peter_k Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 jasne, że otworzyliśmy ostatnie dwa miesiące przebierałem nóżkami w miejscu bo już wysiedzieć nie mogłem, a zima w tym roku długa i niemiła. więc jak się tylko dało... (Africa Twin)
subru Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 A ja tylko odpaliłem i kontrolnie zrobiłem 200m. Jeszcze nie "latałem". Brak czasu?
peter_k Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 wieje trochę, więc afrynia znowu w garażu... na szczęście jeżdżenie Paskudą też daje fun :wink:
Lucass Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Powiedzmy, że otworzony. Bmw R1200R tez Boxer:) Zacna maszyna
eMTe Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Ogolnie uważam, że BMW robi super motocykle, jesli patrzec na całokształt to motocykle BMW są bardzo podobne do samochodów Subaru. Motor moze nie powala mocą bo 109koni ale pojemnosc i moment z niej generowany miazdzy duzo mocniejsze maszyny. Ostatnio sie gonilem z Suzuki GSX-R 750 które ma az 150koni i szlismy równo. R6 czy GSX-R 600,ktore maja po 130koni to wogole nie maja podejscia. No i moj sentyment do boxera:)
dzioba Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 ja sezonu praktycznie nie zamykam ale tylko piaggio 125 Xevo
Lucass Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Ogolnie uważam, że BMW robi super motocykle, jesli patrzec na całokształt to motocykle BMW są bardzo podobne do samochodów Subaru. Zgadza się motocykle BMW są nietuzinkowe. Byłem mocno zainteresowany zamianą na BMW F800 S (niestety nie boxer) ale teraz nowa Honda CBR600F zawróciła mi w głowie. Jestem baaaardzo zadowolony z Yamahy Fazer no ale wcześniej czy póżniej ją wymienię.
eMTe Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Ogolnie uważam, że BMW robi super motocykle, jesli patrzec na całokształt to motocykle BMW są bardzo podobne do samochodów Subaru. Zgadza się motocykle BMW są nietuzinkowe. Byłem mocno zainteresowany zamianą na BMW F800 S (niestety nie boxer) ale teraz nowa Honda CBR600F zawróciła mi w głowie. Jestem baaaardzo zadowolony z Yamahy Fazer no ale wcześniej czy póżniej ją wymienię. F800 testowo kiedys na dniu otwartym w BMW , nawet fajne moto do miasta choc dla mnie troche słabe. Ogolnie to polecam sie przejsc do salonu bmw z motocyklami na jazde probna, ja na dniach otwartych bylem i trasa okolo 50km, przez miasto, poza miastem, po autostradzie i po "górkisch" drózkach:)
Apacz Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Ogolnie uważam, że BMW robi super motocykle Też tak uważam, choć nie mam BMW. Jeździłem jednak na wielu na jazdach testowych, w tym również R1200R - rewelacyjna maszynka i fajnie trzęsie boxerek na boki W najnowszych modelach już trochę za dużo elektroniki jak dla mnie ale K1200R Sport (choć rzędówka) bardzo mi podpasował pamiętam. Zresztą zgodziliśmy się z kumplami, że i tak nasze poszukiwania skończymy na dużym GS-ie Ja rozpocząłem jak tylko stopniały śniegi, ale z braku czasu już dwa tygodnie moto stoi niestety. Duży Bandzior z chłodnicą
eMTe Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Duzy bandzior tez daje rade, jak kazde 1200 jedzie super z dołu:)
Marcin Domanski Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Ja pomykam małolitrażowym, Ducati monster 6oo. Zresztą sezon od miesiąca w pełni
Lucass Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Ja pomykam małolitrażowym, Ducati monster 6oo.Zresztą sezon od miesiąca w pełni Też byłem nim zainteresowany(Monster 696) no ale jest bez owiewki która dla mnie jest ważna. Jak się "włoszczyzna" sprawuje ?
dzioba Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 dukat to super klasyk jekie lubie.¨Po tym jak sie kiedys rozpieprzylem nie mam szans, zanimpomysle , zona mnie zabije
Apacz Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Duzy bandzior tez daje rade, jak kazde 1200 jedzie super z dołu:) To prawda. Moment jest najważniejszy 8) Zresztą lepsza od dużej pojemności jest tylko... jeszcze większa pojemność
zaki79 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Ja pomykam małolitrażowym, Ducati monster 6oo. Hell, yeah! Sex na dwóch kołach. Uwielbiam te maszyny (Te i MVAgusta). Są takie piękne, że moglibyśmy pisać o nich w wątku "Esteci" :wink:. Możesz wrzucić jakąś fotkę swojej maszynki?
Marcin Domanski Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Ja pomykam małolitrażowym, Ducati monster 6oo.Zresztą sezon od miesiąca w pełni Też byłem nim zainteresowany(Monster 696) no ale jest bez owiewki która dla mnie jest ważna. Jak się "włoszczyzna" sprawuje ? Duka albo się kocha, albo nienawidzi Trzeci rok w moich rękach, parę złotych już wydałem, nie wspominając o zaangażowaniu i zachodzie. Mimo wszystko warto jest być jedynym na 300 motocykli
dzioba Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Przy najblizdszej okazji bardzo chetnie. Ale trzeba w wiediec ze motocyklisci sa bardzo zlymi pasazerami. Maja we krwi, prowadzenie i trzeba ciut czasu by DOOOOBRZE pojechac.
Marcin Domanski Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Wklejam fotkę z mojego definitywnego pożegnania zimy, który odbyłem w ostatnią niedzielę edit: Nie chce się wkleić, ktoś mi pomoże!?
dzioba Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 nie widze twijej fotki jaki to format , pewnie brak mi jakiejs wtyczki
Lucass Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Wklejam fotkę z mojego definitywnego pożegnania zimy, który odbyłem w ostatnią niedzielę [ [url=http://img546.imageshack.us/i/zdjcie006i.jpg][/url] ] edit: Nie chce się wkleić, ktoś mi pomoże!? Ja widze , widze Świetny klasyk z tego Dukata , motocykl z prawdziwą duszą.
Recommended Posts