bzyq Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 Znalazłem tam interesujące oponki i kilka dyskusji, w których chciałbym zabrać głos. Jako, że na naszym Forum są użytkownicy evo.org.pl to proszę o helpa. Mianowicie nie da się zarejestrować nowego użytkownika. Cały czas wywala błąd, że zły kod, chociaż wedle życzenia wpisuje od tylca. może ktoś z użytkowników owego spróbować założyć jakieś nowe konto lub przekazać info jakiemuś adminowi. Na stronie nie znalazłem żadnego kontaktu mailowego. Może przez to, że jest na sprzedaż nie chcą nowych?? Albo to jakaś akcja zorganizowana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark L.A. Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 bzyq, interweniowałem w organizacyjnym . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bzyq Posted October 4, 2011 Author Share Posted October 4, 2011 bzyq, interweniowałem w organizacyjnym . I od razu rzeczowa odpowiedź tam się pojawiła:) std1984 "Jak ma Subaru, to chyba dlatego się nie możne zarejestrować?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark L.A. Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 Święta wojna trwa . Najlepsze spoty na Podbeskidziu odbywały się gdy wpadali na nie swoimi Ewkami Pawel P i Zdzisek . Dyskusją nie było końca ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bzyq Posted October 4, 2011 Author Share Posted October 4, 2011 Święta wojna trwa . Jak Atari z Commodore. Sensu nie ma. Dla mnie obydwie marki są mega i ideałem byłoby mieć STI i Evo pod jednym dachem. Założyłem, że wypowiedź std1984 była półserio Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaki79 Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 Jak Atari z Commodore. Sensu nie ma. Dla mnie obydwie marki są mega Zgadzam się, ale Atari jest lepsze (tylko trzeba magnetofon podkręcić). Link to comment Share on other sites More sharing options...
bzyq Posted October 4, 2011 Author Share Posted October 4, 2011 Zgadzam się, ale Atari jest lepsze (tylko trzeba magnetofon podkręcić). Lepsze C64 + 1541II + AR3 A na evo dalej nie da się zarejestrować :/ Coś tam słaby ruch w organizacyjnym Link to comment Share on other sites More sharing options...
aztec Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 Zgadzam się, ale Atari jest lepsze (tylko trzeba magnetofon podkręcić). Kurka to były czasy: Lepsze C64 + 1541II + AR3 Yeah. Zacząłem na Zx Spectrum, później Atari 800XL, 65XE, 130XE napędzne XC12. Potem C64 najpierw z magnetofonem (1530?), później z 1541II i oczywiście z ActionRipley'em. Później wpadła Amiga. Zaki , bzyq z jakiego jesteście rocznika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bzyq Posted October 4, 2011 Author Share Posted October 4, 2011 Zaki , bzyq z jakiego jesteście rocznika? '81 Chyba zmienię temat wątku hahahaha BTW. Mamy coś wspólnego... Ty masz parapecik po Hellerze, a ja resztę auta hehe;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rombu Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 wpadali na nie swoimi Ewkami Pawel P A propos, gdzie jest Pawel P :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark L.A. Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 wpadali na nie swoimi Ewkami Pawel P A propos, gdzie jest Pawel P :?: ... siedzi na evo.org.pl nick Pawel BB, tutaj prawie nie zaglada . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bzyq Posted October 5, 2011 Author Share Posted October 5, 2011 ... siedzi na evo.org.pl nick Pawel BB, tutaj prawie nie zaglada . I dał tam kolejny mądry komentarz zamiast przekazać info choćby do jakiegoś modera.... Popsuło im się forum i mają to gdzieś. Ciekawe czy się nie dziwią, że nie przybywa im userów;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark L.A. Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Ciekawe czy się nie dziwią, że nie przybywa im userów;) ... może problem wyjdzie w statystykach rocznych . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateoos Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Atari rządzi, szczególnie z 1MB RAM i twardym dyskiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
bzyq Posted October 5, 2011 Author Share Posted October 5, 2011 Atari rządzi, szczególnie z 1MB RAM i twardym dyskiem Owszem rządziło, ale tylko w dziedzinie muzyki. Ale chyba każdy wtedy chciał mieć pod dachem A4000 Jak teraz GTRa hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateoos Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Kolego, myślisz zapewne o serii ST - tam 1MB i HDD był normalką... i ten komp był niezły w dziedzinie muzyki. Ja jednak mówię o ośmiobitowej serii XL/XE - jest wielu ludzi w naszym kraju, którzy w "maluchach" mają 1MB RAMu i twardziela, że o ośmiu kanałach dźwięku i układzie COVOX (4 kanały digi 8-bit), czy opcjonalnym procesorze 16-bit nie wspomnę... A4000? Co możnaby tam robić? Amiga miała mocne gry, z użytkami było trochę gorzej - w tamtych czasach łatwiej było na grzybach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rombu Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 o serii ST - tam 1MB i HDD był normalką Nie no oczywiście. I CD i DVD też było. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lysykon Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Atari rządzi, szczególnie z 1MB RAM i twardym dyskiem Owszem rządziło, ale tylko w dziedzinie muzyki. eeeetam a tutaj już na poważnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
KALI Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Założyłem, że wypowiedź std1984 była półserio on tak zawsze na wszystko odpowiada, w takim właśnie stylu. Znam go osobiście z klubu Audi. Bardzo wporządku koleś ze specyficznym poczuciem humoru. I like it Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kogut Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 no tak zaczęło się o czymś a jak zwykle skończy się o czymś innym Link to comment Share on other sites More sharing options...
hercooles Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Żeby nie było uważam że evo.org.pl jest mniej rozrywkowe niż my:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
szycha Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 hercooles nie ten temat Link to comment Share on other sites More sharing options...
hercooles Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 a właśnie że ten o evo tak?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
szycha Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 yhym Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablonas Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Macie podobny sentymentalny wątek viewtopic.php?f=12&t=130270&hilit=stare+gry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts