Waldemar Biela Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Z okazji urodzin Młodelatura Puścił mię odbytu zwierak I z pleców mię zeszła skóra A na dupie mię wyszed czerak To wszysko przez te treme I chęć narodzin uczczenia Na nogach chyciłem egzeme I nie dopuszcza mię Gienia Składam "sto lat" życzenia I niech sie społnio mażenia I niech sie nic nie zmienia Z wyjątkiem tematu.... "Gienia" mamusia Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogs Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 A to jakies urodznki sa? W takim razie najlepszego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Witek Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Bardziej stronniczej ankiety nie dało się zrobić ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waldemar Biela Posted September 27, 2005 Author Share Posted September 27, 2005 Bardziej stronniczej ankiety nie dało się zrobić ? To beła najbardzi obiektywna na jako było mie stać. mamusia Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogs Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Od kiedy to Narodowa Izba Kontroli ma wplyw na zmiany moderatorni? :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wck Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 A mi się wydaje, że Mamusia chyba jakiś ruskich specyfików próbowała i na wzrok padło No cóż, ja też na pierwszy rzut oka na stronę główną dałem się nabrać. No chyba że to takie życzenia z prawie półrocznym wyprzedzeniem?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milek Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 no to w koncu sa jakies urodzinki czy nie bardzo? :roll: Jezeli sa to "najlepszego" zycze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waldemar Biela Posted September 27, 2005 Author Share Posted September 27, 2005 A mi się wydaje, że Mamusia chyba jakiś ruskich specyfików próbowała Mamusi - ogólnie rzecz ujmujonc - narodowoś specyfikówe w niczem nie koliduje. mamusia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Witek Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Bardziej stronniczej ankiety nie dało się zrobić ? To beła najbardzi obiektywna na jako było mie stać. To takiej sławie nikt kredytu nie chce dać ?! Skandal ! Chyba, że problemy z tym staniem to przez jakiś "morski" specyfik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waldemar Biela Posted September 27, 2005 Author Share Posted September 27, 2005 Bardziej stronniczej ankiety nie dało się zrobić ? To beła najbardzi obiektywna na jako było mie stać. To takiej sławie nikt kredytu nie chce dać ?! Skandal ! Chyba, że problemy z tym staniem to przez jakiś "morski" specyfik. Wituś, narazie Cie lubie ......zreszto tak samo jak moderatora. Ale wiesz że mię sie może pozmieniać. mamusia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Witek Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Dlaczego na razie ? Matka kocha wszystkie dzieci, chyba, że jest wyrodna, nie ? A zresztą co ja takiego napisałem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Wituś, narazie Cie lubie ......zreszto tak samo jak moderatora. Ale wiesz że mię sie może pozmieniać. mamusia Się, kurde, Mamusia wkurzyła normalnie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intakwrx Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Zdrowie Modegoreaktora po raz pierwszy :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Dziękuje za te życzenia. Mam nadzieję że w styczniu będą równie ciepłe i zyczliwe :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Azrael, wszystkiego dobrego i deszczu kasy na Cossigo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 I ja sie przyłaczam do tych życzeń wszystkiego najlepszego!!! Pozdrowienia M Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 No, wsio najlepsze . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanap4 Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Wszystkiego najlepszego (sie podlizalem hehe 8) ) EDIT:No to w takim razie Azazelowi tez zycze wszystkiego najlepszego.Zreszta pozostalym forumowiczom tez , a juz najbardziej to sobie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiS Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Może jednak złóżcie te życzenia właściwemu jubilatowi, czyli userowi o ksywce "Azazel"... Azraelowi - choć bez okazji - oczywiście też winszuję wszystkiego kosłortowego... :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek@klubsubaru.pl Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 ja również życzę wszystkiego najlepszego nie podlizując się zbytnio . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 deszczu kasy na Cossigo Dzięki :-D A na urodziny w styczniu poproszę sponsora dobrego :-D A W OGÓLE TO JESTEŚCIE SUPER :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiS Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 A W OGÓLE TO JESTEŚCIE SUPER :-D Wiemy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 A na urodziny w styczniu poproszę sponsora dobrego :-D Azrael takie rzeczy to tylko w Erze :wink: :wink: :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Azrael takie rzeczy to tylko w Erze Niestety nie kumam dowcipu :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Azrael takie rzeczy to tylko w Erze Niestety nie kumam dowcipu :-( znaczy dostosowany do Twoich potrzeb, czego serdecznie życzę i 3mam kciuki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts