ALEX Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Byłem na plejadach 2004 i po dzisiejszych skokach Małysza chciałbym sklecić wątek przyklejony(tu prośba dla moderatorów), ,kogo obstawiają za mistrza trasy szosowej 2005 P.S.Będę walczył z mistrzami Modzi.Zróbcie ankietę!!!Może mały hazard
Intakwrx Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Jak to kto :!: Wiadomo Lucek jak czegos nie urwie albo nie skosi !
ALEX Posted January 30, 2005 Author Posted January 30, 2005 Obstawiam Michala!!!Z długich obserwacji (kaseta mk.si) widzę,że wie o co chodzi!!!
Azrael Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Ja nie będę obstawiał bo nie chcę zapeszać :-)
ALEX Posted January 30, 2005 Author Posted January 30, 2005 Ja też będę walczył!!!Na Plejadach byłem nie imprezą,ale to był wypadek
Than_Junior Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Proste, ze ja 8) *o ile juz bede mial samochod :wink: *to byl sarkazm z duza szczypta ironii, polany samokrytyka
ALEX Posted January 30, 2005 Author Posted January 30, 2005 Liczę również,że w kwalifiakcji ogólnej pojawi się również Marcin STI!! Rzucam rękawicę
Azrael Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Ja jestem w Twoim Fun Clubie!!!! Ale nei dajesz mi szans na pudło a nawet na zaistnienie :-(
ALEX Posted January 30, 2005 Author Posted January 30, 2005 Ja nie będę obstawiał bo nie chcę zapeszać :-) O kim myślisz Wielce Szanowny Moderatorze
Azrael Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Ja nie będę obstawiał bo nie chcę zapeszać :-) O kim myślisz Wielce Szanowny Moderatorze Prosze się ze mnie nie nabijać ;P Ja kibicuję sobie, a szanse ma wiele osób. Ten rajd w tym roku był punktowany tak że sam czass na próbach sportowych nie dawał prawie nic. A nasze zrozumienie prób innych było małe.
ALEX Posted January 30, 2005 Author Posted January 30, 2005 Do Plejad jeszcze...wiele czasu Zależy mi na podkręceniu duch rywalizacji już teraz.Dlaczego,bo chcę walczyć z najlepszymi!!! A na forum Tych nie brakuje!!!!
ALEX Posted January 30, 2005 Author Posted January 30, 2005 Ja nie będę obstawiał bo nie chcę zapeszać :-) O kim myślisz Wielce Szanowny Moderatorze Prosze się ze mnie nie nabijać ;P Ja kibicuję sobie, a szanse ma wiele osób. Ten rajd w tym roku był punktowany tak że sam czass na próbach sportowych nie dawał prawie nic. A nasze zrozumienie prób innych było małe. Będę błagał Dyrekcje,żeby odpuściła "jazdę na regularność" itp Niech będzie prawdziwa walka....
Azrael Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 I więcej prób, może trochę dłuższe... bo było 3km prób i z 1000km dojazdówek .....
ALEX Posted January 31, 2005 Author Posted January 31, 2005 I więcej prób, może trochę dłuższe... bo było 3km prób i z 1000km dojazdówek ..... Dokładnie!!!Ale to my (forumowicze) musimy przekonać Pardre,że wolimy się ścigać na czas niż oglądać widoki (miałem z P.D. rozmowę w SIP)
Azrael Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Widoki były super. Naprawdę. I jestem za tym żeby rajd był długi albo nawet bardzo długi. Moge jechać ze Szczecina w Bieszczady w ramachrajdu ale niech będzie trochę sportu i to jakoś tak punktowanego żeby warot było jechać szybko ;-) W naszym wypadku np. kilka sekund zyskanych na próbie KJSowej nie dawało nic.
ALEX Posted January 31, 2005 Author Posted January 31, 2005 Tzn.gdzie straciliście cenne sekundy? Cholera,jak rajd to rajd-ostra jazda,a nie pachołki!!!!
Azrael Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Tzn.gdzie straciliście cenne sekundy?Choler,jak rajd to rad-ostra jazda,a nie pachołki!!!! Na 1 KJSie potrącony pachołek i na torze awaria sprzęgła w efekcie stracone zwycięstwo i 2 sekundy do zwycięzcy - Barta. Poza tym jazda na regularność która wypadła na dojazdówce gdzie mieliśmy 20 minut spóźnienia z powodu awarii. No i zadania jakoś nam dziwnie źle poszły.
ALEX Posted January 31, 2005 Author Posted January 31, 2005 Potrącony pachołek to bład kierowcy. Sprzegło rzeczywiście to błąd konstruktora :)Współczuję szczerze!!! P.S.Przeanalizuj wyniki pierwsszej 3ki w klasie terenowe.... Strasznie żaluję,że wtedy miałe Outback'a a nie kochaną od lat IMPREZĘ!!
Than_Junior Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Z tego co wiem, to to z zalozenia nie ma byc rajd, tylko spacerek. Chodzi o to, zeby sie ludzie nie pozabijali :?
Azrael Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Serce mówi - jest rajd, ofiary muszą być, rozsądek - musi być bezpiecznie.
aflinta Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Serce mówi - jest rajd, ofiary muszą być, rozsądek - musi być bezpiecznie. A co z tymi co nie mają aut z silnikami po 250-300KM? Organizowanie tego w takim stylu jak rajd Monte Carlo dla pojazdów zabytkowych też złe nie jest
Flipper Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Nie znacie sie ... jak wypali co ma wypalic (a na to sie ma) to zobaczycie nowa zaloge , ktorej nie straszne beda najgorsze trasy ... mozecie juz szykowac szampana i mowy pochwalne 8) :wink:
luki Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 nie ma się czego bać ja jako jedyny foryś jechałem na drogowym a i tak nie byłem najsłabszym samochodem bo jechały też imprezy i legasie wolnossące... pozdrawiam p.s. w tym roku jak dożyjemy to też pojade w szosowym...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.