lukass Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 (edited) Jakby ktoś jeszcze nie wiedział, a miał chęci wystartowania http://www.ak-krolewski.pl/imprezy/238 Edited November 8, 2013 by lukass Link to comment Share on other sites More sharing options...
Action Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 ... niestety data mnie nie podeszła Link to comment Share on other sites More sharing options...
cart Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Na 95% będę Link to comment Share on other sites More sharing options...
dario007 Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 Oczywiście ze bendem bo jakze mogłoby mnie nie być Link to comment Share on other sites More sharing options...
Action Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 przed chwilą zauważyłem, że jestem siódmy w generalne nie wiem jak oni tą tabelę tworzą - raz byłem na pięćdziesiątym którymś miejscu. Oczywiście ze bendem bo jakze mogłoby mnie nie być ... za zmianę auta wywalić Cie powinni ot co! ... niestety data mnie nie podeszła dotarło do mnie co zrobić żeby wystartować.... muszę dostać w tą niedzielę czerwoną kartkę i automatycznie zostać wykluczony z kolejnego meczu w lidze Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukass Posted November 13, 2013 Author Share Posted November 13, 2013 przed chwilą zauważyłem, że jestem siódmy w generalne nie wiem jak oni tą tabelę tworzą - raz byłem na pięćdziesiątym którymś miejscu. A Pan juz nie pamięta, jak z najlepszym pilotem pod słońcem na Służewcu, otarł się o wygranie generalki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Action Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 przed chwilą zauważyłem, że jestem siódmy w generalne nie wiem jak oni tą tabelę tworzą - raz byłem na pięćdziesiątym którymś miejscu. A Pan juz nie pamięta, jak z najlepszym pilotem pod słońcem na Służewcu, otarł się o wygranie generalki no pamięta, pamięta było pięknie! z tym, że potem z innym pilotem na Żeraniu trasę pomyliłem dwa razy ... i tak sobie myślałem, że to mnie zepchnie gdzieś na koniec stawki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukass Posted November 13, 2013 Author Share Posted November 13, 2013 Ale potem jeszcze był na Służewcu TTJ Wielkanocny i też jakieś punkty uzbierałeś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cysztof Posted November 14, 2013 Share Posted November 14, 2013 do zobaczenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skarbnik Posted November 14, 2013 Share Posted November 14, 2013 Postanowiłem odczarować po ostatniej awarii Służewiec i też już się zapisałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dario007 Posted November 14, 2013 Share Posted November 14, 2013 Postanowiłem odczarować po ostatniej awarii Służewiec i też już się zapisałem. Jezdzimy na Żeraniu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpruszko Posted November 14, 2013 Share Posted November 14, 2013 Jade. Dariuszek bój się Link to comment Share on other sites More sharing options...
dario007 Posted November 14, 2013 Share Posted November 14, 2013 Jade. Dariuszek bój się Cały czas zyje w strachu. Pewnie dlatego tak szybko wam uciekam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skarbnik Posted November 14, 2013 Share Posted November 14, 2013 Postanowiłem odczarować po ostatniej awarii Służewiec i też już się zapisałem. Jezdzimy na Żeraniu... Oj tam, oj tam. Dla nie warszawiaka trudno się w tym połapać Jasne że na Żeraniu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
STI-2010 Posted November 14, 2013 Share Posted November 14, 2013 Jade. Dariuszek bój się Cały czas zyje w strachu. Pewnie dlatego tak szybko wam uciekam... Jak cie pogonie to zadyszki dostaniesz ty te twoje białe e Link to comment Share on other sites More sharing options...
dario007 Posted November 14, 2013 Share Posted November 14, 2013 Jade. Dariuszek bój się Cały czas zyje w strachu. Pewnie dlatego tak szybko wam uciekam... Jak cie pogonie to zadyszki dostaniesz ty te twoje białe e Obiecujesz i obiecujesz ile juz razy Link to comment Share on other sites More sharing options...
edek2006 Posted November 15, 2013 Share Posted November 15, 2013 Mam nadzieje, ze po śniegu, bo najwyższy czas, żeby się jednej osobie zmieniła perspektywa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STI-2010 Posted November 15, 2013 Share Posted November 15, 2013 Kurde ,złe wieści,silnik jeszcze na palecie ,elementy u lakiernika,i strojenie jeszcze nie umówione, będzie spina dla fantastów ale wierze że dadzą rade i przyjade dla Dario Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukass Posted November 15, 2013 Author Share Posted November 15, 2013 Kurde ,złe wieści,silnik jeszcze na palecie ,elementy u lakiernika,i strojenie jeszcze nie umówione, będzie spina dla fantastów ale wierze że dadzą rade i przyjade dla Dario Lista startowa juz zamknięta - decydowała kolejnośc wysłania potwierdzenia wpłaty wpisowego, a nie tylko wysłania zgłoszenia i jesteś tylko na liście rezerwowej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
obcy17 Posted November 15, 2013 Share Posted November 15, 2013 To i ja wpadnę popaczać jak się uwijacie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skarbnik Posted November 15, 2013 Share Posted November 15, 2013 obcy17 jak będziesz miał chęci to zapraszam na prawy Mam nadzieje, ze po śniegu, bo najwyższy czas, żeby się jednej osobie zmieniła perspektywa. a ja dzisiaj założyłem super zimóweczki Link to comment Share on other sites More sharing options...
obcy17 Posted November 15, 2013 Share Posted November 15, 2013 obcy17 jak będziesz miał chęci to zapraszam na prawy Jasne że mam...... Jeśli tylko będę pomocny. Zwłaszcza że mus się odkuć za ten cholerny pierwszy przejazd "drugiego" odcinka w NMnP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skarbnik Posted November 15, 2013 Share Posted November 15, 2013 obcy17 jak będziesz miał chęci to zapraszam na prawy Jasne że mam...... Jeśli tylko będę pomocny. Zwłaszcza że mus się odkuć za ten cholerny pierwszy przejazd "drugiego" odcinka w NMnP. to się widzimy na miejscu a z tym NMnP nie przesadzaj to w końcu ja pojechałem jak patałach i tyle Link to comment Share on other sites More sharing options...
dario007 Posted November 15, 2013 Share Posted November 15, 2013 Kurde ,złe wieści,silnik jeszcze na palecie ,elementy u lakiernika,i strojenie jeszcze nie umówione, będzie spina dla fantastów ale wierze że dadzą rade i przyjade dla Dario Juz sie tłumaczy a tyle obiecywał... Ale przyjedz to zobaczysz kto cie potem w RL zleje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sliwur Posted November 16, 2013 Share Posted November 16, 2013 Chyba wpadnę popatrzeć jak upalacie i przy okazji poznać pare osób:) Też miałem zamiar startować, ale za długo się ociągałem niestety:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts