race4race Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 zapraszamy na kolejny RALLY SŁUZEWIEC we wtorek 12.07.11r. szczegóły i zgłoszenia na stronie www.race4race.pl Zapraszamy do grupy race4race na facebooku. W ramach testu na 1 i 3 oesie planujemy elektroniczny pomiar czasu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukass Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 12.07 jest drga edycja, ktoś śmiga ? Bo ja pomęczę Justynkę :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wąż Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 będę jako kibic 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
doCtor Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 rekreacyjnie sie przejadę 8) przebieg trasy tak jak ostatnio był czy będą jakieś zmiany ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpruszko Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 http://www.race4race.pl/?page_id=76 Subaraki rzondzą Link to comment Share on other sites More sharing options...
elberoth Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 Bendem. Na razie nie wiem jeszcze w jakim charakterze, ale bendem Link to comment Share on other sites More sharing options...
panter Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 no to i moze ja sie wklepie na liste Link to comment Share on other sites More sharing options...
kj5d Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 Jest już osobny wątek : viewtopic.php?f=10&t=145909&view=unread#unread Link to comment Share on other sites More sharing options...
buni Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 chyba bede :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
buni Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 beda 2 proby ? czy 1 dluzsza ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaskulwwa Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 Ok, ostatnio odgażałem się że się pojawię na następnej imprezie. Zgłoszenie wysłane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
race4race Posted July 7, 2011 Author Share Posted July 7, 2011 Witam ,Bedą 2 próby przejeżdżane 2 krotnie . na 1/3 próbie testujemy elektroniczny pomiar czasu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szubaru Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 o której start :?: i czy będzie nieznany faworyt Bzyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRB Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 Będę, ale znowu jako obserwator , na zgłoszenie jeszcze przyjdzie czas . Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiewior Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 Będę jako kibic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kajzer Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 Wysłałem zgłoszenie - mam nadzieję, że uda się załapać na start i dobić opony Link to comment Share on other sites More sharing options...
elberoth Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 O której godzinie start ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
joanna7f Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 elberoth, Start o godzinie 17:00 ,zapoznanie 16:45 .Odbiór dokumentów : godz.:16.00-17.30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRB Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 Byłem, widziałem, koszulki odebrałem, nagrałem co nieco (jak sklecę to wrzucę). Jak dla mnie było lepiej jak na pierwszej edycji . Chyba wszystko idzie w dobrą stronę. Aczkolwiek elektronicznego pomiaru czasu dalej nie było z tego co się zorientowałem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
elberoth Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 Impreza ponownie fajna. Tym razem jednak pała z wykrzyknikiem dla organizatorów za brak informacji na stronie www. Brak jasnej informacji o czasie rozpoczęcia imprezy. Brak informacji o zmianie wejścia na imprezę - zajęło mi dobre 15 minut zanim wreszcie udało mi się wjechać na teren ośrodka odpowiednim wjazdem, w tym czasie zdążyłem zwiedzić nawet przyległą stadninę koni. Bynajmniej nie mechanicznych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zento Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 Brak informacji o zmianie wejścia na imprezę Też się zdziwiłem jak podjechałem pod bramę główną, a tam za zamkniętymi wrotami ktoś uczył się jeździć na skuterze między pachołkami W końcu wpakowałem się gdzieś za bramę na mały parking gdzie stały zaparkowane dwie imprezy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakupno Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 pozdrawiam wszystkich obecnych na rally sprincie na wyścigach w stolicy Link to comment Share on other sites More sharing options...
zento Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 pozdrawiam wszystkich obecnych na rally sprincie na wyścigach w stolicy Weźcie sobie ludzie jakieś koszulki forumowe zakładajcie czy jakoś tak, bo w życiu nikogo w realu nie poznam Link to comment Share on other sites More sharing options...
elberoth Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 I bym zapomniał: wielkie brawa dla dario007 za super nawroty na ręcznym swoim WRX kombi ! Uczcie się panowie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bryku Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 I bym zapomniał: wielkie brawa dla dario007 za super nawroty na ręcznym swoim WRX kombi ! Uczcie się panowie Zgadza się, nawroty robił perfekcyjnie. Jakby jeszcze puszczał ręczny po nawrocie to troszkę szybciej by odjeżdżał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts