PLayer Posted August 15, 2012 Share Posted August 15, 2012 Witam serdecznie, W połowie października planujemy wypad na kilka dni do jakiś ciepłych krajów. Najlepiej jakby dało się dolecieć bezpośrednio z Katowic albo Krakowa, no i żeby ciepło było A jeśli nie byłoby za dużo ludzi to już w ogóle super Możecie polecić jakieś miejsce? Kraj dowolny... Dzięki wielkie z góry, pozdrowienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkadias Posted August 15, 2012 Share Posted August 15, 2012 Polecam Australię Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted August 15, 2012 Share Posted August 15, 2012 Witam serdecznie,W połowie października planujemy wypad na kilka dni do jakiś ciepłych krajów. Najlepiej jakby dało się dolecieć bezpośrednio z Katowic albo Krakowa, no i żeby ciepło było A jeśli nie byłoby za dużo ludzi to już w ogóle super Możecie polecić jakieś miejsce? Kraj dowolny... Dzięki wielkie z góry, pozdrowienia Lec do Portugalii , na lotnisko Faro , w południowej Portugalii , jest ciepło , pieknie, tanio , ja nie cierpię krajów innych jak w EU , więc dla mnie tylko Hiszpania , Portugalia , sycylia jako Włochy , czy wyspy tych krajów , reszta z całym szacunkiem , nie istnieje jak mam je bać z rodzina i dzieckiem . Owszem chętnie pojadę w inne kraje , ale z dzieckiem niestety nie , i zdania nie zmienię Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzioba Posted August 15, 2012 Share Posted August 15, 2012 więc dla mnie tylko Hiszpania , Portugalia , sycylia jako Włochy a do mnie nie zawitasz :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
QbaqBA Posted August 15, 2012 Share Posted August 15, 2012 Malta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
smile Posted August 15, 2012 Share Posted August 15, 2012 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sole3 Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 Z Katowic masz do tego Faro (nie znam) bilet z 1 przesiadką za ok. 500 zł/osoba w tym okresie. Suuuuuuuuuper Z dziećmi - czas podruży 14 h + min1h na odprawę :shock: Chyba bym pier dolca dostał pałętając się z dzieciakami przez 15 h po samolotach i lotniskach :x Aha zapomniałbym ... i z powrotem to samo ??? I dziwić się że potem ludziska lądują na zamkniętym oddziale szpitala psychiatrycznego Link to comment Share on other sites More sharing options...
allin Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 też propsuje Malte ew. polecam zawitać na Sardynię Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziedzic_Pruski Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 Są bezpośrednie loty Kraków-Pafos (Cypr). W dwie strony dla jednej osoby cos koło 500 PLN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smile Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PLayer Posted August 16, 2012 Author Share Posted August 16, 2012 Mała zmiana planów, lot będzie z Doncaster, ewentualnie Londynu więc ilość miejsc znacznie większa. Te miejscówki podane przez Was brzmią naprawdę fajnie - proszę o więcej Potem tylko porównanie cen, hoteli itp. Pozdrowionka Link to comment Share on other sites More sharing options...
smile Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PLayer Posted August 25, 2012 Author Share Posted August 25, 2012 Padło na Majorkę, nie byliśmy tam a ceny naprawdę atrakcyjne. Przelot i hotel na 4 dni 350 funtów brytyjskich. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadziejS Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Z atrakcyjnych cen to byłem 2 lata temu na Dominikanie, 14 dni, 5*, AI, 890 EUR/os z Brukseli. Czasem warto się za takim czymś rozejrzeć Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzioba Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 na Dominikanie Październik, ciepły kraj na kilka dni na kilka dni spedzonych w samolocie :roll: Pazdziernik to przewaznie tam leje i to czas huraganow. W tym okresie czesto jest jeszcze taniej Dwa lata temu po trzesieniu na haiti to darmo wpychali byle hotele zajac Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadziejS Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 dzioba, poza tym, że nam tam kasę z sejfu ukradli, to ogólnie spoko, żadnych huraganów wtedy nie było i nie padało (teraz chyba są). A poza tym, to przereklamowane. Normalnej ceny (7000-9000/os.) bym za to nie dał. Ale jak w Europie zimno, to fajnie tak słońca zaznać. Mocno się zdziwiłem jak od razu pierwszego dnia na plaży zobaczyłem polskiego newsweeka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drout Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 Natchnęliście mnie i za tydzień wylot do Lizbony, Porto i Faro. 2 tygodnie. Możecie polecic jakies noclegi i co zobaczyc. Lecimy z 2,8letnią córeczką. Najbardziej chodzi o jakies sprawdzone miejsca do spania PZDR Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzioba Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 Małżonka byla ostatnio w Lisbonie i mieszkaly z siostra w hoteliku kilka stacji od cetruma. (100€ za noc) ponoc bylo OK Jak cie interesuje to odnajde gdzies adras i nazwe hoteliku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drout Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 Chętnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzioba Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 drout, hotel olissipo "marques de sa" http://www.google.fr/search?client=safa ... ippo+marquês+de+sa&ie=UTF-8&oe=UTF-8&redir_esc=&ei=OxJFUNHZLZOzhAf8mIHwAQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
drout Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 No i pozdrawiam z albuferii lizbonA już zaliczona. Jest pięknie Link to comment Share on other sites More sharing options...
dominik131 Posted September 25, 2012 Share Posted September 25, 2012 Padło na Majorkę, nie byliśmy tam a ceny naprawdę atrakcyjne. Przelot i hotel na 4 dni 350 funtów brytyjskich. Też bym wybrał Majorkę, szczególnie w październiku. zazdroszczę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts