herrkam Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Własnie przewalam foty do kompa i kilkoma się podzielę. Przemq nowa SI STI na zdjęciach w prasie wygląda niezgrabnie ten grill ale live jest zgraaabniutka i świetnie wygląda in minus takie jak zwykle przełączniki przy kierownicy w sumie wnętrze to MY05 Kierownica suuuper mała zgrabna jak w wurcu (nareszcie)... ELIA zrobiła LOGAN RS 100KW/200NM, wszyscy wieszali fury a w hali tunerów królowały koła 20" na profilu 25 :? PYTANIE jaka marka oznacza samochody załaczoną na fotkach jaszczurką?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
herrkam Posted September 15, 2005 Author Share Posted September 15, 2005 foty next Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Własnie przewalam foty do kompa i kilkoma się podzielę.Przemq nowa SI STI na zdjęciach w prasie wygląda niezgrabnie ten grill ale live jest zgraaabniutka i świetnie wygląda No to pięknie! Bardzo mi się podoba to, co piszesz 8) Dzięki za relację 8) A swoją drogią zazdroszczę Ci :wink: PS. Zgodziłbyś się, gdybym zaproponował przeniesienie Twoich zdjęć i relacji do nowego wątku o imprezie w wersji europejskiej...? :roll: Chodzi mi o ten wątek: http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.php?t=103216 . Byłby po prostu większy porządek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
herrkam Posted September 15, 2005 Author Share Posted September 15, 2005 PS. Zgodziłbyś się, gdybym zaproponował przeniesienie Twoich zdjęć i relacji do nowego wątku o imprezie w wersji europejskiej...? :roll: Chodzi mi o ten wątek: http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.php?t=103216 . Byłby po prostu większy porządek... Looooz znaczy tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 No to fajnie 8). Azraelu, Flipperze - do dzieła proszę 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
herrkam Posted September 16, 2005 Author Share Posted September 16, 2005 lecimy dalej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 A nie, nie - widzę, że relacja nie dotyczy tylko imprezy. To wycofuję się ze swojej propozycji 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
herrkam Posted September 16, 2005 Author Share Posted September 16, 2005 przedostatni rzut Link to comment Share on other sites More sharing options...
herrkam Posted September 16, 2005 Author Share Posted September 16, 2005 o ostatni plus KONKURS ...KTÓRA MARKA UŻYWA JASZCZURKI?? :shock: zabawa była przednia Link to comment Share on other sites More sharing options...
herrkam Posted September 16, 2005 Author Share Posted September 16, 2005 A nie, nie - widzę, że relacja nie dotyczy tylko imprezy. To wycofuję się ze swojej propozycji 8) aaa myslalem że chcesz wyciąć je z topica ale spoko jak by co można targi ogólnie hmm zwykłe tylko SUBARU i hala tunerów mnie ekscytowały a MAYBACH wyglądal jak karawan na ostatnią drogę heh ok odsypiam dziś do pracy trzeba :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Chciałbym tylko zauważyc odnośnie propozycji że nie mam możliwości doklejania postów do innego wątku z tego wątku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Witek Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 herrkam, fajne zdjęcia ! Chciałbym tylko zauważyc odnośnie propozycji że nie mam możliwości doklejania postów do innego wątku z tego wątku. Kiedyś była, są szanse, że się znów pojawi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Była? Kiedy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 No piękne stanowisko z GranTurismo 4 Chciałbym mieć takowe w garażu obok Legacy Blitzen Niestety, nawet garażu nie mam, ale mam taką samą kierownicę Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 KTÓRA MARKA UŻYWA JASZCZURKI?? Zaraz mnie coś trafi bo , kojarze dobrze ten znaczek i mam na końcu jezyka tą marke ale skleroza nie boli :roll: :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CracowDragon Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Co do jaszczurki to się nie wypowiadam bo nie chce zawstydzić innych... (czytając miedzy wierszami oznacza to, że nie mam zielonego pojęcia... :wink: ) Jeżeli chodzi o zdjęcia to są świetne a subaraczek wygląda naprawdę super... Azrael, mnie też sie wydaje, że była możliwość jedynie przeniesienia całe wątku a nie postów \ wypowiedzi :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEV Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Mnie ta jaszczurka kojarzy się z napędem quattro w audi - przynajmniej takiego symbolu używano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GregorBa Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 ta marka to "Lizard Automobile", mieli nawet chyba dwa lata temu takie auto ktore sie nazywalo Lizard Project One. Wygralem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 A to nie jest salamandra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
herrkam Posted September 16, 2005 Author Share Posted September 16, 2005 ta marka to "Lizard Automobile", mieli nawet chyba dwa lata temu takie auto ktore sie nazywalo Lizard Project One. Wygralem ? NIE ....chyba że zmienili nazwę bo na targach była inna a salamandra to nie jaszczurka?? :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Azrael, mnie też sie wydaje, że była możliwość jedynie przeniesienia całe wątku a nie postów \ wypowiedzi Wygrywa pan uścisk reki moderatora.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 ta marka to "Lizard Automobile", mieli nawet chyba dwa lata temu takie auto ktore sie nazywalo Lizard Project One. Wygralem ? Wygrałeś :wink: Lizard Project One Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanap4 Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 A zdjecia lasek masz ?Wiadomo przeciez, ze tam nie tylko piekne autka sa, a rowniez fajne dupeczki.jak cos masz to zapodawaj .Z gory dzieki.pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Logan po tuningu w Elia fajnie się prezentuje, cikawe jaka jest cena tych modów... :? Stoisko z Ferrari też piękne 8) A co do Subaru to jest osobny wątek ( ma już kilkanaście stron) i tam się ludziska wypowiadają o tym modelu. :wink: Jak dla mnie jest urocze i może, kiedyś sobie kupię takie białe lub żółte STi Link to comment Share on other sites More sharing options...
herrkam Posted September 16, 2005 Author Share Posted September 16, 2005 Logan po tuningu w Elia fajnie się prezentuje, cikawe jaka jest cena tych modów... :? LOGAN RS topowy 20.000 Eryków Laski były hmmm cienkie ale niektóre azjatki dawały radę 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts