Jump to content

Recommended Posts

Posted
Subaryta czy nie jechałem przez chwilę za Tobą w okolicach Moniek na rajd polski?? Migałem Ci nawet światełkami

Nawet nie wiesz jakbym chciał....Niestety, nie w tym roku. Nie miałem żadnej szansy, żeby się wyrwać ;)

Pozdrawiam

Posted

Witam białostocką ekipę. :) Z tej strony Martinez z Japanese Fanatics. :) Z chęcią wpadnę na jakiś wasz spocik, może nie będę systematycznie, bo mam do was 130km, ale będę wpadał w miarę możliwości. :mrgreen: Z racji doświadczeń z organizowaniem spotów i zlotów aut japońskich z chęcią pomogę przy organizacji takowych. :)

Pomykam Bordowym Bug'iem vel Brzydal. :D

P.S. 1 października średnio mi pasuje, ale następnym weekend(najlepiej sobota 8'mego) już jak najbardziej. :)

Pozdrawiam

Posted

Ja tak jak pisałem od 30 września jestem w Białym i na wszystko się pisze :)

Co do pogrania w Dirta czy czegoś podobnego to pomysł bomba. Mam Dirta, Dirta 2 i ściąga się właśnie 3 :D

Pierwsza i druga część śmiga na moim lapku, mam wyjście HDMI także z TV nie ma problemu. Kebab Lipowa również jak najbardziej - bardzo dobry robią :)

Więc chłopaki, jakiś termin, który będzie każdemu pasował żeby jak najwięcej ludzi uzbierać. Potem pogadamy może o czymś cyklicznym. Ja jestem otwarty na wszystkie propozycje.

Pozdrawiam :)

Posted

A nie dałoby by się gdzieś w realu zetrzeć troche gumy?

Oczywiscie w takim miejscu gdzie szosowy setup zniesie, broń Bóg jakieś wyrypy.

Posted

Opcja na początek w Grafixie jest super. Tam jakaś pozytywna energia w powietrzu się unosi, więc może sobota za tydzień. Wszystkim pasuje? Ja już dołączyłem do spota warszawskiego i jest naprawdę fajnie.

Posted
Mi pasuje sobota 8 października. Powiedzcie tylko o której i na jakiej ulicy ten Grafix. :) Będę leciał od Suwałk. :)

Super, to jest już nas dwóch. Kto dalej? A jeżeli chodzi o dojazd do Grafixu, to od strony Suwałk (Augustowa) masz idealnie - salon jest przy wjeździe do miasta, kilkaset metrów za tablicą "teren zabudowany", tuż przed pierwszymi światłami (duże skrzyżowanie z estakadą obwodnicy), po prawej stronie, za pięknymi ekranami dźwiękochłonnymi... :mrgreen: :wink:

Posted

To już kojarzę. :) Zostaję dogadać godzinę(mi najbardziej pasowałyby okolice popołudnia, ale najlepiej nie za późnego) i jakby jeszcze ktoś się znalazł. :)

Posted

Może w takim razie niech zdecyduje Jacek, o której dokładnie godzinie i czy w ogóle może nas u siebie wtedy przyjąć :wink: Obiecuję, że ze stolycy przywiozę fajne ciasto.

Posted
Może w takim razie niech zdecyduje Jacek, o której dokładnie godzinie i czy w ogóle może nas u siebie wtedy przyjąć :wink: Obiecuję, że ze stolycy przywiozę fajne ciasto.

To jakbyś jechał ze stolicy to zajedź na marszałkowską i weź mi u greka w kebabowni kilka kawałków baklavy. :D

Posted
o jakbyś jechał ze stolicy to zajedź na marszałkowską i weź mi u greka w kebabowni kilka kawałków baklavy. :D

A gdzie to? Znam wiele greckich knajp, ale na Marszałkowskiej nie kojarzę. W każdym razie, wiem gdzie w Wawie można dostać baklavę. Niestety nie równa się z tą z cukierni w Salonikach...

Posted

Jako że muszę jechać do Grafixu po filterum oleum pojadę 8 , to przy okazji załapię się na spota i ciasto :P

Posted

Mijasz po prawej Galerię Centrum, potem Underground i zaraz za skrzyżowaniem ze z Świętokrzyską masz 2 kebaby turecki i grecki. :) W tym greckim właśnie jest baklava. :D Nie byłem jeszcze w Grecji, ale ta jest wyczesana. :P

No to super andre82 to jest nas już 3. :)

Posted

Umawiają się, tylko godziny nie ma... ;)

Ja mogę tak, jak pisałem - koło 17 dopiero. A to już po zabawie, bo wszystko zamknięte.

A przy okazji - z czyim autem dziś stało moje w MCM? Srebrny 2004 WRX sedan Amerykanka ze świniakiem na lusterku i na klapie? Dość nowe, bo końcówka rejestracji na L?

Posted

17-ta jest ok, ale ciągle nie wiemy co z Jackiem (Subarytą). Czy o tej porze możemy jeszcze w Grafixie, czy będziemy musieli spotkać się gdzieś w mieście...

Posted

Mi się niestety nie uda w tą sobotę niestety wesele pod Wawką mam, może następnym razem się uda.... Shit. pozdr dla spociarzy

Posted
Siemasz panie JDM. :mrgreen:

Witam witam :D

główny sprawca zamieszania się nie odzywa.

Noo właśnie :) dobrze byłoby wcześniej coś wiedzieć, a nie w sobote z rana :)