Konradooo Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Witam wszystkich mam pytanie odnośnie podgrzewanych lusterek w Subaru Forester z 2000roku są czy ich nie ma bo włączyłem podgrzewanie tylnej szyby a lusterka jak były zamarznięte ta cały czas Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON Pietro Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 (edited) spróbuj włączyć podgrzewanie szyby przedniej, powinno zadziałać Edited February 22, 2021 by DON Pietro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konradooo Posted February 22, 2021 Author Share Posted February 22, 2021 Ja chyba nie mam takiego czegoś w moim Subaru chyba że nie umiem włączyć tego Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEBA_M Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Przycisk przy lewym kolanie. Ogólnie podgrzewanie piór przednich.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konradooo Posted February 22, 2021 Author Share Posted February 22, 2021 No to tam mam tylko kurcze przeciwmgielne światła tylne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konradooo Posted February 22, 2021 Author Share Posted February 22, 2021 Auto mam od paru dni sprowadzone z Holandii i to jest rok 2000 po liftingu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON Pietro Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Obstawiam że w SFie jest to w ten sam sposób rozwiązane. Żeby włączyć podgrzewanie lusterek musisz włączyc podgrzewanie piór wycieraczek jak napisał SEBA_M Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konradooo Posted February 22, 2021 Author Share Posted February 22, 2021 3 minuty temu, DON Pietro napisał: Obstawiam że w SFie jest to w ten sam sposób rozwiązane. Żeby włączyć podgrzewanie lusterek musisz włączyc podgrzewanie piór wycieraczek jak napisał SEBA_M Obawiam się że móje Subaru nie ma tego Link to comment Share on other sites More sharing options...
klev Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 dawaj fotke przycisków po lewej stronie kierownicy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konradooo Posted February 22, 2021 Author Share Posted February 22, 2021 6 minut temu, klev napisał: dawaj fotke przycisków po lewej stronie kierownicy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konradooo Posted February 22, 2021 Author Share Posted February 22, 2021 11 minut temu, Konradooo napisał: I pewnie lipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewemarkam Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Panowie, w SF grzanie lusterek włącza się razem z tylna szyba. W SG zrobili taki myk że z podgrzewaniem wycieraczek włączają się lusterka. Jest tak na 100%.Trzeba by zobaczyć na wiązkę w drzwiach, może kable są uszkodzone na przelotce od słupka do drzwi. Kostka od lusterek jest pod tapicerka drzwi, nie pod tym trójkącikiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konradooo Posted February 22, 2021 Author Share Posted February 22, 2021 1 minutę temu, ewemarkam napisał: Panowie, w SF włącza się razem z tylna szyba. W SG zrobili taki myk że z podgrzewaniem wycieraczek włączają się lusterka. Trzeba by zobaczyć na wiązkę w drzwiach, może kable są uszkodzone na przelotce od słupka do drzwi. Kostka od lusterek jest pod tapicerka drzwi, nie pod tym trójkącikiem. Hej jak włączam tylna szybę to słychać jak się załącza kostka. Może kurcze sprawdzę jakiś bezpiecznik Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewemarkam Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Hej jak włączam tylna szybę to słychać jak się załącza kostka. Może kurcze sprawdzę jakiś bezpiecznik Załącza Ci się timer od grzania, jest za schowkiem przed pasażerem, tzn obok ale musisz zdjąć ten cały plastik. Ale skoro szyba Ci grzeje to zdejmij obojętne który boczek drzwi przednich i miernikiem poszukaj napięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klev Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 22 minuty temu, Konradooo napisał: o kurna ale BIDA ! nie widzialem jeszcze tak biednej wersji.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewemarkam Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Tak się zastanawiam, masz regulowane elektrycznie lusterka? Jeśli nie to jest szansa że nie będą po prostu podgrzewane. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max 84 Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 U mnie w SF MY2002 nie było fabrycznie grzania lusterek.Musiałem dołożyć.Podejrzewam że u kolegi jest to samo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konradooo Posted February 24, 2021 Author Share Posted February 24, 2021 W dniu 22.02.2021 o 17:29, ewemarkam napisał: Tak się zastanawiam, masz regulowane elektrycznie lusterka? Jeśli nie to jest szansa że nie będą po prostu podgrzewane. Mam alektryczne lusterka myślę że kurcze poprostu nie ma podgrzewanych lusterek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konradooo Posted February 24, 2021 Author Share Posted February 24, 2021 W dniu 22.02.2021 o 18:18, Max 84 napisał: U mnie w SF MY2002 nie było fabrycznie grzania lusterek. Musiałem dołożyć. Podejrzewam że u kolegi jest to samo. Gdzie i za ile może to zrobić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max 84 Posted February 24, 2021 Share Posted February 24, 2021 Kupujesz uniwersalne maty grzewcze pod wymiar lusterka. Przeciągając kable od lusterek do przekaźnika podłączasz z wykorzystaniem dodatkowego bezpiecznika i gotowe. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts