chrisro Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Witam! Szukam sponsorów chętnych wesprzeć moje starty w sezonie 2010. Wstępnie planuję udział w Rajdzie Lotos oraz możliwe że w Rajdzie Polski. Rajdowa broń to Subaru Impreza N11 w klasie N4 lub Open. W zależności od budżetu planuję rozszerzyć program startów. Nie spodziewam się strategicznego sponsora - dziś liczy się każdy grosz. pozdrawiam Krzysiek Rosa http://www.rosa-rally.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Primi Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Na sponsoring mnie nie stać, ale profesjonalny doping na trasie Lotosu masz zapewniony W tym roku pewnie znowu grupa objazdowa po OS-ach się uformuje :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
niumen Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Primi, zdecydowanie tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.Bauer Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Może by tak zorganizować forumową zrzutkę. Fajnie by było oglądać na OS-ach Lotosu czy Rajdu Polski subaraka z delikatnym logo Forum Subaru. Moim zdaniem temat do przemyślenia - ja deklaruje skromną wpłatę jeżeli pomysł wypali. Na sponsoring mnie nie stać bo jestem niestety pracownikiem najemnym żyjącym z resztek ale dołożyć się bardzo chętnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Primi Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Primi, zdecydowanie tak Jak pogoda wypali to zrobimy u mnie bazę grilowo-wypadową Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Może by tak zorganizować forumową zrzutkę. Fajnie by było oglądać na OS-ach Lotosu czy Rajdu Polski subaraka z delikatnym logo Forum Subaru. bardzo dobry pomysł Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasdraz Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 I każdy kto wpłaci określoną kwotę będzie miał swojego nicka na samochodzie chrisro ( taka mała lista forumowych sponsorów) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisro Posted March 27, 2010 Author Share Posted March 27, 2010 very good idea!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wełniacz Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Mi Forumowicze pomogli kupić auto więc wiem ile znaczy taka pomoc. Możesz liczyć na parę litrów PB rajdowej ode mnie jak akcja ruszy :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEBAS Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Z mojej strony również możesz liczyć na parę litrów benzyny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisro Posted March 27, 2010 Author Share Posted March 27, 2010 to juz rezerwuje miejsce na slupkach tylnych pod nicki, moze byc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krajanek Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Ile mniej więcej potrzeba Ci hajsu żebyś mógł zrealizować swoje plany związane ze startem w tych zawodach :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Ile mniej więcej potrzeba Ci hajsu żebyś mógł zrealizować swoje plany związane ze startem w tych zawodach :?: pewnie z milion Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisro Posted March 27, 2010 Author Share Posted March 27, 2010 Może nie milion ale ile byś nie miał to wszystko wydasz. Samo wpisowe 2900zł, paliwo drugie tyle, opony trzecie tyle /używane/, pisać dalej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Samo wpisowe 2900zł, paliwo drugie tyle, opony trzecie tyle /używane/, pisać dalej? mi nie musisz pisać :grin: , koszty znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisro Posted March 27, 2010 Author Share Posted March 27, 2010 do tego remont silnika majątek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krajanek Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 [ Dodano: Sob Mar 27, 2010 10:43 pm ] Może nie milion ale ile byś nie miał to wszystko wydasz.Samo wpisowe 2900zł, paliwo drugie tyle, opony trzecie tyle /używane/, pisać dalej? Nie trzeba :wink: Możesz także liczyć na moje wsparcie :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 do tego remont silnika majątek nie narzekaj to akurat to pikuś , PAN PIKUŚ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krajanek Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Samo wpisowe 2900zł, paliwo drugie tyle, opony trzecie tyle /używane/, pisać dalej? mi nie musisz pisać :grin: , koszty znam Kto jak kto ale Ty na pewno znasz koszty serwisowania rajdówek :wink: Natomiast ja nie dlatego zapytałem Krzyśka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bunch Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 christo zycze powodzania i trzymam kciuki :!: mysle, ze temat trudny i forum to raczej nie jest grupa docelowa bo: Samo wpisowe 2900zł, paliwo drugie tyle, opony trzecie tyle /używane/, pisać dalej? nie chce Cie zniechecac ale po prostu sprowadzic na ziemi... Ty wiesz ile to kosztuje, ja wiem ile to kosztuje... sa to budzety idace w setki tysiecy PLN i trzeba miec "grubych sponsorow", nawet jak kilka osob z forum "zasponsuruje Ci bak paliwa" to jest to promil w stosunku do lacznego budzetu jaki potrzeba na sezon... dla "grubego sponsora" jak zdecyduje sie wydac 500k to 505k tez nie bedzie problemem... niesety to drogi sport... kazdy z nas zna co najmniej kilka osob, ktore mogly by z powodzeniem jezdzic w RSMP ale problemem jest kasa... takie zycie :sad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Mi Forumowicze pomogli kupić auto więc wiem ile znaczy taka pomoc. Możesz liczyć na parę litrów PB rajdowej ode mnie jak akcja ruszy :wink: Wełniaczu, trochę inne budżety.... :smile: ale siła Forum tkwi w ilości i otwartości serc... :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisro Posted March 27, 2010 Author Share Posted March 27, 2010 Bunch, dlatego nie jeżdżę całego sezonu i nie mam najnowszego auta choć uważam że jest topowe i nic więcej do niego nie da się dołożyć. Dwa-trzy starty w roku mi wystarczą by zaspokoić swoją pasję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubryk Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 christoniesety to drogi sport... kazdy z nas zna co najmniej kilka osob, ktore mogly by z powodzeniem jezdzic w RSMP ale problemem jest kasa... takie zycie :sad: Powiem tak: w tym roku w Chile odbywały się Mistrzostwa Świata w Wyścigach... Szybowcowych Mało brakowało, a obrońca tytułu (i wielokrotny MŚ) nie pojechałby na zawody z braku sponsorów. Wyjazd, transport sprzętu i w efekcie kolejny tytuł Mistrza Świata udało się sfinansować ze zbiórki wśród innych pilotów i sympatyków Może na forum nie zbierzemy całego budżetu, ale próbować IMHO warto. Zawsze jakiś grosz, który tak wpadnie to mniejsza dziura do załatania Pozdrawiam, Kubryk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wełniacz Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Wełniaczu, trochę inne budżety.... :smile: ale siła Forum tkwi w ilości i otwartości serc... :smile: Dokładnie o 2 część Twojej wypowiedzi mi chodziło mówiąc, że się dorzucę a nie o 500k jako główny sponsor Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 od razu 500k..... :smile: myślę, że jakbyś sypnął i ze sto k, nie byłoby obrazy.... :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts