Ninja Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Zbliza sie koniec roku,moznaby zrobic pewne podsumowanie i wybrać tych najlepszych w kazdej dziedzinie Chwila prawdy. No to zaczynamy! Oto kategorie: -Najlepszy Moderator: -Najmądrzejsze posty: -Najlepszy podpis: -Najlepszy avatar: -Najlepszy specjalista: -Najlepszy temat: -Kontrowersyjna postać: -Najwiekszy Offtoper: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Ninja, i Ty tak na powaznie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninja Posted December 17, 2007 Author Share Posted December 17, 2007 nie, na niby napisalem posta. a wogole nawet mnie tu nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michael Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Zbliza sie koniec roku,moznaby zrobic pewne podsumowanie i wybrać tych najlepszych w kazdej dziedzinie Chwila prawdy. No to zaczynamy! Oto kategorie: -Najlepszy Moderator: Idźmy pod prąd wybierajmy najgłupszego -Najmądrzejsze posty: Nie ma mądrych -Najlepszy podpis: A kto to czyta -Najlepszy avatar: wszystkie są cacy -Najlepszy specjalista: Az -Najlepszy temat: Konfesjonał -Kontrowersyjna postać: Pan Piotru Rubiku? -Najwiekszy Offtoper: Na tym forum nie ma offtoperów Link to comment Share on other sites More sharing options...
FAZA666 Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Kontrowersyjna postać : GALAXY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blue76 Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Najwiekszy Offtoper: zdecydowanie Adamusmax i Hogi Link to comment Share on other sites More sharing options...
vert Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 specjalizta.AZ moderator: WRC fan,Pumex offtop Hogi,Adasiomax kontrowersyjna osoba zdecydowanie: ZBIGNIEW B ( ten od skody i beemki) i najciekawsze posty Mamusia (kiedys myslalem ze to jakis debil)mylilem sie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninja Posted December 17, 2007 Author Share Posted December 17, 2007 a oto moje typowania: -Najlepszy Moderator: Przemeq -Najmądrzejsze posty: SebastianZ1 -Najlepszy podpis: - uzupelnie pozniej jak znajde delikwenta -Najlepszy avatar: Adamusmax - z tym jego garnkiem na łbie -Najlepszy specjalista: marcin(małpa)klubsubaru.pl -Najlepszy temat: wątek o kopaniu leżącego zdecydowanie -Kontrowersyjna postać: JED -Najwiekszy Offtoper: Adamusmax Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fido__ Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 -Najlepszy Moderator: AZ -Najmądrzejsze posty: Mamcia -Najlepszy podpis: Nie widzę -Najlepszy avatar: Nie widzę -Najlepszy specjalista: AZ -Najlepszy temat: US versus EU ;-), drugi w kolejności "Co sądzicie o LPG" -Kontrowersyjna postać: Piotr Rubik ;-) -Najwiekszy Offtoper: wiadomo, Ta para Brakuje jeszcze - Największy ściemniacz: kilku kandydatów - Najlepsze wejście: Jackie vel Administrator oraz pirad znany jako P.Radzymiński - Najgłupsze subforum: Forum After Sales Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 -Najlepszy Moderator: Wrcfan -Najmądrzejsze posty: oczywiscie moje. -Najlepszy podpis: Grzesiek67 -Najlepszy avatar: Przemeq -Najlepszy specjalista: Barbie -Najlepszy temat: O wycinaniu wydechu w GT-kach -Kontrowersyjna postać: Rebel -Najwiekszy Offtoper: A kto to jest Offtoper? :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal_ Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Myślałem że w najlepszym temacie na pierwszym miejscu będą Esteci :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninja Posted December 17, 2007 Author Share Posted December 17, 2007 A kto to jest Offtoper? :wink: to taki pisacz offtopiku. hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 -Najlepszy Moderator: lizusostwem trąci :roll: aflinta :razz: -Najmądrzejsze posty: azrael -Najlepszy podpis: Simon1, aflinta, michał bajorek ex aequo -Najlepszy avatar: domestos666 -Najlepszy specjalista: azrael -Najlepszy temat: offroad madness :cool: -Kontrowersyjna postać: Al Gore :wink: -Najwiekszy Offtoper: hogi, trzy okrążenia przewagi, reszta peletonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Simon1 napisał/a: A kto to jest Offtoper? :wink: to taki pisacz offtopiku. hehe Hehe, to byloby zbyt proste. Zastanawialem sie tez, czy do tych wszystkich kategorii nie nadaje sie [you] Co o tym myslicie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
filester Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Simon1 napisał/a: A kto to jest Offtoper? :wink: to taki pisacz offtopiku. hehe Hehe, to byloby zbyt proste. Zastanawialem sie tez, czy do tych wszystkich kategorii nie nadaje sie [you] Co o tym myslicie? Genialny pomysł You działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
niumen Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Simon1, czemu akurat ja a nie [you]? On nadaje się do kategorii offtoper oraz kontrowersyjna postać jak z bicza strzelił. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekk Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 -Najlepszy Moderator: aflinta -Najmądrzejsze posty: [you] -Najlepszy podpis: jeszcze nie wybrałem -Najlepszy avatar: mój -Najlepszy specjalista: carfit -Najlepszy temat: Esteci -Kontrowersyjna postać: Przemeq za zamykanie estetów -Najwiekszy Offtoper: hogi, ale adamus też może być Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michael Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Myślę, że Adamus, samozwańczy Dark Lord of OT, obrazi się na nas jeśli przegra z hogim kategorię największego offtopera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 -Najwiekszy Offtoper: hogi, trzy okrążenia przewagi, reszta peletonu Myślę, że pudło ale drugie miejsce. Adaś po prostu ostatnio zmienił pracę i ma trochę mniej czasu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
so_what Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 hogi: Prównaj swój profil i profil Adasia: Hogi:[1% z całości / 11,53 postów dziennie] Adamusmax:[1% z całości / 9,63 postów dziennie] Link to comment Share on other sites More sharing options...
guma Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 -Najlepszy Moderator: WURcFan, Kudłaty -Najmądrzejsze posty: :roll: -Najlepszy podpis: Obecnie w podpisie Mark L.A. -Najlepszy avatar: :roll: -Najlepszy specjalista: Az, Carfit -Najlepszy temat: mój -Kontrowersyjna postać: Zbigniew B. -Najwiekszy Offtoper: Hogi :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Genialny pomysł You działa No musial popsuc zabawe, musial... :wink: :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekk Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 No musial popsuc zabawe, musial... Cicho, nie wszyscy jeszcze się domyślili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zbigniew B. Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 ...-Kontrowersyjna postać: Zbigniew B. ... Dziękuje, dziękuje. Trochę pod koniec roku nie pisałem, wiadomo praca do tego wyjazd do Irlandii. Bardzo często za to czytałem co tu piszecie. Rok się jeszcze nie skończył więc jak w tym szale przedświątecznym zdążę to coś skrobnę dla mych wiernych fanów. Sprzedawałem moje E30, mówię wam. się klientela trafiła że ja pierniczę. Same dresiki z paskami gdzie czwarty mieli gratis Będzie chwila opisze. P.S. Na początku 2008 będzie wymarzone SUBARU na pewno 97-98 może 99 ! Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
guma Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 wyedytujcie te posty :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.