555marcin Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 Przeglądając oferty, widzę że w WRXach obrotomierz czasem jest pośrodku, czasem po prawej. Pewnie zasada jest prosta, ale nie potrafię znaleźć prawidłowości. Ktoś poratuje informacją? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antikos Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 (edited) EU - US, ewentualnie licznik przełożony z sti Edited September 4, 2014 by antikos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qba25 Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 Mogę się mylić, ale to raczej kwestia rocznika. Sam się temu przyglądałem, szukając licznika z obrotkiem na środku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartZ Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 Pierwsze bugi wrx na pewno miały z prawej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
555marcin Posted September 4, 2014 Author Share Posted September 4, 2014 Widziałem jakąś sztukę (nie STI) z obrotomierzem pośrodku i prędkościomierzem po prawej - może ktoś tarczę jakoś przerzeźbił @@BartZ, ładna liczba postów. Następna taka równa za 11111 postów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qba25 Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 Widziałem jakąś sztukę (nie STI) z obrotomierzem pośrodku i prędkościomierzem po prawej - może ktoś tarczę jakoś przerzeźbił Na pewno było to bez rzeźbienia, podobnie jak zmiana koloru wskazówek wraz z rocznikami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markus Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 (edited) Przeglądając oferty, widzę że w WRXach obrotomierz czasem jest pośrodku, czasem po prawej. Pewnie zasada jest prosta, ale nie potrafię znaleźć prawidłowości. Ktoś poratuje informacją? Wg. instrukcji obsługi, którą akurat mam przed oczami WRX Bug miał obrotomierz tylko po prawej stronie. STI miało pośrodku. I z tego co widzę, to średnica odydwu trcz jest taka sama, czyli być może idzie pozamieniać miejscami- ale za to głowy nie dam. Blob WRX- Oobrotomierz pośrodku, podobnie jak STI. N/A bez zmian. Edited September 4, 2014 by Markus Link to comment Share on other sites More sharing options...
555marcin Posted September 4, 2014 Author Share Posted September 4, 2014 To może przeszczep Blob -> Bug Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markus Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 Blob miał już czerowne wskazówki(Bug żółte). Jeśli ma czerwone, to 100% przeszczep. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antikos Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 Mogę się mylić, ale to raczej kwestia rocznika. Sam się temu przyglądałem, szukając licznika z obrotkiem na środku... nie ma takiej możliwości że wrx miał pośrodku, oglądałem każdy rocznik z tego modelu i żadne słownie żadne nie miał na środku zawsze z prawej chyba że licznik byl jakoś przerabiany, sam miałem rocznik 2002 , kolega 2001, nawet jedne z rzeszowa 2003 sama końcówka i też po prawej, bez względu czy to ue czy us, tylko sti miał z prawej Link to comment Share on other sites More sharing options...
555marcin Posted September 5, 2014 Author Share Posted September 5, 2014 nie ma takiej możliwości że wrx miał pośrodku, oglądałem każdy rocznik z tego modelu i żadne słownie żadne nie miał na środku zawsze z prawej chyba że licznik byl jakoś przerabiany, sam miałem rocznik 2002 , kolega 2001, nawet jedne z rzeszowa 2003 sama końcówka i też po prawej, bez względu czy to ue czy us, tylko sti miał z prawej Miałeś na myśli, że STI pośrodku, yup? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartZ Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 Widziałem jakąś sztukę (nie STI) z obrotomierzem pośrodku i prędkościomierzem po prawej - może ktoś tarczę jakoś przerzeźbił @@BartZ, ładna liczba postów. Następna taka równa za 11111 postów Bez problemu można założyć zegary z bloba czy hawka. Bugi miały czerwone wskazówki, ale tylko w wersji Prodrive. Wiesz ile to lat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antikos Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 nie ma takiej możliwości że wrx miał pośrodku, oglądałem każdy rocznik z tego modelu i żadne słownie żadne nie miał na środku zawsze z prawej chyba że licznik byl jakoś przerabiany, sam miałem rocznik 2002 , kolega 2001, nawet jedne z rzeszowa 2003 sama końcówka i też po prawej, bez względu czy to ue czy us, tylko sti miał z prawej Miałeś na myśli, że STI pośrodku, yup? tak tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qba25 Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 nie ma takiej możliwości że wrx miał pośrodku sam miałem rocznik 2002 , kolega 2001, nawet jedne z rzeszowa 2003 sama końcówka Rozumiem, że roczniki '04, '05, '06 to już nie WRX? Bo taki licznik miałem kupić, z obrotkiem na środku i czerwonymi wskazówkami, na pewno NIE STI... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antikos Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 nie ma takiej możliwości że wrx miał pośrodku sam miałem rocznik 2002 , kolega 2001, nawet jedne z rzeszowa 2003 sama końcówka Rozumiem, że roczniki '04, '05, '06 to już nie WRX? Bo taki licznik miałem kupić, z obrotkiem na środku i czerwonymi wskazówkami, na pewno NIE STI... a jaki jest tytuł tematu ? chodziło o wrx robal, w tych roczniakach co piszesz to chyba wszystko miało pośrodku bez względu czy to wrx czy sti ale pewny nie jestem , Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudy__ Posted May 21, 2018 Share Posted May 21, 2018 Dokleje się do tematu... Czy zegary z bloba wrx (obrotomierz na srodku) beda smigac w bugu n/a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts