ALEX Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Jak w temacie. Może być fajnie. Jest to dobra okazja do spotkania forumowiczów Szczegóły http://www.agalicyjski.pl/index.php?sub ... om=&ucat=&
Wełniacz Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 ooo jak by ktos jechal z Krakowa to ja sie pisze na to a moze pokombinuje tez jakos inaczej z dojazdem jak by nikt nie jechal.
Pemo Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Hmm, z Rzeszowa nie mam tak daleko Jak trasa by byla kreta i nieosniezona to moze bym mial szanse potworem 1.4 D , i kask by sie przydal :roll: Jak by ktos znal wiecej szczegolow to bym sie ucieszyl jak by sie nimi podzielil 8)
ALEX Posted February 17, 2005 Author Posted February 17, 2005 Nie licz na wielkie cuda. Jak będziesz potrzebował kasku,to mam takie głowochrony!!! A co z Krakusami? Robimy sobie piknik? Fajnie by było,żeby zjawiło się jaknajwięcej forumowiczów z całej Polski!!!
gr1zly Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Ja bym sie przejechal, wkoncu auto juz dotarte to bym pojechal, z Krakowa, ale nie wiem czy nie pojade do wisly na narty dam znac w sobote jakos
charlie Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 znam jedną chętną załogę i jeśli nic się nie zmieni to pojade jako ich "fotograf" tylko jeszcze nie wiem czy pojadę tam swoim pudełeczkiem czy się wcisne do nich do tyłu więc nie wiem czy kogoś zabiorę :roll:
Niuniek Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Może ja by się też pokazał nie wiem tylko jak z czasem :roll:
ALEX Posted February 17, 2005 Author Posted February 17, 2005 Może ja by się też pokazał nie wiem tylko jak z czasem :roll: Chyba poprosze Moniczkę o przybycie!Przypuszczam że większość forumowiczów się stawi
Wełniacz Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 jak by ktos jadący z Krakowa mial miejsce wolne to bym si ebardzo cieszyl gdybym mogl z niego skorzystac
luki Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 w niedziele będę w kraku jak mi nic nie wyskoczy to sie stawie... pozdrawiam
WRC fan Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 jak by ktos jadący z Krakowa mial miejsce wolne to bym si ebardzo cieszyl gdybym mogl z niego skorzystac ja też chętnie skorzystam jeśli ktoś bedzie jechał z Krakowa i bedzie miał wolne miejsce 8) i jeszcze jedno...nie orientujecie sie moze do której bedzie trwala ta cała impreza :?: pzdr
charlie Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 WRC fan i Wełniacz jutro się okaże ostatecznie czy jadę czy nie, jeśli w ogóle to na pewno moim czerwonym pudełeczkiem, więc jeśli jesteście w stanie prosto z forum Subaru wsiąść do maluszka to miejsce będzie dam znać jutro, chyba że ktoś jedzie czymś fajniejszym to chętnie się dosiądę P.S. Alex startujesz :?:
Wełniacz Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 ja jestem w stanie z forum Subaru przesiasc sie do czerwonego pudełeczka 8) :wink:
ALEX Posted February 18, 2005 Author Posted February 18, 2005 P.S. Alex startujesz :?: Niestety, Impreza jest jeszcze nie gotowa...żałuję
Pemo Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Nie wiecie czy trasa bedzie po sniegu?? I kto bedzie startowal? Znaczy sie jakie autka? Moze jakies klasy beda
matt Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 to może 607 :?: byłoby ciekawie .... charlie Ty zboczeńcu :!: to jest auto na studniówki ew. śluby :wink: a nie na kręciołki 8) ...... pozdr. mk.si :wink:
charlie Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 zboczeńcu :?: :shock: no ja sobie ten tego... :roll: bo siostre na Ciebie naśle zrobiłoby się osobną klasę dla 607, może jeszcze by się ktoś w nią załapał to naprawdę był by to ciekawy widok, poza tym przecież liczy się wkładka między fotelem a kierownicą więc na pewno byłoby co oglądać jakoś do tej pory nie widziałem żadnej fotki z tej jazdy studniówkowej, kiedy ten swój ślub planujesz, że tak dbasz o 607 Alexa :?:
Moniqa Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 zboczeńcu :?: :shock: no ja sobie ten tego... :roll: bo siostre na Ciebie naśle quote] taaa..mam "siostre" i nie zawachem sie jej uzyc 8)
charlie Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 pojawiła się mapka na jutro: http://www.rajdy.hoga.pl/zdjecia/kjs/mapka.jpg
Wełniacz Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 To jak jedzie ktos jutro z Krakowa czy nie bardzo ? Chociaz o tej godzinie to troche pozno na umawianie sie na wyjazd chyba :roll:
charlie Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 jak wieść gminna niesie - teren jest nieźle oblodzony więc może być bardzo ciekawie i widowiskowo jutro ja będę na pewno tylko nie tym środkiem transportu którym planowałem (MPK), jeśli ktoś jeszcze jedzie to najlepiej z kamerą pod pachą :!:
Pemo Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 Mnie nie bedzie, jeszcze jak nawierzchnia oblodzona to juz wogule a traska fajna, tylko ta prosta troche za dluga Udanej imprezy zycze!
WRC fan Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 miałem być, ale Morfeusz nie wypuścił mnie ze swoich objęć na czas i zaspałem... :? pzdr
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.