Jump to content

Recommended Posts

Posted
sebachon, będziesz leciał z w-wy w sobote rano?

Niestety muszę wyjechać do Białego już we czwartek - ciotkę do lekarza wiozę :wink: ... Ale następnym razem dam znać, jak będę jechał, to może akurat się spasujemy.

Posted

Panowie przepraszam, ale niestety nie będę się mógł w sobotę pojawić na spocie. :( W piątek rano wyjeżdżam służbowo do Niemiec i wracam dopiero w niedzielę wieczorem. Miłego spotowania.

Posted

Może udało by mi się wpaść na spocik jeżeli będzie.

Chętnie bym oblukał i odsłuchał inne subaraki.

Plany na sobotę co prawda jakieś są , ale zobaczymy...

Posted
evosza tez przyjmiecie?

Dawaj śmiało... :D W końcu obok salon Mitsubishi... :mrgreen: Problem tylko na razie taki, że miejscówka niepewna...

-- 6 paź 2011, o 18:24 --

W razie, gdyby Jacek jednak się nie odezwał, trzeba przyjąć jakiś tryb awaryjny. Ponieważ prognozy mówią, że będzie padać, proponuję parking -1 w galerii Alfa. Co Wy na to? Spotkania w Galmoku w Wawie mają podobną "oprawę" i jest super... :D

Posted

Dla mnie jest to bez różnicy, aby było pewne, że się odbędzie i ludzie się pojawią. Specjalnie zostaje w Białymstoku na weekend, także mam nadzieje, że się nie zawiodę :)

Posted

Jeżeli nie będzie potwierdzenia od Subaryty oraz żadnych innych alternatyw, spotkajmy się o 17tej na parkingu -1 Alfy, strzelimy tam jakąś kawkę i inauguracyjne ciasto :mrgreen:, a jak ktoś potem będzie chciał na asfalt, to no problem. Ja odpadam, bo nowe Micheliny sobie założyłem i trochę mi ich szkoda :wink: ...

Posted

Ok, na dzień dzisiejszy ALFA, parking na -1, godzina 17. Na samym dole z tyłu tj. na przeciwległym końcu od wjazdu zawsze jest sporo miejsca, także proponuje tam gdzieś stanąć. Co do asfaltu to ja też dziękuję. Jakoś nie próbowałem latać w 2.2 w automacie bokiem po asfaltach :D

Posted

Jak nie na asfalt to może na gokarty do galerii zielone wzgórza.

Do mnie ciotki przyjeżdżają ale postaram się dotrzeć na spotkanie.

-- Pt paź 07, 2011 10:47 am --

Jak nie na asfalt to może na gokarty do galerii zielone wzgórza.

Do mnie ciotki przyjeżdżają ale postaram się dotrzeć na spotkanie.

Posted

Wychodzi na to, że jednak Alfa. W takim razie do zobaczenia tamże, jak proponował Soltys po przeciwnej stronie od wjazdu (czyli w stronę wyjazdu...) na -1 o 17-tej.

Posted

No i po spocie :)

Pierwszy w liczniejszym gronie uważam za udany. Miła atmosfera, fajnie posłuchać zakręconych na tym samym punkcie :D

Mam nadzieje, że uda się teraz coś cyklicznego.

Pozdrawiam tych, którzy dotarli chociaż na chwilę:)

Posted

Wielkie dzięki za spota. Bardzo miłe grono się zebrało, zatem cyklicznie musi być... Miejmy nadzieję, że za tydzień wypali.

Posted

Spocik w miłym towarzystwie :D , miło było poznać panowie. Za tydzień może w Grafixie uda się spota zorganizować.

Posted

Było miło Panów poznać :D

Gratuluję - FAJNE macie SUBARACZKI :)

Na wszystkich plejady a każdy inny.

Ciekawe,ile można o tym gadać.... :mrgreen:

Mam nadzieję,że będzie coraz więcej chętnych do spotkań w realu.

Uf --- jesień a można się spocić. :mrgreen:

Posted

Dzięki za spotkanie, chłopaki. Szkoda, że musiałem wcześniej wyjść. Do następnego razu.

Posted

Kiedy planujecie kolejne spotkanie?

P.S. Orientujecie się ile moga kosztować blaszki do ustawiania luzu zaworowego? W instrukcji wyczytałem, że trzeba to co jakiś czas sprawdzać.(chyba co ok 40 tkm) A może ktoś wie ile taka operacja kosztuje w serwisie?

Posted
Kiedy planujecie kolejne spotkanie?

P.S. Orientujecie się ile moga kosztować blaszki do ustawiania luzu zaworowego? W instrukcji wyczytałem, że trzeba to co jakiś czas sprawdzać.(chyba co ok 40 tkm) A może ktoś wie ile taka operacja kosztuje w serwisie?

Spotkanie wstępnie zaplanowane na sobotę. Ja będę mógł, ale późno wieczorem, tak ok. 21-ej, bo jeszcze o 17tej mam spotkanie w Wawie.

W sprawie blaszek - telefon do Grafix-u i po sprawie... :wink:

Posted

Sobota się powoli zbliża. Może coś ustaliliście ? Jeśli nic konkretnego to w tą sobotę też bym spasował, w tygodniu mam więcej czasu.

Posted

A czy musi być koniecznie sobota? W niedzielę raczej więcej się ma czasu( teoretycznie) :wink: