Jump to content

GDYBY SIĘ KOMUŚ NUDZIŁO W NIEDZIELĘ 20.02.2005

ALEX

Recommended Posts

Posted

ooo jak by ktos jechal z Krakowa to ja sie pisze na to a moze pokombinuje tez jakos inaczej z dojazdem jak by nikt nie jechal.

Posted

Hmm, z Rzeszowa nie mam tak daleko :) Jak trasa by byla kreta i nieosniezona to moze bym mial szanse potworem 1.4 D :D, i kask by sie przydal :roll: Jak by ktos znal wiecej szczegolow to bym sie ucieszyl jak by sie nimi podzielil 8)

Posted

Nie licz na wielkie cuda. Jak będziesz potrzebował kasku,to mam takie głowochrony!!!

A co z Krakusami?

Robimy sobie piknik?

Fajnie by było,żeby zjawiło się jaknajwięcej forumowiczów z całej Polski!!!

Posted

Ja bym sie przejechal, wkoncu auto juz dotarte to bym pojechal, z Krakowa, ale nie wiem czy nie pojade do wisly na narty dam znac w sobote jakos

Posted

znam jedną chętną załogę i jeśli nic się nie zmieni to pojade jako ich "fotograf" :lol: tylko jeszcze nie wiem czy pojadę tam swoim pudełeczkiem czy się wcisne do nich do tyłu więc nie wiem czy kogoś zabiorę :roll:

Posted
Może ja by się też pokazał :D nie wiem tylko jak z czasem :roll:

Chyba poprosze Moniczkę o przybycie!Przypuszczam że większość forumowiczów się stawi :)

Posted

jak by ktos jadący z Krakowa mial miejsce wolne to bym si ebardzo cieszyl gdybym mogl z niego skorzystac :D

Posted
jak by ktos jadący z Krakowa mial miejsce wolne to bym si ebardzo cieszyl gdybym mogl z niego skorzystac :D

ja też chętnie skorzystam jeśli ktoś bedzie jechał z Krakowa i bedzie miał wolne miejsce 8)

i jeszcze jedno...nie orientujecie sie moze do której bedzie trwala ta cała impreza :?:

pzdr

Posted

WRC fan i Wełniacz jutro się okaże ostatecznie czy jadę czy nie, jeśli w ogóle to na pewno moim czerwonym pudełeczkiem, więc jeśli jesteście w stanie prosto z forum Subaru wsiąść do maluszka to miejsce będzie :twisted: dam znać jutro, chyba że ktoś jedzie czymś fajniejszym to chętnie się dosiądę

P.S. Alex startujesz :?: :twisted:

Posted

P.S. Alex startujesz :?: :twisted:

Niestety, Impreza jest jeszcze nie gotowa...żałuję :(

Posted

Nie wiecie czy trasa bedzie po sniegu?? I kto bedzie startowal? Znaczy sie jakie autka? Moze jakies klasy beda :)

Posted
to może 607 :?: byłoby ciekawie :twisted:

.... charlie Ty zboczeńcu :!: to jest auto na studniówki ew. śluby :wink: a nie na kręciołki 8) ......

pozdr. mk.si :wink:

Posted

zboczeńcu :?: :shock: no ja sobie ten tego... :roll: bo siostre na Ciebie naśle :twisted: zrobiłoby się osobną klasę dla 607, może jeszcze by się ktoś w nią załapał to naprawdę był by to ciekawy widok, poza tym przecież liczy się wkładka między fotelem a kierownicą więc na pewno byłoby co oglądać :)

jakoś do tej pory nie widziałem żadnej fotki z tej jazdy studniówkowej, kiedy ten swój ślub planujesz, że tak dbasz o 607 Alexa :?: :twisted:

Posted
zboczeńcu :?: :shock: no ja sobie ten tego... :roll: bo siostre na Ciebie naśle :twisted: quote]

taaa..mam "siostre" i nie zawachem sie jej uzyc 8)

Posted

To jak jedzie ktos jutro z Krakowa czy nie bardzo ? Chociaz o tej godzinie to troche pozno na umawianie sie na wyjazd chyba :roll:

Posted

jak wieść gminna niesie - teren jest nieźle oblodzony więc może być bardzo ciekawie i widowiskowo jutro

ja będę na pewno tylko nie tym środkiem transportu którym planowałem (MPK), jeśli ktoś jeszcze jedzie to najlepiej z kamerą pod pachą :!:

Posted

Mnie nie bedzie, jeszcze jak nawierzchnia oblodzona to juz wogule :P a traska fajna, tylko ta prosta troche za dluga :P

Udanej imprezy zycze! :)

Posted

Napiszcie jakie wrazenia :) Moze jakies fotki :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...