SoftCut Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 Witam szanownych adminow , modow i cala ekpie forum subaru. Jak widzicie jestem swiezakiem na tym forum. Jak dotad nierejestrowalem sie na zadnym tego typu forow i stalem jakby z boku czasami obserwujac co sie dzieje, gdzie sa zloty etc. Bardzo prosze ekpie ogarniajaca forum zeby zrobila dla mnie wyjatek i zebym mogl dodac ogloszenie w dziale kupie-sprzedam.Szukam auta i mam malo czasu na zakup a na prawde nie chcem Wam zasmiecac forum bezsensownymi postami zeby tylko uzbierac te 25 sztuk Napiszcie czy to mozliwe Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 SoftCut, witam na forum. Obawiam sie, ze nie jest to mozliwe (poprawcie mnie, drogie Mody, jesli sie myle). Ale mozesz skorzystac z tematu "czy ktos zna tego subaraka?" i popytac czy ktos mial stycznoscz samochodami z ogloszen. Wtedy tez szybko Ci sie uzbiera te pozostale 20 postow ;-) -- 27 lis 2011, o 10:53 -- Poza tym z takimi pytaniami to do organizacyjnego Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoftCut Posted November 27, 2011 Author Share Posted November 27, 2011 ok dzieki, szukalem miejsca gdzie to umiescic i nie uradzilem tego ciezaru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziedzic_Pruski Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 Nie bój nic - zostało Ci jeszcze tylko 19. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoftCut Posted November 27, 2011 Author Share Posted November 27, 2011 wiem, i chyba trzeb je tu wykorzystac -- N lis 27, 2011 11:27 am -- 18 jeszcze masakra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 Dawaj, dawaj, nabijaj :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoftCut Posted November 27, 2011 Author Share Posted November 27, 2011 z jednej strony to rozumiem ze to taka zorganizowana akcjia ale z drugiej jak ma pisac 25 postow o niczym to szlak trafia -- N lis 27, 2011 11:30 am -- z jednej strony to rozumiem ze to taka zorganizowana akcjia ale z drugiej jak ma pisac 25 postow o niczym to szlak trafia -- N lis 27, 2011 11:32 am -- ...moze jakis kawal ktos napisze tosie posmiejemy wszscy ? czy to bedzie wbrew regulaminowi zostalo jeszcze sporo a mi sie juz nie chce produkowac, czemu tego nikt nie zmieni przeciez to sensu niema Link to comment Share on other sites More sharing options...
imgw Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 z jednej strony The Forum to nie jest platforma handlowa, a z drugiej jest alledrogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoftCut Posted November 27, 2011 Author Share Posted November 27, 2011 i ja to rozumiem .... szkoda tylko ze trzeba te 25 postow nabic bo i tak jak ktos bedzie chcial dodac tylko samo anonse to zrobi to nawet kosztem nabicia tych wspomnianych 25 ogloszen Link to comment Share on other sites More sharing options...
malymala Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 ciesz się ze nie musisz mieć 25 pomuków Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmo Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoftCut Posted November 27, 2011 Author Share Posted November 27, 2011 to wes mnie wtajemnicz co to sa pomuki ? musze sie nauczyc co i jak sie tu je bo narazie to czuje sie jak starzec zamkniety w jednym pokoju z pokoleniem playstation Link to comment Share on other sites More sharing options...
x_maly_x Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 co to sa pomuki To takie internetowe "pogłaskanie po głowie" lub po prostu "dziękuję" za to że się komuś pomogło-doradziło. Może je rozdawać tylko założyciel tematu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziedzic_Pruski Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 Pomuk to jest ta sama forma gramatyczna co zaniemuk, muk (a nie zrobił), wymuk, dopomuk no i stont masz pomuk. Widzę, że kolega kombinuje, ale mała podpowiedź: następujące po sobie wpisy tego samego autora nie sumują się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SYLVO Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 SoftCut przerabiałem ten temat... zagadaj do moderatorów i jest szansa, że dostaniesz odpowiednie "prawa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoftCut Posted November 27, 2011 Author Share Posted November 27, 2011 nie chcem byc szczegolnie traktowany ale to troche zmutne ze zeby zamiesic np. ogloszenie na forum, trzeba kombinowac i pisac byløe co zeby wyrobic limit 25 wpisow moim skromnym zdaniem to troche za duzo ale niech i tak bedzie (wiem ze to nie allegro) P.S. niech ktos odpowie na ten post bo zbieram posty a moje zamieszczane jeden po drugim nie sumuja sie Z gory dziekuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirkdiggler Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoftCut Posted November 27, 2011 Author Share Posted November 27, 2011 i to mi sie podoba Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybel Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markus Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 SoftCut, Zagadaj też coś w wątku "Pozdrawiamy się" lub "Spotkania forumowe" i tym sposobem jeszcze dziś być może będziesz mógł sobie nazbierać te 9 postów. Pisanie(spamowanie) w jednym temacie może tylko rozsierdzić naszych, aż nadto tolerancyjnych moderatorów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoftCut Posted November 27, 2011 Author Share Posted November 27, 2011 ok w takim razie porozrzucam swoje odpowiedzi po calym forum (chcialem tego uniknac i nie smiecic ale jak to tutaj taki rytual to trudno) Mam nadzieje ze drodzy Moderatorzy sie nie gniewaja.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziedzic_Pruski Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 Acha - i nie marnuj czasu na off topa - tam licznik nie bije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobi1972 Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 ok w takim razie porozrzucam swoje odpowiedzi po calym forum (chcialem tego uniknac i nie smiecic ale jak to tutaj taki rytual to trudno) Mam nadzieje ze drodzy Moderatorzy sie nie gniewaja.Pozdrawiam Jest wiele tematów (nie koniecznie mocno technicznych) na do których można się przyłączyć, taki rytuał jest i dobrze bo to Forum to nie jest Allegro ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoftCut Posted November 27, 2011 Author Share Posted November 27, 2011 ok w takim razie porozrzucam swoje odpowiedzi po calym forum (chcialem tego uniknac i nie smiecic ale jak to tutaj taki rytual to trudno) Mam nadzieje ze drodzy Moderatorzy sie nie gniewaja.Pozdrawiam Jest wiele tematów (nie koniecznie mocno technicznych) na do których można się przyłączyć, taki rytuał jest i dobrze bo to Forum to nie jest Allegro ... Wiem ze to nie allegro ale to nic nie zmieni ze kazdy jeden swierzak musi dodac 25 postow o niczym .Jak beda chcieli dostac sie do tego dzialu to i tak sie dostana a forum tylko bedzie bardziej zasmiecone .To oczywiscie tylko moje zdanie . ' Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczur75 Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 ok w takim razie porozrzucam swoje odpowiedzi po calym forum (chcialem tego uniknac i nie smiecic ale jak to tutaj taki rytual to trudno) Mam nadzieje ze drodzy Moderatorzy sie nie gniewaja.Pozdrawiam Jest wiele tematów (nie koniecznie mocno technicznych) na do których można się przyłączyć, taki rytuał jest i dobrze bo to Forum to nie jest Allegro ... Wiem ze to nie allegro ale to nic nie zmieni ze kazdy jeden swierzak musi dodac 25 postow o niczym .Jak beda chcieli dostac sie do tego dzialu to i tak sie dostana a forum tylko bedzie bardziej zasmiecone .To oczywiscie tylko moje zdanie . ' Dział k/s jest dodatkiem do forum a nie odwrotnie. To forum jest specyficzne i nie każdemu musi się tu podobać. To, że śmiecisz to jest Twój wybór. Zawsze możesz pisać coś konstruktywnego. :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts