Jump to content

Mistrzostwo Polski - podziękowanie

ex-Dyrekcja

Recommended Posts

• Ojciec Założyciel

Chciałbym w tym miejscu podziękować wszystkim tym, którzy trzymali kciuki za cały zespół SPRT w ciągu tegorocznych Mistrzostw Polski !

Szczególnie dziękuje także tym, którzy na moje ręce bezpośrednio ( maile, SMS-y, listy, przesyłki polecone, gołębie pocztowe itp.) , czy też pośrednio wpisami na niniejszym Forum, ale także Forum Autklubu, RO i innych złożyli gratulacje.

Oczywiście za ogromny wkład pracy i zaangażownie dziękuję wyjątkowo serdecznie Kajtowi i Jarkowi, ich "lepszym połowom", koordynatorowi, mechanikom polskim oraz fińskim, inżynierowi z TMR, inżynierowi firmy BOS, mechanikom i inżynierowi z Symtech, kierownikowi administracyjnemu, szpiegom ( dziwna nazwa - ale tak się przyjęło :wink: ), przedstawicielce prasowej, fotografom, filmowcom, szkoleniowcom sportowym i medialnym, asystentom mechaników.

Oddzielne podziękowania dla przedstawicieli sponsorów, którzy nie tylko wspierali finansowo działalność SPRT, ale także swym zaangażowaniem osobistym i obecnością na rajdach motywowali cały zespół do jeszcze lepszej pracy.

Jedno wielkie DZIĘKUJĘ

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Droga Dyrekcjo, to My dziękujemy za możliwość oglądania zespołu SPRT i emocje jakie niosą jego starty. :mrgreen:

Mam nadzieję, że ten projekt będzie kontynuowany w kolejnych latach. A może nawet, będzie się rozwijał. :mrgreen:

Brawo i oby tak dalej. :!: :mrgreen:

Droga Dyrekcjo, to My dziękujemy za możliwość oglądania zespołu SPRT i emocje jakie niosą jego starty. :mrgreen:

Mam nadzieję, że ten projekt będzie kontynuowany w kolejnych latach. A może nawet, będzie się rozwijał. :mrgreen:

Brawo i oby tak dalej. :!: :mrgreen:

Przyłączam się i podpisuję wszystkim czym mogę :wink:

Mam nadzieję, że zobaczymy też w Mistrzostwach ładnie przygotowanego sedana :mrgreen: