arkadiuss Posted May 25, 2015 Share Posted May 25, 2015 Witam. Czy u każdego z Was moduł grzeje jak piec do chleba? Plyty po wyciągnięciu ze zmieniarki są strasznie gorące. Wystarczy przyłożyć rękę do frontu radia i już czuć jak bardzo dużo ciepła wydaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skomo Posted May 25, 2015 Share Posted May 25, 2015 Potwierdzam. Radio z piekła rodem. Zimą można na nim bardzo szybko ogrzać dłonie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmit Posted May 25, 2015 Share Posted May 25, 2015 (edited) Sam wyświetlacz bardzo mocno się grzeje. Podgrzewanie płyt ma zaletę, można na szybko coś pogrzać . Edited May 25, 2015 by kosmit Link to comment Share on other sites More sharing options...
rysiop Posted May 26, 2015 Share Posted May 26, 2015 Witam Miałem w swoim Forku 2006 takie właśnie radio fabryczne,sprawowało się świetnie,ale rzeczywiście grzeało dość mocno. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnoldpe Posted May 26, 2015 Share Posted May 26, 2015 Ciepło ma być Gorąco i na grubo. W zimę docenisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
harek Posted May 26, 2015 Share Posted May 26, 2015 Oj, ja przez 4 lata jeżdżenia forkiem nic takiego nie zauważyłem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel_1776 Posted May 26, 2015 Share Posted May 26, 2015 na płytach można smażyć. A sam odtwarzacz niestety u mnie szwankuje - zacina się - niezależnie od wybojów i tego czy płyta jest pierwszy raz wyjęta z pudełka czy już mocno używana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wally666 Posted May 26, 2015 Share Posted May 26, 2015 Jesli szwankuje Ci CD zawsze mozesz sprobowac wymienic gorna czesc czyli modul CD. Radio 2din to jakby 2 moduly 1DIN we wspolnej obudowie. Gdybys chcial sprobowac to mam oryginalne radio 2din z forka II xt z wbudowana zmieniarka na 6cd - czyta plyty bez problemu, wyjete z forka xt '07 o przebieu 92kkm, Panel przedni praktycznie bez rys, nie pamietam zeby sie grzalo - slowem stan Idealny. Jest jednak male "ale", cos sie musialo mu sie popsuc bo radio zaczelo dzialac nawet po wyjeciu kluczyka ze stacyjki i ciagnelo prad rozladowujac aku w ciagu weekendu. Wymienilem na identyczne uzywane a moje uszkodzone sie kurzy. Jakby co wal smialo na PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz_555 Posted May 26, 2015 Share Posted May 26, 2015 Niefabryczny Pioneer 2DIN też jest gorący Taki urok radyjek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts