Jump to content

Recommended Posts

Posted

jasne, że otworzyliśmy

ostatnie dwa miesiące przebierałem nóżkami w miejscu bo już wysiedzieć nie mogłem, a zima w tym roku długa i niemiła. więc jak się tylko dało... ;)

(Africa Twin)

Posted

A ja tylko odpaliłem i kontrolnie zrobiłem 200m. Jeszcze nie "latałem". Brak czasu?

Posted

wieje trochę, więc afrynia znowu w garażu...

na szczęście jeżdżenie Paskudą też daje fun :wink:

Posted
Powiedzmy, że otworzony. Bmw R1200R tez Boxer:)

Zacna maszyna :)

Posted

Ogolnie uważam, że BMW robi super motocykle, jesli patrzec na całokształt to motocykle BMW są bardzo podobne do samochodów Subaru. Motor moze nie powala mocą bo 109koni ale pojemnosc i moment z niej generowany miazdzy duzo mocniejsze maszyny. Ostatnio sie gonilem z Suzuki GSX-R 750 które ma az 150koni i szlismy równo. R6 czy GSX-R 600,ktore maja po 130koni to wogole nie maja podejscia. No i moj sentyment do boxera:)

Posted

ja sezonu praktycznie nie zamykam :mrgreen::mrgreen:

ale tylko piaggio 125 Xevo

Posted
Ogolnie uważam, że BMW robi super motocykle, jesli patrzec na całokształt to motocykle BMW są bardzo podobne do samochodów Subaru.:)

Zgadza się motocykle BMW są nietuzinkowe. Byłem mocno zainteresowany zamianą na BMW F800 S (niestety nie boxer) ale teraz nowa Honda CBR600F zawróciła mi w głowie.

Jestem baaaardzo zadowolony z Yamahy Fazer no ale wcześniej czy póżniej ją wymienię.

Posted
Ogolnie uważam, że BMW robi super motocykle, jesli patrzec na całokształt to motocykle BMW są bardzo podobne do samochodów Subaru.:)

Zgadza się motocykle BMW są nietuzinkowe. Byłem mocno zainteresowany zamianą na BMW F800 S (niestety nie boxer) ale teraz nowa Honda CBR600F zawróciła mi w głowie.

Jestem baaaardzo zadowolony z Yamahy Fazer no ale wcześniej czy póżniej ją wymienię.

F800 testowo kiedys na dniu otwartym w BMW , nawet fajne moto do miasta choc dla mnie troche słabe. Ogolnie to polecam sie przejsc do salonu bmw z motocyklami na jazde probna, ja na dniach otwartych bylem i trasa okolo 50km, przez miasto, poza miastem, po autostradzie i po "górkisch" drózkach:)

Posted
Ogolnie uważam, że BMW robi super motocykle

Też tak uważam, choć nie mam BMW. Jeździłem jednak na wielu na jazdach testowych, w tym również R1200R - rewelacyjna maszynka i fajnie trzęsie boxerek na boki :) W najnowszych modelach już trochę za dużo elektroniki jak dla mnie ale K1200R Sport (choć rzędówka) bardzo mi podpasował pamiętam. Zresztą zgodziliśmy się z kumplami, że i tak nasze poszukiwania skończymy na dużym GS-ie :)

Ja rozpocząłem jak tylko stopniały śniegi, ale z braku czasu już dwa tygodnie moto stoi niestety.

Duży Bandzior z chłodnicą :)

Posted
Ja pomykam małolitrażowym, Ducati monster 6oo.

Zresztą sezon od miesiąca w pełni :D

Też byłem nim zainteresowany(Monster 696) no ale jest bez owiewki która dla mnie jest ważna.

Jak się "włoszczyzna" sprawuje ?

Posted

dukat to super klasyk jekie lubie.¨Po tym jak sie kiedys rozpieprzylem nie mam szans, zanimpomysle , zona mnie zabije :mrgreen::mrgreen:

Posted
Duzy bandzior tez daje rade, jak kazde 1200 jedzie super z dołu:)

To prawda. Moment jest najważniejszy 8)

Zresztą lepsza od dużej pojemności jest tylko... jeszcze większa pojemność ;)

Posted

Hell, yeah! Sex na dwóch kołach. Uwielbiam te maszyny (Te i MVAgusta). Są takie piękne, że moglibyśmy pisać o nich w wątku "Esteci" :wink:. Możesz wrzucić jakąś fotkę swojej maszynki?

Posted

se chuc popatrze :(

Posted

Zresztą sezon od miesiąca w pełni :D

Też byłem nim zainteresowany(Monster 696) no ale jest bez owiewki która dla mnie jest ważna.

Jak się "włoszczyzna" sprawuje ?

Duka albo się kocha, albo nienawidzi :D

Trzeci rok w moich rękach, parę złotych już wydałem, nie wspominając o zaangażowaniu i zachodzie. Mimo wszystko warto jest być jedynym na 300 motocykli :D

Posted
se chuc popatrze :(

Zawsze mogę Cię przewieźć :P

Posted

Przy najblizdszej okazji bardzo chetnie. Ale trzeba w wiediec ze motocyklisci sa bardzo zlymi pasazerami.

Maja we krwi, prowadzenie i trzeba ciut czasu by DOOOOBRZE pojechac.

Posted

nie widze twijej fotki jaki to format , pewnie brak mi jakiejs wtyczki

Posted
Wklejam fotkę z mojego definitywnego pożegnania zimy, który odbyłem w ostatnią niedzielę :D

[ [url=http://img546.imageshack.us/i/zdjcie006i.jpg][/url] ]

edit: Nie chce się wkleić, ktoś mi pomoże!?

Ja widze , widze :D Świetny klasyk z tego Dukata , motocykl z prawdziwą duszą.