charlie Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 pojawił się już temat Moje Subaru więc czas na "Mój Salon Subaru" czyli inaczej "Salon Subaru w moim mieście" (lub najbliższy dla tych mniejszych szczęśliwców), bo zdjęcia na stronie Subaru troszkę ubogie, więc moja prośba o wrzucanie fotek wszystkich salonów. Na początek oczywiście centrala w Grodzie Kraka tylko bardziej obrazowych fotek wewnątrz brakuje, bo jak wszedłem do środka to jakoś mi tak z głowy wypadło... ale na pewno niektórzy forumowicze dysponują takowymi jakość pewnie niezadowalająca ale warunki pogodowe kiepskie i fotograf początkujący EDIT: kurde w odwrotnej kolejności powinny być
Piskoor Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 taaaaa.....ten wyjazd to chyba po to aby właściwości 4x4 od razu sprawdzic :wink:
Niuniek Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 To zjazd :wink: bo tylko w jednym kierunku przepisy zezwalają
matt Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 ..... ja myślałem, że Dyrekcja kazała zwozić śnieg z krakowa i okolic żeby zrobić górke przed salonem coby testować na miejscu właściwości subaraków a tu pozamiatane do czarnego :shock: no jak to tak :!: toż tak może być przed salonem BMW coby tylni napęd nie pofantazjował a nie przed siedzibą s-awd .... pozdr. mk.si
nemo Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Nio ładnie tam mają w tym siedzisku hehe ja w Lesznie takowego nie posiadam i nie bede posiadał napewno jeszcze za sto lat ale zawsze sie mozna do Pyrlandi lub na połódnie do Breslaw wybrać.
charlie Posted May 1, 2005 Author Posted May 1, 2005 temat umarł zanim się naprawdę narodził, ale postanowiłem przynajmniej na chwile go jeszcze wskrzesić, na poczatek kilka fotek prezentujących jak niedawno jeszcze wyglądała dawna siedziba SIP na Konopnickiej (do dziś chyba nic się nie zmieniło, ale zdjęcia pochodza sprzed jakichś 2-3 tygodni)
aflinta Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 To logo co jest na ścianie na Konopnickiej zostało? Kilka dni temu przejeżdżałem tamtędy i stał jeszcze bardzo fajny słupek niedaleko hotelu ze wskazaniem 150m do Subaru. Pomijam jeszcze spotykane gdzie niegdzie reklamy z Legacy i starym adresem
WRC fan Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 stał jeszcze bardzo fajny słupek niedaleko hotelu ze wskazaniem 150m do Subaru. od bodajże 3-4 dni stoi sam niebieski słupek, z którego wyjęto już logo i napis Subaru :|
owoc666 Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 No cóż, ja swoją subarynke kupiłem nie wiedząc nawet jak wygląda salon. Więc jak ktoś wrzuci foto salonu 4x4 w Nowym Targu, będę wdzięczny
charlie Posted May 3, 2005 Author Posted May 3, 2005 mieszkasz w Bochni i zamawiałeś w Nowym Targu :?: można wiedzieć czemu nie w Kraku :?: przecież bliżej i zawsze to centrala, a co do zdjęcia to jest jakieś w najnowszym numerze Plejad
owoc666 Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Mieszkam w Bochni, zamawiałem w Nowym Targu, odbierałem w Krakowie . 1. Zostałem (wraz z ojcem) średnio potraktowany w salonie podczas pierwszej wizyty - a to jak z pocałunkiem - ponoć wiele mówi o przyszłości związku 2. Dość uprzejmie poinformowano mnie, że o wersji SPE można tylko pomarzyć - a nie zamówić. 3. Pani w Nowym Targu udało się zdobyć to autko. 4. Zaproponowała odbiór w Krakowie. To wsio .
WiS Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 No to się nowotarżanom należy odrobina reklamy... Możesz sobie zobaczyć fotę na ich stronie: 4x4_Salon_Subaru_N.Targ
Witek Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Temat można by wskrzesić pisząc własne opinie o poszczególnych salonach. Tylko, że czasami trzeba by się posługiwać kodem lub szybko edytować przed przyjściem moderatorów :roll:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.