herrkam Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 Tak ogladałem foto moje histryczne różne i mam takie pytanie...kto sie pisze na ustanowienie polskiego rekordu w zakresie napisu/mozaiki z subaru impreza? ja zalatwiam lotnisko sądzę że SIP i LOTOS moooże zrobią jakies pamiątki, wynajmą śmigło do fotografii i catering i robimy jakiś napis w stylu LSPRT z naszych subaraków?? kto się pisze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlos-wrx Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 herrkam, pomysł ok... ale ja bym wolał abyś zorganizował imprezę , oes-ową - Plejady pokazały że tereny są - zresztą wiesz o czym mówię "odgrażałeś" się na Plejadach że zrobisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
herrkam Posted November 16, 2011 Author Share Posted November 16, 2011 ależ Carlos- jutro odbywam spot zMTS :wink: coś szykujemy ale gathering tez trzeba zrobić wiesz telewizja gazety lans lans lans trzyha SUBARU 4EVER Link to comment Share on other sites More sharing options...
slesz Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 napisu/mozaiki z subaru impreza myślicie że ktoś się zorientuje jak gdzieś w środku stanie legacy? w dodatku diesel? :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczur75 Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 napisu/mozaiki z subaru impreza myślicie że ktoś się zorientuje jak gdzieś w środku stanie legacy? w dodatku diesel? :wink: Tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slesz Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 wiedziałem :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
herrkam Posted November 16, 2011 Author Share Posted November 16, 2011 zawsze możesz być hmmm kropką :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlos-wrx Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 ależ Carlos- jutro odbywam spot zMTS :wink: coś szykujemy pewnie znowu jaką libacyję ...jak ja coś "szykuję" z Carfit carsport (ujednolicam bo to subaru i MTS subaru) to ....zawsze się to tak kończy ...ale wiecie co - jak już się dogadacie co do terminu........ to wpadnę Link to comment Share on other sites More sharing options...
herrkam Posted November 16, 2011 Author Share Posted November 16, 2011 no ale nich mi forum nie mówi (nie odpisując) że polskiego rekordu nie chce bić :!: :!: :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doktorek Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 Ja i moje STi jesteśmy ready Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 myślicie że ktoś się zorientuje jak gdzieś w środku stanie legacy? w dodatku diesel? :wink: -Tato, tato! Dlaczego ten samochód jest chory? -Synku, on nie jest chory, to diesel... kto się pisze? Ja. 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartekfi Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 zawsze możesz być hmmm kropką napis w stylu LSPRT to się nazywa dyplomacja kto się pisze? +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dehnel Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 kto się pisze zależy kiedy i gdzie, ale póki mam Subaru, to chętnie +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciex Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 napisu/mozaiki z subaru impreza? niniejszym w imieniu właścicieli forków, legacy oraz innych modeli pragnę wyrazić mój stanowczy sprzeciw i oburzenie przeciwko takiej dyskryminacji! Gdzie równość i demokracja! Dopuścić innne modele, bo będziemy blokować ! Zorganizujemy konkurencyjną akcję, wylejemy paliwo na tory, albo co gorszego.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lynx Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 napisu/mozaiki z subaru impreza? wylejemy paliwo na tory, albo co gorszego.. paliwo albo to co używają diesle :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciex Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 napisu/mozaiki z subaru impreza? wylejemy paliwo na tory, albo co gorszego.. paliwo albo to co używają diesle :?: o to to, zgadujesz moje myśli Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmo Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 To może jakaś lista :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hefty Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 Tak ogladałem foto moje histryczne różne i mam takie pytanie...kto sie pisze na ustanowienie polskiego rekordu w zakresie napisu/mozaiki z subaru impreza? ja zalatwiam lotnisko sądzę że SIP i LOTOS moooże zrobią jakies pamiątki, wynajmą śmigło do fotografii i catering i robimy jakiś napis w stylu LSPRT z naszych subaraków?? kto się pisze? Może znaczek Subaru: otoczka + plejady z różnych aut a środek z niebieskich Imprez? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tynek Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 Za pozwoleniem...(mogę?) 1. herrkam 2. Hogi 3. Bartekfi 4. tynek 5. 6. 7. -- 17 lis 2011, o 14:07 -- nich mi forum nie mówi...że polskiego rekordu nie chce bić tzn. co mamy do pobicia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmo Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 1. herrkam 2. Hogi 3. Bartekfi 4. tynek 5. elmo 6. 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoshii Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 1. herrkam 2. Hogi 3. Bartekfi 4. tynek 5. elmo 6. Yoshii 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciex Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 Może znaczek Subaru: otoczka + plejady z różnych aut a środek z niebieskich Imprez? w takie coś to wchodzę.. tylko co ew. z niebieską nie-imprezą? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trolololo Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 1. herrkam 2. Hogi 3. Bartekfi 4. tynek 5. elmo 6. Yoshii 7. Vasquez -- 17 lis 2011, o 16:36 -- zrobią jakies pamiątki, wynajmą śmigło do fotografii i catering i ... gołe baby z body painting perhaps ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmarcin Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 Dopisze się, a co fanie jakby więcej ludzi z Łodzi i okolic dało sie zebrać 1. herrkam 2. Hogi 3. Bartekfi 4. tynek 5. elmo 6. Yoshii 7. Vasquez 8. bmarcin i trzymam kciuki za powodzenie projektu Link to comment Share on other sites More sharing options...
PKocial Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Oj chyba nie pobijecie rekordu w 8 9. Pkocial Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts