leon Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 masłem - z piekarnika Jak się robi masło z piekarnika ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szamann1 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Jak się robi masło z piekarnika ? Wkłada się masło do piekarnika i wyciąga, i oto jest masło z piekarnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wykas Senior Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Obowiazuje ta sama zasada co przy sloniu z lodowki. Wysłane z mojej Nokii 3310 przy użyciu snake'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolnemiasto Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 krewetki z czosnkiem , pomidorkami koktajlowymi, pietruszką, masłem - z piekarnika skrót myślowy.... wszystko do piekarnika na 10-15 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Też miałem dziś robaki, ale w risotto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szamann1 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Też miałem dziś robaki, ale w risotto. A zalałeś je czymś "smakowitym"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Winem, białym. Jak odparowywało, jakoś tak bliżej gara podchodziłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szamann1 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Winem, białym. Jak odparowywało, jakoś tak bliżej gara podchodziłem. Ha, wiadomo że nic się zmarnować nie może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sredniaq Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Ja dziś makaron z pesto, szpinakiem, pomidorami i krewetkami, posypane orzechami na koniec Sent with Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach1111 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Schabowy,ziemniaczki i surówka (może buraczki? ) Od wczoraj chodzi za mną ta klasyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek_l Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Kaczuszka, szpinak z czosnkiem, ziemniaczane pure z imbirem i marchewka glazurowana... Dobre było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slik Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Makaron z sosem pomidorowym i kurczakiem, zapiekany pod serem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dias Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Pizza była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szycha Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Mitriguli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechanik Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 żur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suberet Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Co prawda z niedzieli... W malajskiej restauracji w Goteborgu jadłem jakiś makaron ryżowy z czymś tam. Cudo smakowe!!! Za makaronami nie przepadam, więc byłem mocno zawiedziony, kiedy zobaczyłem, co mi kelnerka przyniosła, ale po pierwszym kęsie... niebo w gębie. Z zachwytu zapomniałem o focie i nazwie tegoż dania. Zamawiałem na pałę, bo po szwedzku i tak nie kumam, a moja znajomość angielskiego rozbiła się o silnie azjatycki akcent kelnerki. W takich sytuacjach zdaję się na ślepy traf. Zwykle się udaje, ale bywają bardzo niemiłe zaskoczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giechu Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Upichciłem dziś zupę krewetkową po tajsku według tego przepisu: http://bazyliaczywanilia.blogspot.com/2014/02/aromatyczna-tajska-zupa-krewetkowa-z.html rewelacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Dzisiaj kluchy z czerwonym, czyli nic wielkiego. Ale szarpłem się na oliwki suszone z pestkami. I zaprawdę, powiadam Wam, zwykle drylowane nadają się do zapychania szpar w oknach. Never again. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szamann1 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Kiełbaski z grila i nędzny Tuborg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach1111 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Pomidory,cebulka,pokruszone jajco na twardo,posiekany kiszony ogóreczek,grecka oliwka i mix przypraw,troszkę soli morskiej,odrobina majonezu. mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brt Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Pomidory,cebulka,pokruszone jajco na twardo,posiekany kiszony ogóreczek,grecka oliwka i mix przypraw,troszkę soli morskiej,odrobina majonezu. Dobra surówka, a do czego była? :biglol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach1111 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Pomidory,cebulka,pokruszone jajco na twardo,posiekany kiszony ogóreczek,grecka oliwka i mix przypraw,troszkę soli morskiej,odrobina majonezu. Dobra surówka, a do czego była? :biglol: Do kolacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brt Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 No to powinieneś dostać kartkę za offtop, to nie temat o kolacjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach1111 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 No to powinieneś dostać kartkę za offtop, to nie temat o kolacjach Trzeba założyć nowy wątek więc Leon,a nie mówiłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brt Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 E tam wątek, ja bym był za nowym działem kulinarnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się