Jump to content

Chiptuning Subaru Impreza GD 2.0 125KM

piotrekszuler

Recommended Posts

A może Ceramizer do tego :question::mrgreen:

Nie warto !!

A skąd wiesz :question: Używałeś :question::P

Lepiej ściągnąć appsa na telefon, albo kupić ten chip co do gniazda zapalniczki się wkłada. Ten to dopiero daje ognia :biglol: .

Myślę, że warto przy okazji wymienić olej ,na któryś z "cudownych" polecanych w wątku olejowym (wzrost mocy 10%,zużycie paliwa -20%) i masz osiągi STi przy zużyciu paliwa jak w SBD! :)

A może Ceramizer do tego :question::mrgreen:

Nie warto !!

A skąd wiesz :question: Używałeś :question::P

Lepiej ściągnąć appsa na telefon, albo kupić ten chip co do gniazda zapalniczki się wkłada. Ten to dopiero daje ognia :biglol: .

Jak bym użył to pewnie bym zachwalał.... skoro to takie efekty daje :)

ja bym brał, 130 zł za takie rarytasy, ja za mapę w płaciłem ponad 2k a tutaj prawie za darmo, spytaj tego co sprzedaje czy jak podłączysz dwa to będzie 80 kunia więcej a spalanie nei 1,5 tylko 3 litry, ja bym się nad tym poważnie zastanowił bo cena rewelacja

ps aż mnie korci aby kupić i zobaczyć co jest w środku tego pudełka - zakładam że zielona dioda :)

A ja się zastanawiam nad zakupem tego. Poważnie :D I to obojętnie czy "analogowego", czy "cyfrowego" chipa. Mam znajomy warsztat, który wystawi mi pusty rachunek za montaż chipa za kwotę ca 2000zł i pozwę sprzedawcę o zwrot kosztów montażu :) Ciekawe, czy biorą pod uwagę taką możliwość..

• Upvote 1