Jump to content

czy te subaru jest nowe .. nie wyprane w perwolu

arturgt

Recommended Posts

Forch, takie psikadełko co wystarczy psiknąć i przetrzeć szmatką. Nadaje się do lakieru, szyb i wnętrza

(raz tylko używałem, ale fajnie się błyszczał)

Forch, takie psikadełko co wystarczy psiknąć i przetrzeć szmatką. Nadaje się do lakieru, szyb i wnętrza

(raz tylko używałem, ale fajnie się błyszczał)

Do lakieru, wnetrza i do szyb, to samo?!

Osobiście - NIENAWIDZE :twisted: - jak mi deska rozdzielcza się "świeci" ... w Imprezie musi być matowa, inaczej przypomina mi taki materiał jak w sklepie rybnym układają towar .... :???: :lol: :shock: :cool: :grin:

Do lakieru, wnetrza i do szyb, to samo?!

tak.

Ale to nie do mycia tylko po myciu i po wyschnięciu. Do mycia to płyn do garów, albo pierwszy lepszy środek z pierwszej lepszej stacji

[ Dodano: Nie Mar 02, 2008 11:07 pm ]

błyszczy się tylko lakier, szyby i środek nie

:mrgreen:

A co powiecie na to:

legacyeg9.jpg

legacy2uf8.jpg

Bez żadnych chemikaliów nabłyszczających :mrgreen: 14-letnie (wtedy jeszcze 13-letnie) Eh aż się łezka w oku zakręciła jak odgrzebałem te foty. Moje pierwsze Subaru. A w tle jeszcze pierwszy samochód, który katowałem zaraz po zdaniu prawka :twisted:

AHA, fotka prosto z aparatu. Nie widziała Photoshopa czy podobnych...

• 2 weeks later...

Myje ktoś samochód w niedzielę?

Mi sie nigdy nie zdarzyło, ale często jak gdzieś jadę to widzę na podwórkach jak ludzie pucują fury właśnie w niedzielę. Dzisiaj święto jest (przynajmniej u mnie, przeniesione ze środy) i coś mnie korci żeby schować się za domem i wreszcie umyć subaraka :)

andrzej:), hmm a czemu tak ludwikiem

ja powiem ci kupiłem ostatnio dość drogi płyn TECH WAX i po nałożeni i wypolerowaniu zdębiałem auto jak nowe a lakier w dotyku taki że sprawia wrażenie jak by miał z 10 warstw lakieru i tyle samo lakieru bezbarwnego po prostu miodzie :mrgreen: pozdrawiam