HiszpanskaInkwizycja Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 Hejka, kolega chce zakupić Fozziego w rocznikach 2005-2007. Koniecznie chciałby ESP (VDC to sie chyba u nas nazywa). Nie mam pojęcia a i szukajka czy Gogel nie daje mi jednoznacznych wyników - czy w tych rocznikach było VDC w Forestach czy nie? Jeśli tak - w jakich wersjach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppmarian Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 2.5xt mialy jako opcje Link to comment Share on other sites More sharing options...
HiszpanskaInkwizycja Posted March 20, 2013 Author Share Posted March 20, 2013 A zależało to od tego czy AT czy MT? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vonda Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 (edited) chyba tylko automat ale niech to ktoś potwierdzi ... (i w Europie to chyba w standardzie w AT, a w MT z kolei nie było nawet jako opcja; nie wiem jak wersje z USA) Edited March 20, 2013 by vonda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekk Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 manual nie posiadał, w automacie było 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingolstad Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 Jeśli chodzi o wersje US, to tylko 2,5 XT od 2007 miały to jako opcję i tylko w automacie. Tzn nie była to "opcja" do wyboru ale zupełnie oddzielna wersja i nazywała się XT Sports. Innymi słowy nie można było sobie VDC do innych wersji (czyli: X, X Sports, X Premium, X LL Bean, XT turbo Limited), aby mieć VDC trza było kupić XT Sports. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HiszpanskaInkwizycja Posted March 20, 2013 Author Share Posted March 20, 2013 dziekuje Kolegom za info! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdaSch Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 2.5t xt eu at miały ESP - tak wynika z moich kwitów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Andrjańczyk Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 w moim też jest z polskiego salonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACPERO_1 Posted March 31, 2013 Share Posted March 31, 2013 u mnie też jest, salon Polska super sprawa, kiedy wyłączamy przy zabawie na śniegu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts