? :roll: Chodzi mi o ten wątek: http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.php?t=103216 . Byłby po prostu większy porządek...

Looooz znaczy tak

A nie, nie - widzę, że relacja nie dotyczy tylko imprezy. To wycofuję się ze swojej propozycji 8)

aaa myslalem że chcesz wyciąć je z topica ale spoko jak by co można targi ogólnie hmm zwykłe tylko SUBARU i hala tunerów mnie ekscytowały a MAYBACH wyglądal jak karawan na ostatnią drogę heh ok odsypiam dziś do pracy trzeba :?

Co do jaszczurki to się nie wypowiadam bo nie chce zawstydzić innych... :twisted: (czytając miedzy wierszami oznacza to, że nie mam zielonego pojęcia... :wink: ) Jeżeli chodzi o zdjęcia to są świetne a subaraczek wygląda naprawdę super...

Azrael, mnie też sie wydaje, że była możliwość jedynie przeniesienia całe wątku a nie postów \ wypowiedzi :wink:

ta marka to "Lizard Automobile", mieli nawet chyba dwa lata temu takie auto ktore sie nazywalo Lizard Project One.

Wygralem ?

NIE ....chyba że zmienili nazwę bo na targach była inna

a salamandra to nie jaszczurka?? :roll:

Logan po tuningu w Elia fajnie się prezentuje, cikawe jaka jest cena tych modów... :?

Stoisko z Ferrari też piękne 8)

A co do Subaru to jest osobny wątek ( ma już kilkanaście stron) i tam się ludziska wypowiadają o tym modelu. :wink: Jak dla mnie jest urocze i może, kiedyś sobie kupię takie białe lub żółte STi :mrgreen::mrgreen::mrgreen: