Michal K Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 sebachon, będziesz leciał z w-wy w sobote rano?
sebachon Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 sebachon, będziesz leciał z w-wy w sobote rano? Niestety muszę wyjechać do Białego już we czwartek - ciotkę do lekarza wiozę :wink: ... Ale następnym razem dam znać, jak będę jechał, to może akurat się spasujemy.
Kaiser_Sowza Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Panowie przepraszam, ale niestety nie będę się mógł w sobotę pojawić na spocie. W piątek rano wyjeżdżam służbowo do Niemiec i wracam dopiero w niedzielę wieczorem. Miłego spotowania.
Oqrek Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Może udało by mi się wpaść na spocik jeżeli będzie. Chętnie bym oblukał i odsłuchał inne subaraki. Plany na sobotę co prawda jakieś są , ale zobaczymy...
sebachon Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 evosza tez przyjmiecie? Dawaj śmiało... W końcu obok salon Mitsubishi... Problem tylko na razie taki, że miejscówka niepewna... -- 6 paź 2011, o 18:24 -- W razie, gdyby Jacek jednak się nie odezwał, trzeba przyjąć jakiś tryb awaryjny. Ponieważ prognozy mówią, że będzie padać, proponuję parking -1 w galerii Alfa. Co Wy na to? Spotkania w Galmoku w Wawie mają podobną "oprawę" i jest super...
Soltys Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Dla mnie jest to bez różnicy, aby było pewne, że się odbędzie i ludzie się pojawią. Specjalnie zostaje w Białymstoku na weekend, także mam nadzieje, że się nie zawiodę
sebachon Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Jeżeli nie będzie potwierdzenia od Subaryty oraz żadnych innych alternatyw, spotkajmy się o 17tej na parkingu -1 Alfy, strzelimy tam jakąś kawkę i inauguracyjne ciasto , a jak ktoś potem będzie chciał na asfalt, to no problem. Ja odpadam, bo nowe Micheliny sobie założyłem i trochę mi ich szkoda :wink: ...
Soltys Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Ok, na dzień dzisiejszy ALFA, parking na -1, godzina 17. Na samym dole z tyłu tj. na przeciwległym końcu od wjazdu zawsze jest sporo miejsca, także proponuje tam gdzieś stanąć. Co do asfaltu to ja też dziękuję. Jakoś nie próbowałem latać w 2.2 w automacie bokiem po asfaltach
vectropagus Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Jak nie na asfalt to może na gokarty do galerii zielone wzgórza. Do mnie ciotki przyjeżdżają ale postaram się dotrzeć na spotkanie. -- Pt paź 07, 2011 10:47 am -- Jak nie na asfalt to może na gokarty do galerii zielone wzgórza. Do mnie ciotki przyjeżdżają ale postaram się dotrzeć na spotkanie.
sebachon Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Wychodzi na to, że jednak Alfa. W takim razie do zobaczenia tamże, jak proponował Soltys po przeciwnej stronie od wjazdu (czyli w stronę wyjazdu...) na -1 o 17-tej.
Soltys Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 No i po spocie Pierwszy w liczniejszym gronie uważam za udany. Miła atmosfera, fajnie posłuchać zakręconych na tym samym punkcie Mam nadzieje, że uda się teraz coś cyklicznego. Pozdrawiam tych, którzy dotarli chociaż na chwilę
sebachon Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Wielkie dzięki za spota. Bardzo miłe grono się zebrało, zatem cyklicznie musi być... Miejmy nadzieję, że za tydzień wypali.
andre82 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Spocik w miłym towarzystwie , miło było poznać panowie. Za tydzień może w Grafixie uda się spota zorganizować.
Oqrek Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Było miło Panów poznać Gratuluję - FAJNE macie SUBARACZKI Na wszystkich plejady a każdy inny. Ciekawe,ile można o tym gadać.... Mam nadzieję,że będzie coraz więcej chętnych do spotkań w realu. Uf --- jesień a można się spocić.
havok Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Dzięki za spotkanie, chłopaki. Szkoda, że musiałem wcześniej wyjść. Do następnego razu.
Kaiser_Sowza Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Kiedy planujecie kolejne spotkanie? P.S. Orientujecie się ile moga kosztować blaszki do ustawiania luzu zaworowego? W instrukcji wyczytałem, że trzeba to co jakiś czas sprawdzać.(chyba co ok 40 tkm) A może ktoś wie ile taka operacja kosztuje w serwisie?
sebachon Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Kiedy planujecie kolejne spotkanie? P.S. Orientujecie się ile moga kosztować blaszki do ustawiania luzu zaworowego? W instrukcji wyczytałem, że trzeba to co jakiś czas sprawdzać.(chyba co ok 40 tkm) A może ktoś wie ile taka operacja kosztuje w serwisie? Spotkanie wstępnie zaplanowane na sobotę. Ja będę mógł, ale późno wieczorem, tak ok. 21-ej, bo jeszcze o 17tej mam spotkanie w Wawie. W sprawie blaszek - telefon do Grafix-u i po sprawie... :wink:
Soltys Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Sobota się powoli zbliża. Może coś ustaliliście ? Jeśli nic konkretnego to w tą sobotę też bym spasował, w tygodniu mam więcej czasu.
Oqrek Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Sobota odpada niestety.Sorki.Może w następnym tygodniu?
andre82 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 A czy musi być koniecznie sobota? W niedzielę raczej więcej się ma czasu( teoretycznie) :wink:
Kaiser_Sowza Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Sobota o 21 to dla mnie trochę późnawo. ;/
sebachon Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 W niedzielę jestem jeszcze w Białymstoku, więc mogę być do dyspozycji...
Recommended Posts