sredniaq Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Dzisiaj spaghetti bolognese Sent with HTC & Taptalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechanik Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Wątróbka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilP Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Wątróbka Mniam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doom21 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 placki ziemniaczane z kurkami - grzybami takimi:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Dla tych, co chcą schudnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Philangina Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Knedle ze śliwkami węgierkami. Z omastą z masełka i bułki tartej. Podane po kilka sztuk załatwiły rodzinę. :-) Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach1111 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 wczoraj miałem knedle,tylko że małżonka nie zauważyła węgierek i wsadziła renklodę dziś pstrąg łososiowy w teriyaki jutro carbonara z przepisu Agi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 załatwiły rodzinę. :-) Znajdziesz sobie nową, nie łam się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doom21 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 na knedle to tylko do teściowej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferdek Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 wczoraj miałem knedle,tylko że małżonka nie zauważyła węgierek i wsadziła renklodę dziś pstrąg łososiowy w teriyaki jutro carbonara z przepisu Agi wczoraj miałem knedle,tylko że małżonka nie zauważyła węgierek i wsadziła renklodę dziś pstrąg łososiowy w teriyaki jutro carbonara z przepisu Agi Co to jest pstrąg łososiowy ???? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach1111 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 To taki pstrag z różowym mięsem jak u łososia,oczywiście w lidlu :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 To taki pstrag z różowym mięsem jak u łososia,oczywiście w lidlu :-D Pstrąg nie jest zły, ale lepiej świeżą rybkę.... to znaczy dziką? Ja wczoraj zajadałem się pysznym bałtyckim dorszykiem. Do tego potrójnie smażone frytki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szamann1 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Dzisiaj chyba będzie pasta italiana, mniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach1111 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 świeża rybka,wiadomo najlepsza A co to znaczy potrójnie smażone frytki? (trzeci raz ten sam olej? ) Pasta,mogę jadać codziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 A co to znaczy potrójnie smażone frytki? (trzeci raz ten sam olej? ) Odgrzewane dwa razy http://gotujebolubi.blox.pl/2012/12/Frytki-nad-frytkami.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach1111 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 http://gotujebolubi....d-frytkami.html oooooooooooooooooooooooooooooo,to już mi by się nie chciało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 "Zupa prezydencka" czyli pomidorówka a'la leon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doom21 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 jesli ktos jest z wawy i nie miał co na śniadanie ale na obiad tez sie znajdzie. byłem polecam http://targsniadaniowy.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 A co to znaczy potrójnie smażone frytki Aga dobrze wyjaśniła, a ja wkrótce umieszczę filmik z przygotowania na mojej stronie. Dzisiaj w związku z tym, że kupiłem dynię, właśnie zrobiłem zupę krem z dyni... dodałem habanero....pyszna. A zaraz się zabieram za tagiatelle z dynią i jeszcze kilkoma innymi ciekawymi składnikami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Philangina Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Dziś była sałatka z kalarepy i piersi kurczaka. Powodów do zadowolenia mnóstwo. Pozdrawiam, Philangina www.gbartoszewicz.tk www.likefireproductions.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach1111 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Na obiad była tagiatella z przepisu Agi-bardzo mnie sie. podobuje :-) A na kolację znajomy zrobił tajemniczo brzmiącą maklube Leon jaka jest tajemnica twojej pomidorowki,? Uwielbiam tą zupę sCzegolnie ze świderkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 @@stach1111, tajemnica jest taka, że rosół robi się nie na kościach tylko na mięsie. Później to mięsko się starannie oddziela od kości i dodaje do przecedzonego rosołu z przetartymi warzywami z tegoż. Oprócz obowiązkowego zestawu przypraw, trochę oliwy, łyżkę ryżu (najlepiej takiego klejącego - po godzinie gotowania nie zostanie po nim śladu). Zupa jest gęsta i bardziej jest kremem pomidorowym niż zupą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach1111 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 W trakcie dodajemy oczywiście pomidory? Dusisz wcześniej czy z koncentratem ..blender w robocie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Na duszenie nie mam czasu i cierpliwości, więc idzie koncentrat dla koloru i 2-3 pomidory dla smaku. No i papryczka chili dla większego smaku. blender w robocie? Po godzinie gotowania nie zostaje wiele. Aha, na koniec trochę świeżej bazylii na talerz. Głównie dla wyglądu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jathek Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 A ja, ze jest sezon na papryke zrobilem leczo, tylko moje musi byc miesne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się