Jump to content

Recommended Posts

Posted

No miałeś wpaść, siedzieliśmy trochę i było nas paru także trzeba było.

• 2 weeks later...
Posted

Hej znacie może jakiegoś mechanika który by mi sprawdził auto przed zakupem w Augustowie?

Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka

• 4 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

A mozesz podac jakies info? Ostatnio podobno chlopaki z magic auto z grabówki ogarniali wrxa i niezle im to wyszlo. W sobote bede w bialym to podjade do nich 

• 4 weeks later...
Posted

dzieje się coś jeszcze w białym/okolicach ? przeprowadziłem się właśnie do białego i chętnie bym poznał równie zamiłowane osoby do imprez :)

• 3 months later...
Posted

Zapraszam wszystkich chętnych na Mazury na imprezę w Gołdapi na :
https://web.facebook.com/events/1852055838382930/?acontext={"source"%3A5%2C"page_id_source"%3A698903006878813%2C"action_history"%3A[{"surface"%3A"page"%2C"mechanism"%3A"main_list"%2C"extra_data"%3A"{\"page_id\"%3A698903006878813%2C\"tour_id\"%3Anull}"}]%2C"has_source"%3Atrue}

W niedziele 30.07 przyjechało pare Subarynek z Białego i okolic na zawody które wraz z Kolegami z grupy Go Gołdap zorganizowaliśmy. wszelkie info o kolejnych takich imprezach będę udostępniał na fb na waszej stronce Subaru Grupa Podlasie 

• 2 months later...
Posted

Witam,

Nie wiem czy to odpowiedni temat, ale... Poszukuje doświadczonej osoby z Białegostoku która oczywiście odpłatnie pojechała by ze mną obejrzeć impreze sti z 2003 roku, zainteresowanych proszę o kontakt na pw.

Pozdrawiam.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 11 months later...
Posted

Widzę, że odkąd ludzie przesiedli się na subaru z innych marek, grupa podlaska nieco zamilkła ;) Ktoś może ogarniał temat zamulania subaru n/a w zakresie 2000-3000 obrotów. Jest jakiś mechanik w Białym lub  akalicach ;) który potrafi pomóc. Są warsztaty, dla tdi ale przy moim mułowatym 125 km boxerze rozkładają łapki ...

Posted

Ekipa jest dosyć liczna, cykliczne spotkania są w pierwszą niedzielę miesiąca, poszukaj nas na Facebook'u, Subaru Grupa Podlasie.

• 3 years later...
Posted

Mówisz o tym przy obwodnicy? 
Na szybko można coś wziąć - domowe obiadki, aczkolwiek są dużo lepsze miejsca :)

• Thanks 1
Posted (edited)
2 godziny temu, Pan Dziedzic napisał:

Dzień dobry, cześć i czołem.

Stołował się ktoś w Zodiaku ? 

:D 

Oooo lecisz na Podlasie ? nic ostatnio nie wspominałeś o tym :P

Mam tam rodzinkę blisko centrum Europy w Suchowoli 

Edited by ipsx82
  • 2 years later...
Posted

Czołem ekipo...Mam nadzieję, że temat żyje :D

Mam takie głupie pytanko...Mamy tutaj kogoś z Białegostoku (lub okolic) dysponującego odrobiną czasu i chęci by wspomóc forumowicza ze slaska? Furka bylaby do obejrzenia a strasznie daleko Mam :mellow:

Odwdzięczę się oczywiście ;)

• 3 weeks later...
Posted (edited)

JUŻ NIEAKTUALNE, ODESŁAŁEM KOLEŻANKĘ DO GRAFIX - DZIĘKUJĘ ZA POMOC! 

Cześć! 

Koleżanka jest zablokowana w Białymstoku - centralny zamek w SG odmawia współpracy. 

Pomożecie? :biglol:

Dziękuję! Za jakiś namiar na warsztat albo pomoc kogoś, kto jest na miejscu, ma czas i się zna. 

Edited by Fala