mariusz1 Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 Witam !! Czy jest jakiś sposób, żeby sprzęgło w foresterze 2.5XT chodziło lżej ? pzdr mariusz Link to comment Share on other sites More sharing options...
wookie76 Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 U mnie chodzi dużo lżej od czasu jak wymieniłem łożysko w sprzęgle - oczywiście masz na myśli cięzko chodzący pedał sprzęgła? pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusz1 Posted August 24, 2008 Author Share Posted August 24, 2008 Tak, sprzęgło chodzi ciężko jak w ursusie 330, mnie nie przeszkadza, ale kobitka trochę narzeka, a ona będzie nim jeździć pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek1 Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 Podobno A.K. ma jakiś patent , może Ci go zdradzi bo na forum to napisał tylko że wie jak ten problem właśnie w tym modelu załatwić. Jak będziesz wiedział to daj znać, może być na PW. :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Koper Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 Podobno A.K. ma jakiś patent , może Ci go zdradzi bo na forum to napisał tylko że wie jak ten problem właśnie w tym modelu załatwić. Jak będziesz wiedział to daj znać, może być na PW. :wink: Nie mam patentu...skrzynie trzeba wyjąc i przesmarowac " tuleje " po ktorej suwa sie łozysko... AK Link to comment Share on other sites More sharing options...
GREGG Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 Nie mam patentu...skrzynie trzeba wyjąc i przesmarowac " tuleje " po ktorej suwa sie łozysko... to pewnie właśnie jest ten patent! :wink: po prostu jednym sie chce pomyslec i zrobic, inni powiedza TTTM i nic nie zrobia... uszanowanie dla pana AK :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wookie76 Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 Dokładnie u AK problem rozwiązałem - zona zadowolona - choć bądź przygotowany że sprzęgło i tak bedzie "ciężko" chodzić ten typ tak ma podobno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts