blachaxxx Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Mam takie pytanie na szybko ktory silnik forestera jest najlepszy(awaryjnosc) Siostrze chce zalatwic jakiegos taniego forka ale nie wiem jaki model,najlepszy chodzi mi o te rocznik ok 2000r. Max do 15tys. Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
marhof Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Wolnossący 2.0 125KM SOHC, bardzo wytrzymały i cieszący się świetną opinią. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnoldpe Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Wolnossący 2.0 125KM SOHC, bardzo wytrzymały i cieszący się świetną opinią. Dokładnie pancerny jak Westerplatte Link to comment Share on other sites More sharing options...
pajac_am Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Ew. ten 122 KM, chyba w pierwszych Forkach. Do 15 tysi to kupisz 2 takie forki Link to comment Share on other sites More sharing options...
blachaxxx Posted February 4, 2015 Author Share Posted February 4, 2015 E chyba nie Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk Ile realnie trzeba dac za forka 2generacji? Z tym silnikiem i czy w foresterze wystepuje (kontrola trakcji)? Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izotom Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 Mam takie pytanie na szybko ktory silnik forestera jest najlepszy(awaryjnosc) Siostrze chce zalatwic jakiegos taniego forka ale nie wiem jaki model,najlepszy chodzi mi o te rocznik ok 2000r. Max do 15tys. Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk Wolnossący 2.0 125KM SOHC, bardzo wytrzymały i cieszący się świetną opinią. Czyli taki: http://www.subaru.pl/komis/detale.php?SID=2569&DID=-1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted February 5, 2015 Ojciec Założyciel Share Posted February 5, 2015 czy w foresterze wystepuje (kontrola trakcji)? W I i II generacji - nie. Pozdrowienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
blachaxxx Posted February 5, 2015 Author Share Posted February 5, 2015 A ten silnik 2,5 jest ok czy raczej kicha? Ten zielony chyba wisial na sip i zostal sprzedany? Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panther Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 A ten silnik 2,5 jest ok czy raczej kicha? Raczej o.k., ale niekiedy może być kicha Ten zielony chyba wisial na sip i zostal sprzedany? Ten zielony wystawiany jest od co najmniej końca sierpnia ..., ma webasto, zapewne 300k km odstrasza Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppmarian Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 czy w foresterze wystepuje (kontrola trakcji)?W I i II generacji - nie. Pozdrowienia II generacja po FL z motorem 2.5T AT mogla miec vdc czyli kontrole trakcji Link to comment Share on other sites More sharing options...
logicsys Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Mam 265k km na budziku w forku my99 2.0 n/a. Także wytrzymałe bydle jest. A widuje egzemplarze co mają ponad 300 i jeżdżą. O czymś to świadczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
blachaxxx Posted February 10, 2015 Author Share Posted February 10, 2015 jakbyście mieli jakis ciekawy namiar to poproszę Link to comment Share on other sites More sharing options...
blachaxxx Posted February 23, 2015 Author Share Posted February 23, 2015 http://otomoto.pl/subaru-forester-s-turbo-lift-C35931197.html znalazlem takie cos czy ten silnik jest tez w miare bez awaryjny ewentualnie na co zwrocic uwage Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chefofrats Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 (edited) Ktoś wstawił nowy silnik, kupił opony etc. i sprzedaje po 6k km? Mnie by to od razu odstraszyło. No i pisać o podrapanym, korodującym samochodzie, że jest zadbany to nadużycie. Edited February 23, 2015 by Chefofrats Link to comment Share on other sites More sharing options...
blachaxxx Posted February 23, 2015 Author Share Posted February 23, 2015 Najgorsze jest to że nic nie ma narazie na forum pewnego a musze do kwietnia zalatwoc auto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cOijN Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 (edited) ja szukam od października, więc się uzbrój się w cierpliwość. PS. dlaczego temat jest w "ogólne" a nie "zakup kontrolowany"? Edited February 23, 2015 by cOijN Link to comment Share on other sites More sharing options...
blachaxxx Posted February 23, 2015 Author Share Posted February 23, 2015 A ogolnie ten silnik 2.0 turbo w miare ok? Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts