Jump to content

Szukam sponsorów na Rajd Lotos

chrisro

Recommended Posts

Witam!

Szukam sponsorów chętnych wesprzeć moje starty w sezonie 2010. Wstępnie planuję udział w Rajdzie Lotos oraz możliwe że w Rajdzie Polski. Rajdowa broń to Subaru Impreza N11 w klasie N4 lub Open.

W zależności od budżetu planuję rozszerzyć program startów.

Nie spodziewam się strategicznego sponsora - dziś liczy się każdy grosz.

pozdrawiam

Krzysiek Rosa

http://www.rosa-rally.pl

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Na sponsoring mnie nie stać, ale profesjonalny doping na trasie Lotosu masz zapewniony :mrgreen: W tym roku pewnie znowu grupa objazdowa po OS-ach się uformuje :cool:

Może by tak zorganizować forumową zrzutkę. Fajnie by było oglądać na OS-ach Lotosu czy Rajdu Polski subaraka z delikatnym logo Forum Subaru. Moim zdaniem temat do przemyślenia - ja deklaruje skromną wpłatę jeżeli pomysł wypali. Na sponsoring mnie nie stać bo jestem niestety pracownikiem najemnym żyjącym z resztek :twisted: ale dołożyć się bardzo chętnie.

Może by tak zorganizować forumową zrzutkę. Fajnie by było oglądać na OS-ach Lotosu czy Rajdu Polski subaraka z delikatnym logo Forum Subaru.

bardzo dobry pomysł :idea:

Ile mniej więcej potrzeba Ci hajsu żebyś mógł zrealizować swoje plany związane ze startem w tych zawodach :?:

Ile mniej więcej potrzeba Ci hajsu żebyś mógł zrealizować swoje plany związane ze startem w tych zawodach :?:

pewnie z milion :mrgreen:

Samo wpisowe 2900zł, paliwo drugie tyle, opony trzecie tyle /używane/, pisać dalej?

mi nie musisz pisać :grin: , koszty znam

[ Dodano: Sob Mar 27, 2010 10:43 pm ]

Może nie milion ale ile byś nie miał to wszystko wydasz.

Samo wpisowe 2900zł, paliwo drugie tyle, opony trzecie tyle /używane/, pisać dalej?

Nie trzeba :wink: Możesz także liczyć na moje wsparcie :grin:

do tego remont silnika majątek :D

nie narzekaj :idea: to akurat to pikuś , PAN PIKUŚ :twisted:

mi nie musisz pisać :grin: , koszty znam

Kto jak kto ale Ty na pewno znasz koszty serwisowania rajdówek :wink: Natomiast ja nie dlatego zapytałem Krzyśka :idea:

christo zycze powodzania i trzymam kciuki :!: mysle, ze temat trudny i forum to raczej nie jest grupa docelowa bo:

nie chce Cie zniechecac ale po prostu sprowadzic na ziemi... Ty wiesz ile to kosztuje, ja wiem ile to kosztuje... sa to budzety idace w setki tysiecy PLN i trzeba miec "grubych sponsorow", nawet jak kilka osob z forum "zasponsuruje Ci bak paliwa" to jest to promil w stosunku do lacznego budzetu jaki potrzeba na sezon... dla "grubego sponsora" jak zdecyduje sie wydac 500k to 505k tez nie bedzie problemem...

niesety to drogi sport... kazdy z nas zna co najmniej kilka osob, ktore mogly by z powodzeniem jezdzic w RSMP ale problemem jest kasa... takie zycie :sad:

Mi Forumowicze pomogli kupić auto więc wiem ile znaczy taka pomoc. Możesz liczyć na parę litrów PB rajdowej ode mnie jak akcja ruszy :wink:

Wełniaczu, trochę inne budżety.... :smile: ale siła Forum tkwi w ilości i otwartości serc... :smile:

Bunch, dlatego nie jeżdżę całego sezonu i nie mam najnowszego auta choć uważam że jest topowe i nic więcej do niego nie da się dołożyć. Dwa-trzy starty w roku mi wystarczą by zaspokoić swoją pasję.

christo

niesety to drogi sport... kazdy z nas zna co najmniej kilka osob, ktore mogly by z powodzeniem jezdzic w RSMP ale problemem jest kasa... takie zycie :sad:

Powiem tak: w tym roku w Chile odbywały się Mistrzostwa Świata w Wyścigach... Szybowcowych :)

Mało brakowało, a obrońca tytułu (i wielokrotny MŚ) nie pojechałby na zawody z braku sponsorów. Wyjazd, transport sprzętu i w efekcie kolejny tytuł Mistrza Świata udało się sfinansować ze zbiórki wśród innych pilotów i sympatyków :)

Może na forum nie zbierzemy całego budżetu, ale próbować IMHO warto. Zawsze jakiś grosz, który tak wpadnie to mniejsza dziura do załatania :)

Pozdrawiam,

Kubryk

Wełniaczu, trochę inne budżety.... :smile: ale siła Forum tkwi w ilości i otwartości serc... :smile:
Dokładnie o 2 część Twojej wypowiedzi mi chodziło mówiąc, że się dorzucę a nie o 500k jako główny sponsor :mrgreen: