mazuras Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 Szukam opon na lato i takie coś po śmiesznej kasie: http://moto.allegro.pl/item310419401_op ... _nowe.html Macie może jakieś doświadczenia z takimi noname? Boję się to kupić ale zdecydowanie zachęca mnie cena. Może ktoś doradzi? Dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie_gt4 Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 Szukam opon na lato i takie coś po śmiesznej kasie: http://moto.allegro.pl/item310419401_op ... _nowe.html Macie może jakieś doświadczenia z takimi noname? Boję się to kupić ale zdecydowanie zachęca mnie cena. Może ktoś doradzi? Dzięki. no no, to nie sa zadne noname, ino Wanli (made in China :cool: ) p.s. znajomy mial takie na FWD... na suchym jako tako, na mokrym tragicznie p.p.s. piekna pani w awatarze :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fala Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 piekna pani w awatarze :razz: Pani z dużym Bardzo lubię duże piwa. Howgh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legacy96 Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 Tez kiedys wpadlem na pomysl by kupic tanie, nowe zimowe opony Wanili. Handlarz przez tydzien je wywazal, ale sie nie udalo, w koncu mu je oddalem, doplacilem i kupilem Fuldy, wywazone w 10 minut... Od tego czasu omijam z daleka "dziwne" opony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bryku Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 Szukam opon na lato i takie coś po śmiesznej kasie: http://moto.allegro.pl/item310419401_op ... _nowe.html Macie może jakieś doświadczenia z takimi noname? Boję się to kupić ale zdecydowanie zachęca mnie cena. Może ktoś doradzi? Dzięki. Daj sobie spokój z tymi oponami. Większe szanse na przeżycie dają uzywane, ale sprawdzone . A w tej cenie znajdziesz oponki w bardzo dobrym stanie. Dodam tylko że jeżdziłem samochodem wyposażonym w te gumy. :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janosik Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 Dodam tylko że jeżdziłem samochodem wyposażonym w te gumy. :!: Mam nadzieje że to było dawno i jeździłeś troche wolniej niż podczas "piratowania" :wink: żeby nie było OT to dodając po 50 zł do sztuki już będzie bezpiecznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kajek Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 Ale na aukcji jest,że one sa od michellina..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korton Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 A moze one sa bieznikowane? skad wiecie jaka to firma/produkcja (chinczyki)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 Co do chińskich opon oni też mają lepsze i gorsze marki , a te co opisujesz do tych lepszych nie należą :grin: A co do michellina to koło nich najwyżej leżały :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazuras Posted February 12, 2008 Author Share Posted February 12, 2008 Widzę że nie mam się co wygłupiać. Poszukam czegoś co się będzie ''normalnie'' nazywało :wink: . Dzięki za szczerość Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janosik Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 A co do michellina to koło nich najwyżej leżały :razz: łeżały u michellina, spójrz jak nazywa sie sprzedający :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 No wiesz zasady zobowiązują :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
siekla Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 swego czasu te oponyu testowali bodajze w auto swiecie lub auto motor i sport i zajely chyba zaszczytne ostanie miejsce - miedzy innymi chyba nie przeszy testu na przeciazenia i sie rozpadly na rolce Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 To ja sie podlacze pod pytanie. Swoje auto kupilem na nowkach sztuchach oponach :grin: FORTUNA :sad: Podobno jest to GoodYear made in China. Ktos cos na ich temat?? PS O dziwo w Szwajcarii widuje sporo aut na oponach "strange-name" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazuras Posted February 15, 2008 Author Share Posted February 15, 2008 swego czasu te oponyu testowali bodajze w auto swiecie lub auto motor i sport i zajely chyba zaszczytne ostanie miejsce - miedzy innymi chyba nie przeszy testu na przeciazenia i sie rozpadly na rolce Właśnie też już ktoś mi mówił o tym teście ale nie pamiętam o które kapcie chdziło - teraz mam jasność . Chyba ubiorę sobie fulde carat exelero w sumie cena niezła i ponoć opona nie najgorsza. :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts