Jump to content

Recommended Posts

Posted
32-25 wrzesiember jest Rajd Polski Może uda się ekipę zebrać i na kilka subaraków pojechać. Ja planuję w piątek w godzinach rannych startować do Mikołajek.Kto chętny?

Też mam ochotę na Rajd Polski,jeszcze nie planuję nic konkretnie ,ale może się uda.Zobaczymy.Będę tu zaglądać.

Świnki polecam od kolegi Godlika (mieszkał w Białymstoku). :)

http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.php?p=283529#283529

Posted

w Czarnej kilka razy w tygodniu jestem jak będziesz wiedział coś konkretniej można by się spiknąć obgadać co i jak.

Posted

Ja się wybieram. Nocleg mam zarezerwowawany w Giżycku od piątku. Rozkminiam jeszcze kwestię czy sam nie wystartuje oczywiście jako pilot ale to z czasem się wyklaruje a jak nie to można by na oesach gdzieś się spotkać :D

• 3 weeks later...
Posted

Ja mam zarezerwowany nocleg w mikołajkach i też od piątku.Ludu trochę będzie ale powinniśmy się jakoś znaleźć .

-- 18 wrz 2011, o 16:21 --

A miało być tak pięknie :roll: spocik to chyba do skutku nie dojdzie.Brak nam instynktu stadnego jaki maja właściciele innych pojazdów.

Posted

No ciągle jakoś nie mogę wycyrklować... Ani na spocik warszawski, ani na białostocki... Ale może w sobotę najbliższą? Może ktoś?...

Posted

Zaczyna się... :lol: Jak na razie, to mini spoty białostockie odbywają się od czasu do czasu między mną i Subarytą w Jego ASO... :D Krótka pogawędka przy okazji serwisu i ewentualnie kawka... W sumie to fajne miejsce na spot... :wink:

Posted

Zawsze to jakiś pomysł, na parkingu ASO :D

To może czwartek, przed rajdem? Może być przed ASO, bo chcę tam na nockę zostawić autko.

Posted
Zawsze to jakiś pomysł, na parkingu ASO :D

To może czwartek, przed rajdem? Może być przed ASO, bo chcę tam na nockę zostawić autko.

Jeżeli chodzi o mnie, to czwartek odpada, muszę jeszcze być w Wawie... :cry:

Posted

Może w takim razie spotkajcie się w trójkę z Subarytą, żeby coś już w końcu zainaugurować... :wink:

Posted

No to ja będę koło 17, chociaż auta nie zostawię tam na noc, rozmyśliłem się ;).

Moje to czarna wanna ze świniakiem.

Posted

Witam Subarowiczów z Białegostoku po dłuższej przerwie :)

W sumie odgrzałem wątek po dłuższym czasie i potem się nie odzywałem :oops: ale w wakacje niestety nie ma mnie w Białym. Od następnego piątku bd już dostępny i pisze się na każdy spot :D Może weekend w okolicach 1-października wam odpowiada? Trzeba ustalić jakiś termin i miejsce które będzie pasować dla każdego.

Posted

Dziś pod ASO. Jadę właśnie i mam nadzieję, że ktoś poza mną będzie ;)

1 października mi odpada - impreza rodzinna.

Posted

Qrde przygotowania do jutrzejszego wyjazdu na rajd mi się przedłużyły. Sorry havok musimy się spotkać jednak w innym terminie. Ja mam Lausitz Rallye także termin 1 października odpada już prędzej ale to i tak naciagane 2 października

Posted

No to może 8 października? Jak spotkamy się na żywo, to obmyślimy strategię spotkań tych chętnych. Jako, że dzisiaj pogadałem tylko chwilę z Subarytą, to wszelkie plany są do zweryfikowania przez większe grono. Nie musi to być sterczenie pod autami ;)

Posted

Heh, havok, miło bylo poznać na żywo ;) Co do spotkań taki pomysł się mnie narodził, skoro Krakusy mają swoje kiełbaski (klimat bomba ;) ) to u nas może być kebab ;) W końcu na Lipowej jest zakład czynny całą dobę ;) dalej, można by zorganizować jakieś spotkanko w salonie i rozegrać turniej w CMR albo inny DIRT ;) Telewizor mam na górze, nieco gorzej z konsolą ale coś się wymyśli ;) Co Wy na to?

Pozdrawiam

Posted
Heh, havok, miło bylo poznać na żywo ;) Co do spotkań taki pomysł się mnie narodził, skoro Krakusy mają swoje kiełbaski (klimat bomba ;) ) to u nas może być kebab ;) W końcu na Lipowej jest zakład czynny całą dobę ;) dalej, można by zorganizować jakieś spotkanko w salonie i rozegrać turniej w CMR albo inny DIRT ;) Telewizor mam na górze, nieco gorzej z konsolą ale coś się wymyśli ;) Co Wy na to?

Pozdrawiam

Z Tobą mogę pograć nawet "w klasy", o każdej porze dnia i nocy... :wink: :D Już wkrótce się zjawiam... Ścisk.

Posted

Na 8 października to i mi może się uda dotrzeć do Białego, czekam na bliższe instrukcje

Posted

W razie czego ja mam PS2 i GT5, Colina czy inne zawsze można skombinować ;) Tylko będziemy musieli się umówić zawczasu, żebym odebrał sprzęt od ludzi. Z innych opcji poza kebabem można też pomyśleć o gokartach (żeby nie było, że zawsze ze wspomaganiem i AWD ;) ).

A skoro idzie zima, to pobawić się w odśnieżanie:

127570_o.gif

8 października to raczej u mnie grubszym popołudniem będzie dostępne niestety, bo dowiedziałem się dziś, że mam zajęcia do 17.

Jacku, mnie również było miło Cię poznać.

Posted

Subaryta czy nie jechałem przez chwilę za Tobą w okolicach Moniek na rajd polski?? Migałem Ci nawet światełkami