Kuba Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Komentarz zbedny http://members.iinet.net.au/~asupply2/Video/Autronic%20Pryde.wmv (5.5MB)
elpajaro Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Wow :!: Jak zrobić coś takiego w "normalnym" aucie
Scooby Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Jak zrobić coś takiego w "normalnym" aucie Toz to by byl istny rice... Ale dla prawdziwych ricerów sa takie flamer kity zdaje sie :? :roll: A co do samego filmiku to zajefajny! Najpierw sobie mysle - niezle... ale jak ta Imprezka po prawej zaczela koncert to dopiero zrobilem :shock:
elpajaro Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 http://allegro.pl/show_item.php?item=41036828 Nie nadaje się do następujących pojazdów: (...) Subaru Impreza (...)
Than_Junior Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Calkiem przydatny gadzecik. Mozna sie wybrac na grilla bez....grilla
bartek@klubsubaru.pl Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 skandal! strzelać do siebie z odległości metra i obaj żyją. kiepscy z nich rewolwerowcy pozdrawiam! p.s. fajny filmik!
graża Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 ja bardzo chętnie stane z kimś do takiej walki rewolweroskiej, tylko niech mi ktoś powie najpierw jak to sie robi
bartek@klubsubaru.pl Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 ja bardzo chętnie stane z kimś do takiej walki rewolweroskiej, tylko niech mi ktoś powie najpierw jak to sie robi no można np. rajdowy wydech założyć, w którym resztki paliwa dopalają się w ostatnim tłumiku (czy jakoś gdzieś w tej okolicy chociaż nie wiem, czy będzie aż taki efekt). można również założyć system podtlenku azotu i ogień z rury zapewniony pozdrawiam
Azrael Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 ja bardzo chętnie stane z kimś do takiej walki rewolweroskiej, tylko niech mi ktoś powie najpierw jak to sie robi no można np. rajdowy wydech założyć, w którym resztki paliwa dopalają się w ostatnim tłumiku (czy jakoś gdzieś w tej okolicy chociaż nie wiem, czy będzie aż taki efekt). można również założyć system podtlenku azotu i ogień z rury zapewniony I jedno i drugie nie ma za wiele wspólnego z ogniem z rury. Ogień to albo przelewanie auta prz zmianach biegów przy przelotowym wydechu albo system podtrzymania turbo. Ewentualnie niedomykanie zaworow wydechowych ale to już nie za dobrze.
ComeToDaddy Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Ewentualnie niedomykanie zaworow wydechowych ale to już nie za dobrzeA to przypadkiem wlasnie nie jest podtrzymanie turbo :?: Moze byc jeszcze BOV :wink:
Azrael Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Ewentualnie niedomykanie zaworow wydechowych ale to już nie za dobrzeA to przypadkiem wlasnie nie jest podtrzymanie turbo :?: Moze byc jeszcze BOV :wink: Raczej poważna awaria mechaniczna silnika. Podtrzymanie rzeczywiście "strzela" w otwarty zawór wydechowy ale to wynik bardzo opóźnionego zapłonu a nie niedomykania zaworów. Uwagi z BOV w ogóle nie rozumiem
Azrael Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Ze od BOV'a tez moze strzelac Napisałem o przelewaniu przy zmianie biegów - w przypadku Imprezy jest to np. związane z otwartym atmosferycznym BOV. Chociaż seryjna Impreza z seryjnym zaworem recyrkulacyjnym i uwolnionym wydechem przy zmianie na odpowiednio wysokich obrotach tez trochę przelewa i strzela.
michal Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Ze od BOV'a tez moze strzelac Napisałem o przelewaniu przy zmianie biegów - w przypadku Imprezy jest to np. związane z otwartym atmosferycznym BOV. Chociaż seryjna Impreza z seryjnym zaworem recyrkulacyjnym i uwolnionym wydechem przy zmianie na odpowiednio wysokich obrotach tez trochę przelewa i strzela. S.E. pieknie strzla z wydechu
Jakublad Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 S.E. pieknie strzla z wydechu Czy to przypadkiem nie sprzęgło strzela?
Azrael Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 S.E. pieknie strzla z wydechu Czy to przypadkiem nie sprzęgło strzela? A w jakiej SI sprzęgło strzela? Jak słychac głuche łupnięcie to niestety poduchy tylnego mostu :-( Ale na serii ponoć nawet sprawnej tak jest :-( W STI chyba to wyeliminowali bo w obu którymi jeździłem problem nie występował.
graża Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 chłopaki, to bardzo prosete, wystarczystać w miejscu, na luzie i gwałtownie dusić gaz do końca i puszczać:)i macie fajerwerki:)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.