malutki Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Ponieważ jak widzę ekipa warszawska nie zaczęła się jeszcze specjalnie organizować postanowiłem wziąć sprawy w swoje ręce Będę wyjeżdżał w piątek, 16 czerwca, w godzinach przedpołudniowych. Trasa do uzgodnienia, bardzo chętnie przez Włocławek w celu spotkania się z ekipą krakowską. Chętnych do wspólnej jazdy proszę o zgłaszanie się wraz z podaniem o ile to możliwe numeru telefonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guma Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 :roll: hmmm, ale My jedziemy w czwartek 15 czerwca. I z W-wy dołacza do nas: Wojczek i Vert, i ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabu Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Ja lece z Wawy w piątek, może być przed południem! Skąd wyjazd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrest Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 No wlasnie start w czwartek , i wstepnie spotkanie we Wloclawku z frakcja krakowska okolo ....no wlasnie nie wiadomo o ktorej ruszy Galicja godzin jest chyba kilka kto chetny z Waw PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabu Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 O której w czwartek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrest Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zeby we Wloclawku spotkac sie s Cracovem trzeba wystartowac ze 2,5-3 godziny przed spotkaniem.Jak sie myle poprawcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutki Opublikowano 8 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Się mi daty pokarolkowały No to może tak - kto chetny na wyjazd w piątek, 16 czerwca, pzed południem - zapraszam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vert Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 od kiedy jest zakwaterowanie od czwartku czy piatku bo juz zglupialem :?: placimy od piatku wieczor do niedzieli czy od czwartku ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutki Opublikowano 8 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Postanowione: wszystkich, którzy będą jechać z Wawy w piątek, zapraszamy pod Dawoja. Ruszamy stamtąd w samo południe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vert Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Postanowione: wszystkich, którzy będą jechać z Wawy w piątek, zapraszamy pod Dawoja. Ruszamy stamtąd w samo południe. jest szansa ze bede w piatek jechal poniewaz w czwartek mam jeszcze spotkanie z klientem kolo 16 godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guma Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Postanowione: wszystkich, którzy będą jechać z Wawy w piątek, zapraszamy pod Dawoja. Ruszamy stamtąd w samo południe. jest szansa ze bede w piatek jechal poniewaz w czwartek mam jeszcze spotkanie z klientem kolo 16 godziny vert, ale dajesz w dupę , z kim ja się będę integrował?? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vert Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Postanowione: wszystkich, którzy będą jechać z Wawy w piątek, zapraszamy pod Dawoja. Ruszamy stamtąd w samo południe. jest szansa ze bede w piatek jechal poniewaz w czwartek mam jeszcze spotkanie z klientem kolo 16 godziny vert, ale dajesz w dupę , z kim ja się będę integrował?? :roll: walcze jeszcze spokojnie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 jest szansa ze bede w piatek jechal poniewaz w czwartek mam jeszcze spotkanie z klientem kolo 16 godziny co ty procesja jest do południa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vert Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 hehe a MATI jedzie na plejady ktos moze wie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Niestety, musze iść na ślub 17 czerwca, okazało się że obiecałem to ponad pół roku temu :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vert Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 ble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charlie Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 vert opłaty i noclegi są zarezerwowane od piątku, jeśli ktoś chciał wcześniej to zgłaszał to w uwagach na formularzu (obaj wiemy czemu na Twoim formularzu nie było takiej informacji ), daj znać jeśli jechałbyś jednak w czwartek mati przyznam szczerze, że liczyłem na zobaczenie evokilera na żywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vert Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 nie nie jade w piatek raniutko.w czwartek mam jeszcze kolacje z klyentami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrest Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Ej no co jest nikt nie jedzie z Waw w czwartek? Kto chetny Z Waw na wyjazd w czwartek i dolaczenie do grupy krakowskiej zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charlie Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 chyba ekipa warszawska nie chce się przyłączać do krakowskiej, woli sama sobie jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Wojczek - kierownik zamieszania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrest Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Ty Mala sie ucz i wracaj do zdrowia ! :wink: Ale oczywiscie Twoje zdrowko na Plejadach wypijemy z Krakowem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Ty Mala sie ucz i wracaj do zdrowia ! :wink: Ale oczywiscie Twoje zdrowko na Plejadach wypijemy z Krakowem Dziękuję, dziękuję Mam nadzieję, że nie tylko z Krakowem, a z caaaałą Polską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.Kossakowski Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Ale oczywiscie Twoje zdrowko na Plejadach wypijemy z Krakowem A ja to co ojj Wojtus podpadasz mi ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 A ja to co ojj Wojtus podpadasz mi ehh to przecież JA choruję, a nie TY! jaki pazerny na picie zdrówka za niego no... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.