beben Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 http://www.ak-polski.org.pl/aktualnosci ... 88&menu=12 ja prawdopodobnie się pojawię, kto jeszcze ? może jakaś eNka :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacho Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 ja na 90% zdroowka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabar Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 może jakaś eNka :?: som tutej takie? pojechalibysmy Loganem - ale nie wiem czy uda sie go dotrzec Link to comment Share on other sites More sharing options...
beben Posted February 6, 2009 Author Share Posted February 6, 2009 ale nie wiem czy uda sie go dotrzec jakbyscie mieli problemy czasowo - logistyczne to chetnie pomoge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qba25 Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Z moją się jeszcze nie oswoję na tyle, żeby startować, a FWD ciągle w fazie składania... A szkoda. Przecież nie będę mazuta męczył. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orzi Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 jakbyscie mieli problemy czasowo - logistyczne to chetnie pomoge Mówisz serio czy żartujesz? Jeżeli serio, to może zrobisz sobie wycieczkę do NS w przyszłym tygodniu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
beben Posted February 6, 2009 Author Share Posted February 6, 2009 jeśli potrzebujesz pomocy to chwilowo nie mam nawału roboty i moge pomóc. Co potrzeba ? Jakby co wal jak w dym, chętnie obejrzę potffffora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orzi Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 jeśli potrzebujesz pomocy to chwilowo nie mam nawału roboty i moge pomóc. Co potrzeba ? Jakby co wal jak w dym, chętnie obejrzę potffffora. No mamy taki plan żeby w przyszłym tygodniu jechać po niego. A nie chce nam się pociągiem więc potrzebujemy kierowcy.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabar Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 jeśli potrzebujesz pomocy to chwilowo nie mam nawału roboty i moge pomóc. Co potrzeba ? Jakby co wal jak w dym, chętnie obejrzę potffffora. No mamy taki plan żeby w przyszłym tygodniu jechać po niego. A nie chce nam się pociągiem więc potrzebujemy kierowcy.... ... niepijacego bo wyjazd jest na dwa dni Link to comment Share on other sites More sharing options...
orzi Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 ... niepijacego bo wyjazd jest na dwa dni O kurcze jakoś mi to wyleciało z głowy... jutro odwołuje spotkania Link to comment Share on other sites More sharing options...
beben Posted February 6, 2009 Author Share Posted February 6, 2009 No mamy taki plan żeby w przyszłym tygodniu jechać po niego. A nie chce nam się pociągiem więc potrzebujemy kierowcy.... to na ile samochodów chcecie jechać :shock: , tak czy siak jestem chętny jak dasz znac wczesniej i nic nie stanie na przeszkodzie to chetnie pojade, ... niepijacego chociaż to troche zmniejsza moje szanse :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bryku Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 ale nie wiem czy uda sie go dotrzec jakbyscie mieli problemy czasowo - logistyczne to chetnie pomoge Ja tez bardzo chętnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 ... niepijacego bo wyjazd jest na dwa dni Myślę, że minimum na trzy...ja też furę odbieram od Carfita :wink: P.S.Gdybym miał czym jechać napewno bym zaliczył Monte :!: W ubiegłym roku podczas "rajdu" chciałem się wycofać, ale Blue76 przekonał mnie, że nie wolno wymiękać.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buffy22 Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Ja na 100 % będę startować mam nadzieję że w końcu jako kierowca.... Zobaczymy tylko co będzie w garażu.. Alex zabieram Laptopa.... Co ty na to?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Alex zabieram Laptopa.... Co ty na to?? Koniecznie!!!! Wczoraj akurat był u mnie Piotrek (pilot) i pierwszy raz oglądał filmik z Twoimi występami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buffy22 Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Już się nie mogę doczekać... Będzie powtórka:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
orzi Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 to na ile samochodów chcecie jechać Odbieramy dwa białe, które już stoją w NS, a musimy się tam jakoś dostać :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
beben Posted February 7, 2009 Author Share Posted February 7, 2009 zdzwonimy sie jutro, jestem chetny tylko musze wiedzieć kiedy z lekkim wyprzedzeniem Link to comment Share on other sites More sharing options...
vert Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 mogie jechac ale na 4 dni ...wrócimy pociągiem a fury na lawetach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 Legac niestety wciąż martwy - miał być gotowy w ubiegłym tygodniu (dlatego chciałem jechać do Modlina), ale dupa. Z Wami to się nie pościgam, ale wystąpić planuję 8). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam. Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 Legac niestety wciąż martwy - miał być gotowy w ubiegłym tygodniu (dlatego chciałem jechać do Modlina), ale dupa. Z Wami to się nie pościgam, ale wystąpić planuję 8). co sie stalo z legacem ? ja monte calvarie odpuszcze, jade na narty :cool: :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabar Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 może jakaś eNka :?:o wlasnie - my najprawdopodobniej jedziemy nasza treningowka* * czerwona - bedzie kupa smiechu - i na szczescie startujemy w innej klasie niz perkusja_WRC Link to comment Share on other sites More sharing options...
beben Posted February 9, 2009 Author Share Posted February 9, 2009 to ja sie juz pogubiłem w waszej stani rajdowej : dwa białasy, jeden mica blue i jeszcze jakiś czerwoniak :shock: :wink: Mam nadzieje ze jednak dotrzecie jakieś awd, obojetnie które i sie pościagamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabar Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 nie ma opcji, bedziemy latac odelzona oska baujahr 1994 - wlasnie dzisiaj zakupiona Link to comment Share on other sites More sharing options...
orzi Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 nie ma opcji, bedziemy latac odelzona oska baujahr 1994 - wlasnie dzisiaj zakupiona Ubaw będzie przedni, Beben zdziwsz sie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts