Bzyk Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 Jak pewnie zauwazyliście, coraz trudniej z terminami wolnego Ułęża. Tym razem jeździmy w Niedzielę. Start 9:00 zapoznanie z trasą Koniec 15:00 ( zbieram słupki ) 1. BZYK ( no moźe uda mi sie ze 2 razy na koniec śmignąć - jak mi "prezes" pozwoli ) 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr_K Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 1. BZYK ( no moźe uda mi sie ze 2 razy na koniec śmignąć - jak mi "prezes" pozwoli ) 2. Małgorzata - evo 3. Piotr - impreza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bzyk Posted September 20, 2009 Author Share Posted September 20, 2009 Małgosia i Piotr ale wy szybcy jesteście :-) :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzywaczewski Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 1. BZYK ( no moźe uda mi sie ze 2 razy na koniec śmignąć - jak mi "prezes" pozwoli ) 2. Małgorzata - evo 3. Piotr - impreza 4. grzywaczewski - szutrowoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
alphaOne Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 1. BZYK ( no moźe uda mi sie ze 2 razy na koniec śmignąć - jak mi "prezes" pozwoli ) 2. Małgorzata - evo 3. Piotr - impreza 4. grzywaczewski - szutrowoz 5. alphaOne - ctr Link to comment Share on other sites More sharing options...
kj5d Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 1. BZYK ( no moźe uda mi sie ze 2 razy na koniec śmignąć - jak mi "prezes" pozwoli ) 2. Małgorzata - evo 3. Piotr - impreza 4. grzywaczewski - szutrowoz 5. alphaOne - ctr 6. KJ5D - STI Link to comment Share on other sites More sharing options...
sendrek Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 1. BZYK ( no moźe uda mi sie ze 2 razy na koniec śmignąć - jak mi "prezes" pozwoli ) 2. Małgorzata - evo 3. Piotr - impreza 4. grzywaczewski - szutrowoz 5. alphaOne - ctr 6. KJ5D - STI 7. sendrek - civic vti Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybel Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 1. BZYK ( no moźe uda mi sie ze 2 razy na koniec śmignąć - jak mi "prezes" pozwoli ) 2. Małgorzata - evo 3. Piotr - impreza 4. grzywaczewski - szutrowoz 5. alphaOne - ctr 6. KJ5D - STI 7. sendrek - civic vti 8.cybel-GT Link to comment Share on other sites More sharing options...
szakalos Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 1. BZYK ( no moźe uda mi sie ze 2 razy na koniec śmignąć - jak mi "prezes" pozwoli ) 2. Małgorzata - evo 3. Piotr - impreza 4. grzywaczewski - szutrowoz 5. alphaOne - ctr 6. KJ5D - STI 7. sendrek - civic vti 8.cybel-GT 9. Jarek Szak - gt ubezpieczam tyły jako debiutant :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablito Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 1. BZYK ( no moźe uda mi sie ze 2 razy na koniec śmignąć - jak mi "prezes" pozwoli )2. Małgorzata - evo 3. Piotr - impreza 4. grzywaczewski - szutrowoz 5. alphaOne - ctr 6. KJ5D - STI 7. sendrek - civic vti 8.cybel-GT 9. Jarek Szak - gt 10. Pablito - 2.0 rs ubezpieczam tyły jako debiutant :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpruszko Posted September 25, 2009 Share Posted September 25, 2009 Bzyku jeśli temp. nawierzchni będzie over 85°F, to jednak jestem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANDRZEJ 540 Posted September 25, 2009 Share Posted September 25, 2009 Mysle, ze tez mi sie uda podjechac, tak na 99%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bzyk Posted September 25, 2009 Author Share Posted September 25, 2009 Bzyku jeśli temp. nawierzchni będzie over 85°F, to jednak jestem Slicki czuję Slicki .... :wink: A wydawało mi się że masz Europejską wersję auta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ad Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Andrzej 540 - trzeba się odchudzać? :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpruszko Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 że masz Europejską wersję auta no ba over over musi być :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzywaczewski Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Mysle, ze tez mi sie uda podjechac, tak na 99%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slesz Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Legacy/Impreza/Astra/Focus spoko gradacja Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzywaczewski Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Wedle przyspieszen i radosci z jazdy... bo Focus niby najslabszy nie jest, ale masa i te gejowskie troj literowe systemy go pograzaja :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil.ch Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 1. BZYK ( no moźe uda mi sie ze 2 razy na koniec śmignąć - jak mi "prezes" pozwoli ) 2. Małgorzata - evo 3. Piotr - impreza 4. grzywaczewski - szutrowoz 5. alphaOne - ctr 6. KJ5D - STI 7. sendrek - civic vti 8.cybel-GT 9. Jarek Szak - gt 10. Pablito - 2.0 rs 11. Kamil - MR2, na 90% Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartosz_ Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 witam, Nie miałem jeszcze przyjemności jeździć u wróblewskiego, ale chciałbym spróbować by się czegoś nauczyć gdyż dopiero zaczynam swoja przygodę z zakrętami : ). Czy moglibyście pokrótce napisać jak wygląda taka pojeżdżawka ? Czy są jakieś wymagania ( kaska, gaśnica itp ) ? Płacimy przed wjazdem czy jakiś przelew ? Za wszelkie info z góry dziękuje : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogorass Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 witam,Nie miałem jeszcze przyjemności jeździć u wróblewskiego, ale chciałbym spróbować by się czegoś nauczyć gdyż dopiero zaczynam swoja przygodę z zakrętami : ). Czy moglibyście pokrótce napisać jak wygląda taka pojeżdżawka ? Czy są jakieś wymagania ( kaska, gaśnica itp ) ? Płacimy przed wjazdem czy jakiś przelew ? Za wszelkie info z góry dziękuje : ) Pojeżdżawka wygląda następująco: O 9:00 zaczynamy przejazdy zapoznawcze - trzy okrążenia w kolumnie. Warto być chwilę wcześniej, coby Wróbel nie krzyczał, że się ściemnia Po zapoznaniu tworzona jest lista uczestników, w tym czasie następuje też zrzutka. No i zaczynamy jeździć - zazwyczaj jest 2-3 instruktorów, z którymi jeździ się na czas (wpisywany do ładnej tabelki). Poza tym zazwyczaj dopuszcza się tzw. "wolne przejazdy" - można pojeździć sobie treningowo, bez instruktora, tak żeby nie przeszkadzać tym co na czas jadą. Jeździmy do 15:00. Nie ma przymusu jeżdżenia w kasku. Nie ma także przymusu jeżdżenia bez kasku Żadnych przelewów, zrzutka jest, jak napisałem wyżej, na miejscu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartosz_ Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 dzięki ogorass, właśnie o takie informacje mi chodziło : ) 1. BZYK ( no moźe uda mi sie ze 2 razy na koniec śmignąć - jak mi "prezes" pozwoli ) 2. Małgorzata - evo 3. Piotr - impreza 4. grzywaczewski - szutrowoz 5. alphaOne - ctr 6. KJ5D - STI 7. sendrek - civic vti 8.cybel-GT 9. Jarek Szak - gt 10. Pablito - 2.0 rs 11. Kamil - MR2, na 90% 12. bartosz_ ( czyli żółtodziób na pokładzie ; ) - ek4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzywaczewski Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Prawdopodobnie sie wypisze Nie starczy niestety srodkow i na trening i na szkolenie 'licencja BC' :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bzyk Posted September 30, 2009 Author Share Posted September 30, 2009 BZYK ( no moźe uda mi sie ze 2 razy na koniec śmignąć - jak mi "prezes" pozwoli ) 1. Małgorzata - evo 2. Piotr - impreza 3. ??? grzywaczewski - szutrowoz ??? 4. alphaOne - ctr 5. KJ5D - STI 6. sendrek - civic vti 7.cybel-GT 8. Jarek Szak - gt 9. Pablito - 2.0 rs 10. Kamil - MR2, na 90% 11. bartosz_ ( czyli żółtodziób na pokładzie ; ) - ek4 12.rezerwacja Wroobel 13. rezerwacja Wroobel 14. rezerwacja Wroobel 15.rezerwacja Wroobel Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorBart Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 1. Małgorzata - evo 2. Piotr - impreza 3. ??? grzywaczewski - szutrowoz ??? 4. alphaOne - ctr 5. KJ5D - STI 6. sendrek - civic vti 7.cybel-GT 8. Jarek Szak - gt 9. Pablito - 2.0 rs 10. Kamil - MR2, na 90% 11. bartosz_ ( czyli żółtodziób na pokładzie ; ) - ek4 12.rezerwacja Wroobel 13. rezerwacja Wroobel 14. rezerwacja Wroobel 15.rezerwacja Wroobel 16. Igor - E30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts