stach1111 Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 No właśnie,jak tytule. Ja pomału zaczynam przyzwyczajać żonę,że znowu Grecja jest najlepszym rozwiązaniem,chociaż im dłużej od powrotu tym bardziej oboje za nią tęsknimy. W zeszłym roku była Lefkada,to teraz wypadałoby zwiedzić Kefalonię Myrthos Beach-znana min. z "Kapitana Corelli" Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamilP Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 Znajomi byli w tym roku na Kafalonii - opowiadali o wyspie w samych superlatywach Oczywiscie wiekszosc swojego urlopu spedzili na objazdach - wynajmowali Jimny badz skutery. Ponoc lepiej skontaktowac sie z wypozyczalnia wczesniej i wynajac auto na dluzszy okres - spore znizki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stach1111 Posted October 23, 2013 Author Share Posted October 23, 2013 Znajomi byli w tym roku na Kafalonii - opowiadali o wyspie w samych superlatywach Oczywiscie wiekszosc swojego urlopu spedzili na objazdach - wynajmowali Jimny badz skutery. Ponoc lepiej skontaktowac sie z wypozyczalnia wczesniej i wynajac auto na dluzszy okres - spore znizki. Jeździmy na wakacje samochodem Pożyczenie Jimnyego to już w trudniejszy teren gdzie szkoda by Legaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadziejS Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 Stachu, powiem Ci, że Twoje relacje i zdjęcia z Lefkady sprawiły, że coraz poważniej myślimy z Żoną o tym kierunku. Rok temu pierwszy raz byliśmy w Grecji, dokładnie na Rodos i bardzo nam ten kraj przypasował. Będę podpatrywał Twoje posty Link to comment Share on other sites More sharing options...
stach1111 Posted October 23, 2013 Author Share Posted October 23, 2013 Stachu, powiem Ci, że Twoje relacje i zdjęcia z Lefkady sprawiły, że coraz poważniej myślimy z Żoną o tym kierunku. Rok temu pierwszy raz byliśmy w Grecji, dokładnie na Rodos i bardzo nam ten kraj przypasował. Będę podpatrywał Twoje posty Miło mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferster Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 Jest na więcej . Lefkada wspaniała. Mnie żona namawia na allincusive, ale mnie to nie kręci. Kierunek Sardynia rozważam, ew toscania. pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stach1111 Posted October 23, 2013 Author Share Posted October 23, 2013 Kierunek Sardynia rozważam, Byliśmy w 2010,piękna sprawa,oczywiście samochodem.Zrobię galerię to może się nakręcisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferster Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 Galeria mile widziana !!! Najlepiej cała relacja . Wyjazd planuję oczywiście samochodem. pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stach1111 Posted October 23, 2013 Author Share Posted October 23, 2013 Relację już dawałem ,masz tutaj-http://www.forum.subaru.pl/index.php?/topic/46523-sardynia-2010/#entry1330800 Tylko mało tam fotek więc zrobię w chwili wolnej galerię.W razie czego pytaj,coś tam jeszcze pamiętam Fotki masz już w galerii Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamilP Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 a ja w poniedzialek lece na 3 tyg do Tajlandii i Kambodzy Link to comment Share on other sites More sharing options...
jathek Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 Byłem w Tajlandii Jeżeli masz jakies pytania wal smialo Link to comment Share on other sites More sharing options...
stach1111 Posted October 24, 2013 Author Share Posted October 24, 2013 wypas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferster Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 Relację już dawałem ,masz tutaj-http://www.forum.sub...0/#entry1330800 Tylko mało tam fotek więc zrobię w chwili wolnej galerię.W razie czego pytaj,coś tam jeszcze pamiętam Fotki masz już w galerii Dzięki. Sardynia to jest to! Zaczynam pracować nad wspólniczką. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamilP Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 Byłem w Tajlandii Jeżeli masz jakies pytania wal smialo tez juz mialem okazje plan juz wstepny mamy, wiec luz Ale dzieki wielkie za propozycje Link to comment Share on other sites More sharing options...
drout Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 Pomyśl o Portugalii ja wróciłem zachwycony Link to comment Share on other sites More sharing options...
stach1111 Posted October 24, 2013 Author Share Posted October 24, 2013 Pomyśl o Portugalii ja wróciłem zachwycony Jeśli samochodem to niezłe wyzwanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
zadybski Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 (edited) Edycja moderatora Edited October 26, 2013 by pablonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemekka Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 (edited) Portugalia jest bardziej osiągalna samolotem, z wynajmem auta na miejscu. Byłem w Lizbonie samolotem na długi weekend czerwcowy i było bardzo fajnie (kraj nieco ubogi jak na zachodnią europę ale ludzie sympatyczni, dobra kuchnia, dobre wina i niezapomniane Fado). Jeśli autem to minimum 3 tygodnie (napięty program nastawiony na zwiedzanie, a nie leżenie bykiem, co nie wszystkim może odpowiadać) i wtedy można się pokusić w drodze powrotnej o południowe wybrzeże Hiszpani, a nawet Gibraltar i Tanger. Ale trasa to lekko 8 tys. Km Ja myślałem o wyprawie na Nordkapp, bo jeszcze nie byłem w tamtych stronach, ale ostatecznie będzie zupełnie przeciwny kierunek, tzn. III i IV Subariada :-) A Nordkapp będzie za dwa lata. Edited October 25, 2013 by przemekka Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczur75 Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 Kierunek Sardynia rozważam, Byliśmy w 2010,piękna sprawa,oczywiście samochodem.Zrobię galerię to może się nakręcisz Kilkanaście lat temu, prawie cały rok spędziłem na Costa Smeralda. Większość czasu mieszkałem w Baja Sardinia. Chwilę w Porto Cervo. A potem już nieopodal Pista dei Campioni http://www.pistadeicampioni.it/ , gdzie pracowałem. Właścicielem toru jest Paolo Liceri, miescowy matador rajdowy. Ehhhh, miłe wspomnienia z młodych lat. Piękne miejsca, piękne kobiety, wolność i brak planów na przyszłość. Jazda N-grupową Deltą po torze kartingowym w nocy. Kartingowe Mistrzostwa Włoch na torze. Poznanie RK i jego ojca. W weekendy zwiedzanie wyspy. Tak mi przemknął czas tam spędzony. Wzięło mnie na wspomnienia, pięknie było. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NonPhixion Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 Na Lefkadę miałem jechać we wrześniu, ale nie poukładało się po mojej myśli zatem ta wyspa jest pierwsza na widelcu jeżeli chodzi o plany wakacyjne. Od zawsze chciałem polecieć na Seszele, ale niestety nie ma aż tak różowo :-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordynator Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 A ja przymierzam się do Islandii na przełomie czerwca/lipca. Plan jest na wynajęcie Patrola i 10 dni ahoj przygodo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 A ja przymierzam się do Islandii na przełomie czerwca/lipca. Plan jest na wynajęcie Patrola i 10 dni ahoj przygodo 10 dni to za mało, wiem każdy ma swoje życie, pracę, urlopy, kasę itd. ale pozytywny aspekt, takiej Twojej decyzji jest taki, że jeszcze tam wrócisz !!! - sprawdź wielkość opon Patrola (przy interiorze muszą być tzw. "baloon" około 30' i PRZEDE WSZYSTKIM ubezpieczenie, tzn. gdzie będziesz mógł pojechać, a w szczególności czy Interior i brody są pokryte przez polisę ac i ass - jedno i drugie bardzo ważne! w każdym razie w naszej Rodzinie był to wyjazd życia, ale byliśmy Forkiem z Polski (prom), więc wiele hardcorowych atrakcji było dla nas niedostępnych, ale i tak było super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jathek Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 A ja przymierzam się do Islandii na przełomie czerwca/lipca. Plan jest na wynajęcie Patrola i 10 dni ahoj przygodo Fajno! Bede kibicowac Link to comment Share on other sites More sharing options...
stach1111 Posted January 4, 2014 Author Share Posted January 4, 2014 Koufonisia-cykladzka perełka Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrekM461 Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Przy niektórych planach wakacyjnych moja Albania i Macedonia wypada raczej blado, ale i tak pojadę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts