BelegUS Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Howgh! Gdy tak przyglądam się swojej pięknej "Maleńkiej" (Impreza GL 2,0, GC8), zachwycając jej pięknem, prześladuje mnie cały czas jedna myśl: Czy istnieje znaczek Subaru (ten z grilla) w NIEBIESKIEJ wersji - takiej, jak na logo Subaru? Nie ukrywam, że chętnie bym coś takiego w swojej zainstalował (ładnie by się ten błękit ze srebrnym lakierem komponował) - albo "Gwiazdki" albo "i". Ktokolwiek słyszał, ktokolwiek wie coś na ten temat...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRB Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Zawsze można polakierować wokół gwiazdek . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BelegUS Posted December 1, 2011 Author Share Posted December 1, 2011 Zawsze można polakierować wokół gwiazdek . To wtedy nie będzie "DżejDiEm pełnym ryjem, bycz" A tak serio, to po prostu najpierw chcę wiedzieć, czy coś takiego w ogóle istnieje, i warto szukać ^^ "Bo nie chodzi tu o to, żeby złapać króliczka, ale żeby gonić go" EDIT: GC ma inne wymiary znaczka z przedniego grilla niż GD (i reszta pociesznej trzódki)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie_gt4 Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Howgh! Gdy tak przyglądam się swojej pięknej "Maleńkiej" (Impreza GL 2,0, GC8), zachwycając jej pięknem, prześladuje mnie cały czas jedna myśl: Czy istnieje znaczek Subaru (ten z grilla) w NIEBIESKIEJ wersji - takiej, jak na logo Subaru? Nie ukrywam, że chętnie bym coś takiego w swojej zainstalował (ładnie by się ten błękit ze srebrnym lakierem komponował) - albo "Gwiazdki" albo "i". Ktokolwiek słyszał, ktokolwiek wie coś na ten temat...? jezeli mnie pamiec nie myli, to new-age JDM STi (chyba ver.7 i 8) mialy gwiazdki z niebieskim tlem... w old-age chyba takich nie bylo, tylko czarne tlo... natomiast GC/GF mialy fajne lezki... rozowe tlo to wiocha, natomiast ciemna zielen rulezzz 8) mialem na swoim GT takie cos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucza Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 http://www.ebay.co.uk/itm/Subaru-front- ... 415fcf8fe7 proszę,pozdro. -- 2 gru 2011, o 14:14 -- http://www.ebay.co.uk/itm/SUBARU-IMPREZ ... 519bcd673e -- 2 gru 2011, o 14:15 -- http://www.ebay.co.uk/itm/SUBARU-CHROME ... 2c5d090143 szukaj jest tego trochę,pozdro. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
saszynski Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 u mnie jest niebieski na grilu. myslalem ze to standard... jakie Wy macie jesli nie niebieskie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BelegUS Posted December 2, 2011 Author Share Posted December 2, 2011 lucza - dzięki! Myślisz, że ten pierwszy podejdzie...? saszynski - ja mam czarny w wolnymssaku :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucza Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Badge is approx 5 3/4 inches by 2 3/4 inches in size,good luck Tu masz podane wymiary tego pierwszego,pozdro. -- 2 gru 2011, o 19:35 -- 5 inchów na 2 incze to jest ok 12centymetrów na 5 centymetrów. Ile dokładnie to jest 5 i 3/4 na 2 i 3/4 to pojęcia nie mam,pozdro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BelegUS Posted December 2, 2011 Author Share Posted December 2, 2011 Badge is approx 5 3/4 inches by 2 3/4 inches in size,good luck Tu masz podane wymiary tego pierwszego,pozdro. -- 2 gru 2011, o 19:35 -- 5 inchów na 2 incze to jest ok 12centymetrów na 5 centymetrów. Ile dokładnie to jest 5 i 3/4 na 2 i 3/4 to pojęcia nie mam,pozdro. To za dużo chyba... jutro pójdę swój pomierzyć, ale wydaje mi się, że to jest do II/III'genów. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucza Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Możliwe że jest to duży znaczek z tylnej klapy forestera albo outbacka,musisz poszukać na pewno coś się znajdzie,pozdro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kogii Posted December 3, 2011 Share Posted December 3, 2011 ja do swojego klasyka, pozniej do new age kupowalem w scooby parts.... dobra cena, bardzo dobre wykonanie... do klasyka masz tu: http://www.scoobyparts.co.uk/acatalog/B ... SSIC_.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BelegUS Posted December 3, 2011 Author Share Posted December 3, 2011 A powiedz mi.. wygląda i jest wykonany dokładnie tak, jak oryginał...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kogii Posted December 3, 2011 Share Posted December 3, 2011 rozmiar jest idealny.... roznica polega na tym, ze oryginal jest sztywny, a ich produkt to taki... nie wiem jak napisac... miekka, wypukla nalepka? jutro moge zrobic zdjecia makro tego znaczka co mam teraz na czarnuchu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BelegUS Posted December 3, 2011 Author Share Posted December 3, 2011 rozmiar jest idealny.... roznica polega na tym, ze oryginal jest sztywny, a ich produkt to taki... nie wiem jak napisac... miekka, wypukla nalepka?jutro moge zrobic zdjecia makro tego znaczka co mam teraz na czarnuchu... Wdzięcznym będę W ogóle, na ingliszowym JeBaju trafiłem na biały grill z... białym znaczkiem. W sensie: białe (perłowe?) tło plus srebrne gwiazdki. To dopiero ficzer... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kogii Posted December 4, 2011 Share Posted December 4, 2011 na jebaju uk cale dzikie mnostwo tego jest... tu masz fotki mojego obecnego czarnucha z tym znaczkiem i wykopalem rowniez foty mojej poprzedniej imprezy... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BelegUS Posted December 4, 2011 Author Share Posted December 4, 2011 Wygląda IMO jak oryginalny... jeżeli niebieski też jest tak dobrze wykonany, to biorę... a raczej życzę sobie pod choinkę na święta Ciekawe tylko, jak tam z wysyłką do Polski... ... mówisz, że tych białych też jest sporo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kogii Posted December 4, 2011 Share Posted December 4, 2011 ja o bialych nic nie mowilem :wink: jak sie dobrze przyjrzysz, to na ostatniej focie widac lekkie zalamania na krawedziach... tan plastik sie lekko zdeformowal.... ale zdjecie robione dzisiaj, a montowane toto bylo jakies 2 lata temu jeden koles z tutejszego klubu zrobil sobie jako tlo do gwiazdek szkocka flage... ale on jakos rozbieral oryginalny znaczek gdybys mial problemy z kupnem tutaj i wysylka do pl, to daj znac... sprobuje pomoc 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BelegUS Posted December 4, 2011 Author Share Posted December 4, 2011 Oj tam, takie załamania... na aucie tego nie widać chyba nawet W sumie, zrobienie własnego tła też jest ciekawą alternatywą... musiał bym obejrzeć, jak ten znaczek jest zrobiony... Jak tylko się dowiem, czy rodzinka zechce mi taki prezent zrobić, a okaże się, że Scoobyparts nie chce wysyłać do PL... będę się uśmiechał do Cię o pomoc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hemi112 Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 a na naszym rodzimym allegro masz takie coś.świnia na grillu troche przesada...ale co kto lubi;) http://allegro.pl/znaczek-subaru-pig-im ... 57703.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
BelegUS Posted December 6, 2011 Author Share Posted December 6, 2011 a na naszym rodzimym allegro masz takie coś.świnia na grillu troche przesada...ale co kto lubi;) http://allegro.pl/znaczek-subaru-pig-im ... 57703.html Taak, widziałem... ale, niestety, niebieskiego nie mają... :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrowa Posted December 7, 2011 Share Posted December 7, 2011 napisz do forumowicza gpruszko on kiedyś zamawiał na ebayu i koleś podobno robił też na zamówienie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts