Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dopiero wpadłem na ten wątek. Jak by się coś w najbliższym czasie organizowało - chętnie przybędę. Szczególnie, że autko wypieszczone właśnie (pełna korekta lakieru)...

będę obserwował rozwój tego wątku, hehe

Posted

Dzisiaj około południa w Kleosinie na trasie do Łap mijałem srebrnego WRX-a bądź STI (duże skrzydło) na białostockich blachach, ale bez świń. Przyznać się, kto to?

Posted

A czy ty wczoraj ok 15:30 nie stałeś przypadkiem na orlenie?

... btw, muszę też świniaczka zarzucić ;)

• 3 weeks later...
Posted

Pozdrowienia. Świnia obowiązkowo... :wink: W Białymstoku można chyba zamówić przez firmę, która robi naklejki tuningowe:

http://allegro.pl/naklejki-tuningowe-15 ... 63744.html

Seba.

-- 11 sie 2011, o 21:11 --

Ciągle nie trafiam z terminem na spota warszawskiego, więc może białostocki w końcu się uda... Sobota pojutrze komuś pasuje? 18 ta?....

-- 12 sie 2011, o 19:24 --

Wszyscy na wakacjach?... :(

Posted

Witam i ja. Też właśnie odkryłem wątek. Przyłączam się do jakiegoś spotkania. Ja już po urlopie jestem, także powinno mi się udać.

Posted

Pozdrowienia Ziomalom niestety bardzo rzadko jestem w Białym, ale może kiedyś uda się spotkać...

Posted
Ja też będę. Do zobaczenia na miejscu

Zaparkowalem obok Ciebie by nie bylo watpliwosci. Jaki wyniki dzis miales?

Posted

Widzialem niebieskiego towarzysza szkoda, że z wlaścicielem się niespotkalem. Wyniki raczej bez rewelacji ale i nasza beemka (nr.33) nie byla autem do walki o pudlo. Generalnie skończylo się chyba 26 miejscem w generalce-może gdybym nieuczepil się dotykania pacholków na samym początku to 15 sek. mniej daloby lepszą pozycję. Generalnie fun byl bardzo dobry.

P.S. Czy kolega Stolarski jak dobrze zapamiętalem nazwisko jadący srebrną imprezą to ktoś z naszych??

Posted
P.S. Czy kolega Stolarski jak dobrze zapamiętalem nazwisko jadący srebrną imprezą to ktoś z naszych??

Trzody nie widzialem na aucie.... chyba nie...

Posted

Ja mam kolegę, który robi w ploterze. Mój będzie niepozorny - 7 cm średnicy i gunmetal na czarnym lakierze. Jak chcesz, to zrobi taki, jaki Ci trzeba.

Posted

To bym poprosi o 2 sztuki takiej klasycznej świni w rozmiarze co by się zmieścila na zaślepkę halogenów :D

Posted

Witam.Nie sądziłem że w białym tylu forumowiczów jest. Dopiero odkryłem ten wątek i będzie pilnie śledzony.Na spocik piszę się 4 łapami. :wink:

Posted

32-25 wrzesiember jest Rajd Polski Może uda się ekipę zebrać i na kilka subaraków pojechać. Ja planuję w piątek w godzinach rannych startować do Mikołajek.Kto chętny?