sredniaq Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Czy subarowicze poza granicami naszego kraju również się pozdrawiają? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMI Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Nie zawsze, ale przynajmiej w Dublinie i okolicach, zwlaszcza "klubowicze", z reguly sie pozdrawiaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukaszWRX Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 w Londynie to zalezy :razz: , w wiekszosci pozdrowien kiwka jest :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie_gt4 Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Czy subarowicze poza granicami naszego kraju również się pozdrawiają? zalezy gdzie... np. na Litwie, gdzie Subarakow jest dosc duzo, zazwyczaj pozdrawiaja sie tylko kierowcy tych samych modeli (najczesciej zaturbionych Imprez ) natomiast w Kaliningradzie, gdzie Subarakow jest b. malo, osobiscie pozdrawiam wszystkich z kolei kierowcow Subaru (niestety reaguja tylko nieliczni :roll: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hercooles Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 U mnie w kerry generalnie się pozdrawiają ale głównie kierowcy Imprez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukaszWRX Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 generalnie się pozdrawiają ale głównie kierowcy Imprez. tak samo w Londynie tzn.w Anglii :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kogii Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 W Szkocji pozdrawiaja sie kierownicy imprez... nawet jakis czas temu na forum tutejszym byla dyskusja, ze kierowcy klasykow nie pozdrawiaja kierowcow new age i odwrotnie.... a foresterom lub legacy nawet nie ma co machac - nie widzialem jeszcze mlodej osoby w takim aucie, glownie kapelusze i emeryci... ale po fife jezdzi blondynka bialym svx Link to comment Share on other sites More sharing options...
grygo Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 w Danii subaru w zasadzie nie wystepuje wiec jakiekolwiek machanie nie wchodzi w gre... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sredniaq Posted May 21, 2010 Author Share Posted May 21, 2010 w Norwegii jeszcze żaden mi nie odmachał, jakoś dziwnie na mnie patrzą A co do Irlandii to kierowcy pozdrawiają wszyskich znajomych i nieznajomych, nawet jak nie jeżdżą subaru, więc nie wiem czy się liczy. Poza tym po IE nie jeździłem subaru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoowty Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 mi nawet kierowci ivo machaja spotkalem takiego jak stalem w korku obustronny szacuneczek i kciuk do gory ( kierownik evo 5 lub 6 ) chyba ta starsza genaracja sie szanuje a kierowcy imprez to standard ze kiwka jest , ogolnie lusze z chodnika tez zaczepiaja , albo kierowcy autobusow , mowa o londynie , a sory o londku bo nie ma takkiego miasta londyn , jest londek , londek zdroj Link to comment Share on other sites More sharing options...
LegasTT Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 W Szkocji pozdrawiaja sie kierownicy imprez... nawet jakis czas temu na forum tutejszym byla dyskusja, ze kierowcy klasykow nie pozdrawiaja kierowcow new age i odwrotnie.... a foresterom lub legacy nawet nie ma co machac - nie widzialem jeszcze mlodej osoby w takim aucie, glownie kapelusze i emeryci... ale po fife jezdzi blondynka bialym svx Ja bym ci pomachal jakbym cie zobaczyl, a taki stary to tez nie jestem. A tak ogolnie to staram sie machac innym Legasiom z tym ze to prawda duzo emerytow nimi jezdzi. Innym subarakom oczywiscie tez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radnor Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 W Szkocji pozdrawiaja sie kierownicy imprez... nawet jakis czas temu na forum tutejszym byla dyskusja, ze kierowcy klasykow nie pozdrawiaja kierowcow new age i odwrotnie.... a foresterom lub legacy nawet nie ma co machac - nie widzialem jeszcze mlodej osoby w takim aucie, glownie kapelusze i emeryci... ale po fife jezdzi blondynka bialym svx W Fife ogolnie dziwne rzeczy sie dzieja :wink: ale co do niemachania miedzy generacjami to sie nie zgodze (albo ja na samych nienadumanych trafiam). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Umbert Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Mnie mlodsi kierownicy w Szwecji pozdrawiaja, oczywiscie bez usmiechu, lokietek za oknem i mina twardziela ale kiwniecie jest. Starsi kierowcy, a duzo ich tutaj bo Subaru wiadowmo, dobrze sie sprawuje ciagnac przyczep z koniami i kampingami, chyba nawet nie widza ze im ktos z Subaru kiwa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Premo Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Ja na naszej autostradzie mijałem młodego niemca w starszym legasiu N/A, puściłem mu awaryjne, poszły od niego 3 razy długie i było miło :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts