Jump to content

Recommended Posts

Posted

Myślę, że na spokojnie Panowie. Dużo Nas nie ma zainteresowani zaglądają w ten wątek. Bliżej samego terminu spikniemy się i zobaczymy ilu będzie chętnych i czy to dobry termin.

Oby wydało bo fajnie byłoby poznać kolegów forumowych.

P.S. Ma ktoś w Białym jakąś parę świniaków na zbyciu bo poprzedni właściciel mojego auto nie zadbał aby była na aucie

-- Śr cze 29, 2011 9:53 am --

Może w ten weekend coś wykombinujemy z jakimś spotem??

Są chętni??

Posted

-- Śr cze 29, 2011 9:53 am --

Może w ten weekend coś wykombinujemy z jakimś spotem??

Są chętni??

bardzo chętnie poznał bym kolegów z forum zobaczymy jak nic się nie zmieni to się piszę :twisted:

Posted

Kurcze, jestem akurat teraz w Białym, ale w piątek muszę pilnie wyjechać... :cry: A chętnie bym się pisał... Coś nie udaje się zgrać terminów.

Posted
Witam

Mam do Was pytanie z innej beczki.

Znak ktoś z Was ten samochód:

http://allegro.pl/show_item.php?item=1675391121

Nie chciałbym jechać ponad 1100km na darmo :oops:

Dziekuje z góry za pomoc

Około czwartku będę w Białymstoku, więc mogę go obejrzeć. Ponieważ mało interesowałem się Legacy, powiedz, co chcesz, żebym sprawdził. Proponuję Ci również skontaktować się z ASO Grafix w Białym, może coś o tym aucie wiedzą (numer VIN). Napisz PW do moderatora Subaryty (to właśnie szef Grafixu), to Ci bliżej naświetli sprawę Subaru z USA. Z tego co sam mi mówił trzeba bardzo uważać. Ostatnio u nich w serwisie zjawiło się na przegląd Mitsubishi zza wielkiej wody zespawane z trzech różnych aut...

• 2 weeks later...
Posted

Jeżeli piątek, to chętnie się piszę. 19ta - dziedziniec Pałacu? Jest tam miła kafejka piwna... :D W sobotę muszę już niestety wyjechać.

Posted

Może Subaryta się skusi??? Byłoby już trzech...

-- 15 lip 2011, o 09:44 --

Nikt się nie zgłasza? A tylu chętnych było na początku... :(

Posted

Qpa.

Jest jeszcze jeden ziom-podobno z naszego forum z Bialego. Jeździ chyba wersją N11 z USA a le nie znam jego nicku. Pewnie po poludniu przekręcę i zapytam czy wpadnie.

Czy darujemy sobie i szukamy kolejnego terminu??

Posted

Hej,

Dopiero odkryłem ten wątek :oops:

Z chęcią bym dołączył i może jakieś fajne spotkanko udałoby się zrobić. Jeżeli chodzi o termin to wracam po 8.08 i w zasadzie jestem do dyspozycji.

Pozdrawiam

Posted

vectropagus, daj znać w takim razie, bo ja jestem do dyspozycji. W końcu trzeba chociaż zacząć...

Posted

Generalnie to gdzie parkujemy auta bo pod palacem jest szlaban chyba,ze na tym parkingu przy palacu przy Kilinskiego bo masz rabje Sebachon w koncu trzeba sie spotkac. Marcinz smialo wpadaj. Napisz mi smska to w razie czego sie zdzwonimy. Mój nr 693 916 100

Posted

Ważne, żeby po obejrzeniu aut usiąść i pogadać przy kawie, więc może skoro deszczowo dzisiaj to raczej parking podziemny (poziom najniższy - tam zawsze są miejsca) Galerii Alfa na Świętojańskiej.

Posted

AJ dopiero doczytałem że to dziś o 19, niestety nie wyrobię na tą godzinę. No ale następnym razem piszę się na pewno!

Posted

Tak czy inaczej będę z rodzinką za około pół godziny w Alfie na najniższym parkingu, więc po 19tej zjawię się na chwilę przy aucie - srebrno-stalowa wrx z dużym skrzydłem, rejestracja WI. Jak ktoś będzie, to będzie. Mój tel. 602130463.

Posted

Qpa. Ja już kolejnych postów nie doczytałem.

Byłem o 19-ej na parkingu poczekałem 30 minut i pojechałem zapoznawać się po mieście jak Subaru jedzie po mokrym.

Generalny wniosek to trzeba szukać oponek bo wyłysiałem r888 zupełnie nie trzymają a przy wyższych prędkościach momentalnie wpada aquaplanning ;/ Ale i tak jest fajnie :D

Może następnym razem nam wyda

Posted

vectropagus, następnym razem się piszę. 696797875 mój nr, jeżeli coś będzie wiadomo kiedy i gdzie to proszę o tel albo sms ;)

Posted

Ja z kolei poczekałem 30 minut na parkingu podziemnym w Alfie i też pojechałem... :) W takim razie I spot białostocki uważam za odbyty! :mrgreen:

Posted

Wymiana kontaktów chyba będzie kluczem aby następne spotkanie było realne a nie tylko interaktywne.

To kiedy kolejny termin?? :)

Posted

Chłopaki, ma ktoś może jutro czas na jakąś pogadankę? Galeria Alfa 19ta?