Skocz do zawartości

Wyjazd ekipy z Warszawy na Plejady

malutki

Rekomendowane odpowiedzi

Ponieważ jak widzę ekipa warszawska nie zaczęła się jeszcze specjalnie organizować postanowiłem wziąć sprawy w swoje ręce :mrgreen: Będę wyjeżdżał w piątek, 16 czerwca, w godzinach przedpołudniowych. Trasa do uzgodnienia, bardzo chętnie przez Włocławek w celu spotkania się z ekipą krakowską.

Chętnych do wspólnej jazdy proszę o zgłaszanie się wraz z podaniem o ile to możliwe numeru telefonu.

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Postanowione: wszystkich, którzy będą jechać z Wawy w piątek, zapraszamy pod Dawoja. Ruszamy stamtąd w samo południe.

jest szansa ze bede w piatek jechal poniewaz w czwartek mam jeszcze spotkanie z klientem kolo 16 godziny :evil:

Postanowione: wszystkich, którzy będą jechać z Wawy w piątek, zapraszamy pod Dawoja. Ruszamy stamtąd w samo południe.

jest szansa ze bede w piatek jechal poniewaz w czwartek mam jeszcze spotkanie z klientem kolo 16 godziny :evil:

vert, ale dajesz w dupę :evil: , z kim ja się będę integrował?? :roll:

vert, ale dajesz w dupę :evil: , z kim ja się będę integrował?? :roll:

walcze jeszcze spokojnie :wink:

vert opłaty i noclegi są zarezerwowane od piątku, jeśli ktoś chciał wcześniej to zgłaszał to w uwagach na formularzu (obaj wiemy czemu na Twoim formularzu nie było takiej informacji :mrgreen: ), daj znać jeśli jechałbyś jednak w czwartek

mati przyznam szczerze, że liczyłem na zobaczenie evokilera na żywo :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...