walus_legacy Posted May 13, 2014 Share Posted May 13, 2014 Czy i kiedy mozemy spodziewac sie rozpoczecia sprzedazy Levorg'a w Polsce? Z jakimi silnikami? Pozdro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Koper Posted May 13, 2014 Share Posted May 13, 2014 Czy i kiedy mozemy spodziewac sie rozpoczecia sprzedazy Levorg'a w Polsce? Z jakimi silnikami? Pozdro. w połowie przyszłego roku będzie, być może, wiadomo czy będzie...... sprzedawany.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pitz Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 Na razie możesz sobie kupić kosiarkę Subaru, wczoraj widziałem taką w Makro i szczerze mówiąc zaskoczyło mnie to bo nie miałem pojęcia że FHI robi takie coś. Na boxera nie wyglądało, ale piękne logo subaru na samym wierzchu wyglądało bardzo fajnie, miało mieć 5,5 HP wg. opisu. Teraz ciekawe, czy ASO Subaru są już gotowe do serwisowania tych silników i w którym samochodzie zostanie w pierwszej kolejności zamontowany w ramach mieszczenia się w normach emisji spalin :-) Silnik z logo wygląda tak (nie wiem czy to akurat taka kosiarka): Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam12 Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 kupić kosiarkę Subaru, to nie jest kosiarka Subaru tylko silnik. Notabene stosowany przez wielu producentów nieznanych w Polsce. Czy i kiedy mozemy spodziewac sie rozpoczecia sprzedazy Levorg'a w Polsce? Z jakimi silnikami? Pozdro. tu masz trochę więcej informacji. http://www.forum.subaru.pl/index.php?/topic/66810-subaru-levorg/page-32 Czy i kiedy mozemy spodziewac sie rozpoczecia sprzedazy Levorg'a w Polsce? Z jakimi silnikami? Pozdro. w połowie przyszłego roku będzie, być może, wiadomo czy będzie...... sprzedawany.... Sz. Dyrekcja wlała w nasze serca trochę więcej optymizmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MForbi Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 Adam12 - to nie Dyrekacja tylko P. Andrzej Koper Dyrekcja póki co milczy ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 więcej informacji macie w tym wątku: http://www.forum.subaru.pl/index.php?/topic/71133-kosiarki-do-trawy/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam12 Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 Adam12 - to nie Dyrekacja tylko P. Andrzej Koper Dyrekcja póki co milczy ... Nie zrozumieliśmy się. W przytoczonym wątku Sz.Dyrekcja nie mogąc potwierdzić ani zaprzeczyć zasugerowała wiosnę My15 jako premierę Levorga w PL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted May 15, 2014 Ojciec Założyciel Share Posted May 15, 2014 (edited) Czy i kiedy mozemy spodziewac sie rozpoczecia sprzedazy Levorg'a w Polsce? Niestety nie wolno mi się oficjalnie na ten temat wypowiadać Na razie pozostają domysły, sugestie, niedopowiedzenia ... Z jakimi silnikami? Cóż - jak wyżej. A co do obydwu członów pytania : WALCZĘ ( a o co konkretnie powiem, gdy już będę mógł ) Pozdrowienia Edited May 15, 2014 by Dyrekcja Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 ( a o co konkretnie powiem, gdy już będę mógł ) Niech zgadnę. O 3 rzeczy: - żeby był 1.6DIT - żeby był 2.0DIT - żeby cena była dobra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stach1111 Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 Niech Dyrekcja walczy,bo za 2 lata kończę leasing Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urabus Posted May 16, 2014 Share Posted May 16, 2014 Skoro wszystko już wiadomo na dalszą dyskusję na temat Levorga zapraszam tu: Subaru Levorg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts