Jump to content

RALLY SŁUŻEWIEC 12.07.11

race4race

Recommended Posts

zapraszamy na kolejny RALLY SŁUZEWIEC we wtorek 12.07.11r. szczegóły i zgłoszenia na stronie www.race4race.pl Zapraszamy do grupy race4race na facebooku. W ramach testu na 1 i 3 oesie planujemy elektroniczny pomiar czasu.

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Byłem, widziałem, koszulki odebrałem, nagrałem co nieco (jak sklecę to wrzucę). Jak dla mnie było lepiej jak na pierwszej edycji :D. Chyba wszystko idzie w dobrą stronę. Aczkolwiek elektronicznego pomiaru czasu dalej nie było z tego co się zorientowałem :).

Impreza ponownie fajna.

Tym razem jednak pała z wykrzyknikiem dla organizatorów za brak informacji na stronie www.

Brak jasnej informacji o czasie rozpoczęcia imprezy.

Brak informacji o zmianie wejścia na imprezę - zajęło mi dobre 15 minut zanim wreszcie udało mi się wjechać na teren ośrodka odpowiednim wjazdem, w tym czasie zdążyłem zwiedzić nawet przyległą stadninę koni. Bynajmniej nie mechanicznych.

Brak informacji o zmianie wejścia na imprezę

Też się zdziwiłem jak podjechałem pod bramę główną, a tam za zamkniętymi wrotami ktoś uczył się jeździć na skuterze między pachołkami :mrgreen:

W końcu wpakowałem się gdzieś za bramę na mały parking gdzie stały zaparkowane dwie imprezy.

pozdrawiam wszystkich obecnych na rally sprincie na wyścigach w stolicy :mrgreen:

Weźcie sobie ludzie jakieś koszulki forumowe zakładajcie czy jakoś tak, bo w życiu nikogo w realu nie poznam :(

I bym zapomniał:

wielkie brawa dla dario007 za super nawroty na ręcznym swoim WRX kombi !

Uczcie się panowie :D

Zgadza się, nawroty robił perfekcyjnie.

Jakby jeszcze puszczał ręczny po nawrocie to troszkę szybciej by odjeżdżał :D:mrgreen: