Pancin Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Witam, zapraszam w najbliższą sobotę na Super OES "LATO", który odbędzie się na torze w Miedzianej Górze. Przewidziane są 3 przejazdy próby, która będzie trwała ok. 3 min. Ze względu na modyfikację pomiaru czasu udało nam się skrócić do minimmum okres oczekiwania w kolejce na swój przejazd. WIem, że było to dosyć denerwujące, ale jak pokazała ostatnia impreza, przebiegało to bardzo sprawnie. Tradycyjnie proponujemy uczestnikom oraz kibicom dużą dawkę zabawy, lecz nie pozbawionej sportowej rywalizacji w doborowym towarzystwie kierowców z całej Polski. Impreza daję nieocenioną możliwość podniesienia swoich umiejętności jako kierowcy. Tradycją naszej imprezy jest, że bardziej doświadczeni uczestnicy dzielą się swoimi umiejętnościami z tymi dopiero początkującymi. Wkrótce publikacja dokumentów imprezy. Serdecznie zapraszamy. Regulamin Imprezy Schemat próby Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 No to pechowa data, bo większość subaromaniaków będzie uczestniczyła w zmaganiach na Plejadach Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 ... dokładnie, w przyszły weekend to bym się nawet skusił 8) pozdr. matt Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawid Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Próba konkretna nie ma to tam to Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawid Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Pancin, pewnie lokalni kierowcy wymiatają co? Może następnym razem się przejade. Kiedy znów organizujecie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pancin Posted June 13, 2006 Author Share Posted June 13, 2006 Za tydzień z piątku na sobotę (23/24) robimy nocny superoes. Zaczynamy ok. 20 i do bólu. Kolejne eliminacje można sprawdzić na http://www.scyzzor.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abt Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Pancin, pewnie lokalni kierowcy wymiatają co? Może następnym razem się przejade. Kiedy znów organizujecie? jakbys mial niedowazone auto z prawej, to sie polecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawid Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 No problemo, jeśli się zdecyduję w przyszlości na jakiś super OES, albo kjsik to wale prosto do Ciebie Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolek Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 No problemo, jeśli się zdecyduję w przyszlości na jakiś super OES, albo kjsik to wale prosto do Ciebie dawid może przejedziemy się w sobotę, ja też nie jadę na plejady więc może tak to sobie zrekompensujemy ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawid Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 lolek, ja bardzo chętnie ale kurka nie w czerwcu, jestem w środku sesji - w przyszlym tygodniu mam 4 egzaminy. :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolek Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 oki rozumię Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buffy22 Posted June 15, 2006 Share Posted June 15, 2006 W sumie ja nie mam co robić jak by ktoś chciał jechać to moge sie skusić.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolek Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 Buffy ale moim Legacy 2,0 to nie nawojujesz za wiele :wink: , a tak poważnie to jak dzieciakowi przejdzie choroba to pojadę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 Buffy ale moim Legacy 2,0 to nie nawojujesz za wiele , lolek, BUffy nawet taczką coś pokaże :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolek Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 Buffy ale moim Legacy 2,0 to nie nawojujesz za wiele , lolek, BUffy nawet taczką coś pokaże :-) skoro tak to dawaj na taczki :wink: Buffy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawid Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 No wkońcu Buffy pokazal na ostatnim spocie u Emila jak się jeździ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts