Yacho Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 czesc. poniewaz rozwala mi sie w srodku niestety moj koncowy supersprint :sad: bede zmuszony zapewne przesiasc sie na cos podobnego. ogolnie jestem przed wywaleniem katalizatora i przed ewentualna mapa na wiosne. co polecicie biorac pod uwage takie zalozenia: - minimum 2,5'' - niech nie bedzie glosniejszy niz SS + troszke :grin: - oczywiscie ma gadac ladnie i basowo (gang SS bardzo mi sie podobal :sad: ). dodatkowo kto ma/mial DEVIL'a ktorego maja w mapteku? jakie warazenia? warto niewarto? dzieki i pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kashmere Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Yacho, jaki budzet :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacho Opublikowano 16 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 hmm. no powiedzmy sredni. bez przegiec, ale jak warto to lepiej dolozyc i miec cos porzadnego a nie popierdulke. podrzuc jak masz cos godnego polecenia to sie pozastanawiam. dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pumex1 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 mialem SS i cholernie go cenilem - przepieknie buczal. Teraz mam zaprojektowany przez Abt wydech zrobiony przez podwarszawskiego El-Teca i daje rade Devil mi osobiscie nie przypadl do gustu zbytnia "chrapliwoscia", ale wiadomo ze to akurat kwestia subiektywna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacho Opublikowano 16 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 jaki koszt tego wydechu co masz i jak z glosnoscia w stosunku do ssprinta? pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczur75 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 mialem SS i cholernie go cenilem - przepieknie buczal. Teraz mam zaprojektowany przez Abt wydech zrobiony przez podwarszawskiego El-Teca i daje rade Devil mi osobiscie nie przypadl do gustu zbytnia "chrapliwoscia", ale wiadomo ze to akurat kwestia subiektywna. Jak dla mnie to SS jest zbtyt "metaliczny". Devil za to jest tym czygo szukałem. Nie "chrapie", tylko ładnie pomrukuje... :razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 dodatkowo kto ma/mial DEVIL'a ktorego maja w mapteku? jakie warazenia? warto niewarto? warto, warto, jest lekka roznica pomiedzy tym wydechem z katem i bez. przy 4tys Devil bez kata generuje 91dB, wiec nie jest zle, na wyzszych obrotach jest juz miodek Teraz mam zaprojektowany przez Abt wydech zrobiony przez podwarszawskiego El-Teca i daje rade kiedy pierwszy raz slyszalem ten wydech w Luckowozie (dzien albo dwa po montazu) bylem lekko zawiedziony ale jak sie juz przepali to gra muzyka :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remek Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Jak dla mnie to SS jest zbtyt "metaliczny". metaliczny? u mnie jakos przyjemnie bardzo brzmi (moze to byc efekt mojego auta, bo np. Marek tez nie lubil dzwieku SS a spodobal mu sie moj SS) Jak dla mnie tylko SS, inne brzmia jakby wiadro bylo zalozone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczur75 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Jak dla mnie to SS jest zbtyt "metaliczny". metaliczny? u mnie jakos przyjemnie bardzo brzmi (moze to byc efekt mojego auta, bo np. Marek tez nie lubil dzwieku SS a spodobal mu sie moj SS) Jak dla mnie tylko SS, inne brzmia jakby wiadro bylo zalozone. Mnie niejaki Grzegorz M. z Pyrlandii wyleczył z SSa. Już miałem zamówionego... Przysłał mi Devila. W sumie to chciałem homologowanego. Ale jak przyszedł, a był mega pośpiech i zamieszanie, to okazało się, że puszka jakaś malutka jest i został niehomologowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacho Opublikowano 16 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 ok panowie! to temat teraz zawezamy w takim razie. kwestia jest: El-tec czy Devil? zalezy mi tak jak mowie, zeby nie ryczalo za bardzo. wprawdzie mam gdzies ze zona sie bedzie krzywila, bo niech sie tam krzywi ale kwestia zabierania dowodu (tfutfutfu przez lewe ramie) przez policje jest wazniejsza. co jest glosniejsze z tych dwoch? a co ladniej brzmi? zdrooowka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azrael Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Z tych dwóch to El-tec, zostaną PLNy na upalanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacho Opublikowano 16 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 dzieki Azrael. pytanie ile wowczas wezmie nie-ASO za zestaw1 do GT ale bez ich Devila. hmm. no jest dylemat :grin: pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azrael Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Jak za drogo to czeski dealer Ecuteca na pewno przyjmie chętnie klienta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacho Opublikowano 16 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Jak za drogo to czeski dealer Ecuteca na pewno przyjmie chętnie klienta. hmm. z tego co wypatrzylem to nie robia MY '99/'00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STACHU Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Jak za drogo to czeski dealer Ecuteca na pewno przyjmie chętnie klienta. hmm. z tego co wypatrzylem to nie robia MY '99/'00 No wlasnie mialem pisac, wg informacji ze strony Ecutec'a zaden z CR nie bawi sie MY 99 i 00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azrael Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Gadaliśmy kiedyś z tym z Ostravy i mówi że jakby się kilka aut trafiło to sobie dokupi licencję na GT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacho Opublikowano 16 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 wracajac do wydechu - chyba pozostane przy El-tecu jak radzicie. firma rozumiem solidna? obsluga klienta pierwsza klasa? szybko, milo i solidnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azrael Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STACHU Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 A w konkurencji MG vs El-tec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azrael Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 DO MG masz bliżej, ale chyba słabo z terminami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pumex1 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Yacho, nie mam zastrzezen do El -teca. Jak bedziesz chcial posluchac jak chodzi to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JED Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Jak bedziesz chcial posluchac jak chodzi to zapraszam. Pumex1 :arrow: PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abt Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Jak bedziesz chcial posluchac jak chodzi to zapraszam. Pumex1 :arrow: PW. marna probka, ale zawsze :arrow: http://pl.youtube.com/watch?v=5HrU4vhoxB0 (~3:00). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacho Opublikowano 16 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 dzieki!! Abt, pumex1 :arrow: PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pumex1 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 http://pumex1.fotosik.pl/albumy/144250.html a tu foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.