Jump to content

Salony Subaru

charlie

Recommended Posts

Posted

pojawił się już temat Moje Subaru więc czas na "Mój Salon Subaru" czyli inaczej "Salon Subaru w moim mieście" (lub najbliższy dla tych mniejszych szczęśliwców), bo zdjęcia na stronie Subaru troszkę ubogie, więc moja prośba o wrzucanie fotek wszystkich salonów. Na początek oczywiście centrala w Grodzie Kraka :twisted: tylko bardziej obrazowych fotek wewnątrz brakuje, bo jak wszedłem do środka to jakoś mi tak z głowy wypadło... :oops: ale na pewno niektórzy forumowicze dysponują takowymi :twisted:

jakość pewnie niezadowalająca ale warunki pogodowe kiepskie i fotograf początkujący :oops:

EDIT: kurde w odwrotnej kolejności powinny być :evil:

Posted

taaaaa.....ten wyjazd to chyba po to aby właściwości 4x4 od razu sprawdzic :wink:

Posted

..... ja myślałem, że Dyrekcja kazała zwozić śnieg z krakowa i okolic żeby zrobić górke przed salonem coby testować na miejscu właściwości subaraków a tu pozamiatane do czarnego :shock: no jak to tak :!: toż tak może być przed salonem BMW coby tylni napęd nie pofantazjował a nie przed siedzibą s-awd :twisted: ....

pozdr. mk.si

Posted

Nio ładnie tam mają w tym siedzisku hehe ja w Lesznie takowego nie posiadam i nie bede posiadał napewno jeszcze za sto lat :D ale zawsze sie mozna do Pyrlandi lub na połódnie do Breslaw wybrać.

• 2 months later...
Posted

temat umarł zanim się naprawdę narodził, ale postanowiłem przynajmniej na chwile go jeszcze wskrzesić, na poczatek kilka fotek prezentujących jak niedawno jeszcze wyglądała dawna siedziba SIP na Konopnickiej (do dziś chyba nic się nie zmieniło, ale zdjęcia pochodza sprzed jakichś 2-3 tygodni)

Posted

To logo co jest na ścianie na Konopnickiej zostało? Kilka dni temu przejeżdżałem tamtędy i stał jeszcze bardzo fajny słupek niedaleko hotelu ze wskazaniem 150m do Subaru. Pomijam jeszcze spotykane gdzie niegdzie reklamy z Legacy i starym adresem :)

Posted
stał jeszcze bardzo fajny słupek niedaleko hotelu ze wskazaniem 150m do Subaru.

od bodajże 3-4 dni stoi sam niebieski słupek, z którego wyjęto już logo i napis Subaru :|

Posted

No cóż, ja swoją subarynke kupiłem nie wiedząc nawet jak wygląda salon. Więc jak ktoś wrzuci foto salonu 4x4 w Nowym Targu, będę wdzięczny :)

Posted

mieszkasz w Bochni i zamawiałeś w Nowym Targu :?: można wiedzieć czemu nie w Kraku :?: przecież bliżej i zawsze to centrala, a co do zdjęcia to jest jakieś w najnowszym numerze Plejad

Posted

Mieszkam w Bochni, zamawiałem w Nowym Targu, odbierałem w Krakowie :D.

1. Zostałem (wraz z ojcem) średnio potraktowany w salonie podczas pierwszej wizyty - a to jak z pocałunkiem - ponoć wiele mówi o przyszłości związku :mrgreen:

2. Dość uprzejmie poinformowano mnie, że o wersji SPE można tylko pomarzyć - a nie zamówić.

3. Pani w Nowym Targu udało się zdobyć to autko.

4. Zaproponowała odbiór w Krakowie.

To wsio :).

Posted

Temat można by wskrzesić pisząc własne opinie o poszczególnych salonach. Tylko, że czasami trzeba by się posługiwać kodem lub szybko edytować przed przyjściem moderatorów :roll:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...