Subaryta Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Subaryta czy nie jechałem przez chwilę za Tobą w okolicach Moniek na rajd polski?? Migałem Ci nawet światełkami Nawet nie wiesz jakbym chciał....Niestety, nie w tym roku. Nie miałem żadnej szansy, żeby się wyrwać Pozdrawiam
Kaiser_Sowza Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Witam białostocką ekipę. Z tej strony Martinez z Japanese Fanatics. Z chęcią wpadnę na jakiś wasz spocik, może nie będę systematycznie, bo mam do was 130km, ale będę wpadał w miarę możliwości. Z racji doświadczeń z organizowaniem spotów i zlotów aut japońskich z chęcią pomogę przy organizacji takowych. Pomykam Bordowym Bug'iem vel Brzydal. P.S. 1 października średnio mi pasuje, ale następnym weekend(najlepiej sobota 8'mego) już jak najbardziej. Pozdrawiam
Soltys Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Ja tak jak pisałem od 30 września jestem w Białym i na wszystko się pisze Co do pogrania w Dirta czy czegoś podobnego to pomysł bomba. Mam Dirta, Dirta 2 i ściąga się właśnie 3 Pierwsza i druga część śmiga na moim lapku, mam wyjście HDMI także z TV nie ma problemu. Kebab Lipowa również jak najbardziej - bardzo dobry robią Więc chłopaki, jakiś termin, który będzie każdemu pasował żeby jak najwięcej ludzi uzbierać. Potem pogadamy może o czymś cyklicznym. Ja jestem otwarty na wszystkie propozycje. Pozdrawiam
Saval Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 A nie dałoby by się gdzieś w realu zetrzeć troche gumy? Oczywiscie w takim miejscu gdzie szosowy setup zniesie, broń Bóg jakieś wyrypy.
sebachon Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Opcja na początek w Grafixie jest super. Tam jakaś pozytywna energia w powietrzu się unosi, więc może sobota za tydzień. Wszystkim pasuje? Ja już dołączyłem do spota warszawskiego i jest naprawdę fajnie.
Kaiser_Sowza Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Mi pasuje sobota 8 października. Powiedzcie tylko o której i na jakiej ulicy ten Grafix. Będę leciał od Suwałk.
sebachon Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Mi pasuje sobota 8 października. Powiedzcie tylko o której i na jakiej ulicy ten Grafix. Będę leciał od Suwałk. Super, to jest już nas dwóch. Kto dalej? A jeżeli chodzi o dojazd do Grafixu, to od strony Suwałk (Augustowa) masz idealnie - salon jest przy wjeździe do miasta, kilkaset metrów za tablicą "teren zabudowany", tuż przed pierwszymi światłami (duże skrzyżowanie z estakadą obwodnicy), po prawej stronie, za pięknymi ekranami dźwiękochłonnymi... :wink:
Kaiser_Sowza Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 To już kojarzę. Zostaję dogadać godzinę(mi najbardziej pasowałyby okolice popołudnia, ale najlepiej nie za późnego) i jakby jeszcze ktoś się znalazł.
sebachon Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Może w takim razie niech zdecyduje Jacek, o której dokładnie godzinie i czy w ogóle może nas u siebie wtedy przyjąć :wink: Obiecuję, że ze stolycy przywiozę fajne ciasto.
Kaiser_Sowza Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Może w takim razie niech zdecyduje Jacek, o której dokładnie godzinie i czy w ogóle może nas u siebie wtedy przyjąć :wink: Obiecuję, że ze stolycy przywiozę fajne ciasto. To jakbyś jechał ze stolicy to zajedź na marszałkowską i weź mi u greka w kebabowni kilka kawałków baklavy.
sebachon Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 o jakbyś jechał ze stolicy to zajedź na marszałkowską i weź mi u greka w kebabowni kilka kawałków baklavy. A gdzie to? Znam wiele greckich knajp, ale na Marszałkowskiej nie kojarzę. W każdym razie, wiem gdzie w Wawie można dostać baklavę. Niestety nie równa się z tą z cukierni w Salonikach...
andre82 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Jako że muszę jechać do Grafixu po filterum oleum pojadę 8 , to przy okazji załapię się na spota i ciasto
Kaiser_Sowza Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Mijasz po prawej Galerię Centrum, potem Underground i zaraz za skrzyżowaniem ze z Świętokrzyską masz 2 kebaby turecki i grecki. W tym greckim właśnie jest baklava. Nie byłem jeszcze w Grecji, ale ta jest wyczesana. No to super andre82 to jest nas już 3.
havok Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Umawiają się, tylko godziny nie ma... Ja mogę tak, jak pisałem - koło 17 dopiero. A to już po zabawie, bo wszystko zamknięte. A przy okazji - z czyim autem dziś stało moje w MCM? Srebrny 2004 WRX sedan Amerykanka ze świniakiem na lusterku i na klapie? Dość nowe, bo końcówka rejestracji na L?
Kaiser_Sowza Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 havok jak dla mnie może być i 17:00. Ktoś jeszcze reflektuje na wspólne spotkanie?
sebachon Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 17-ta jest ok, ale ciągle nie wiemy co z Jackiem (Subarytą). Czy o tej porze możemy jeszcze w Grafixie, czy będziemy musieli spotkać się gdzieś w mieście...
Kaiser_Sowza Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 No to czekamy na wypowiedź Jacka(Subaryty). Wstępnie mamy godz. 17:00.
sebachon Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Mogę już potwierdzić na 100%, że będę. Czekamy na Jacka...
Kaiser_Sowza Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 To może niech ktoś do niego skrobnie jakieś PW.
Kaiser_Sowza Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Wstępnie ja też jestem. No to zaczyna się ładna ekipa zbierać. Siemasz panie JDM.
vectropagus Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Ja się wstępnie piszę tylko główny sprawca zamieszania się nie odzywa.
S_K Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Mi się niestety nie uda w tą sobotę niestety wesele pod Wawką mam, może następnym razem się uda.... Shit. pozdr dla spociarzy
Soltys Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Siemasz panie JDM. Witam witam główny sprawca zamieszania się nie odzywa. Noo właśnie dobrze byłoby wcześniej coś wiedzieć, a nie w sobote z rana
Recommended Posts