Jump to content

Impreza WRX 2004 V-limited

Wck

Recommended Posts

Posted
A co Wy o niej sądzicie?

Sad sie zbierze jutro. Jak przewodniczoncy skladu sendziadowskiego powie ze ochydna, to cala reszta jo porowna z ziewajacym Lepperem.

Jak powie ze sliczna, reszta sie normalnie rozslimaczy z zachwytu........tu so takie zwyczaje.

Mamusia

Posted
Hihi, taka pseudo-STi :wink: Ciekawe, jaka jest roznica w cenie? :roll:

No tego to ja już z tych krzaczków raczej nie wyczytam :)

Zapewne jest to kolejna wersja, której i tak nie zobaczymy w Europie :( - no chyba że w Anglii, ale co nam do tego... :?

Posted
Z tego co pamiętam STi też zostało wypuszczone w tej wersji :twisted:

Ja też coś takiego kojarzę, ale to chyba było w 2003 roku... A teraz z tego co rozumiem z obrazków i cyferek, to ten WRX jest wypuszczony z okazji 44 wygranych przez Subaru rajdów w Mistrzostwach Świata, dlatego ma oznaczenie V-44... :)

Posted
Kurde... jest tam coś po Angielsku? Tylko te krzaki?

Wypasiony jest Legacy Blitzen, nieprawdaż? :lol: Spec.C... mniam... :)

Blitzen jest piękny - ciekawe tylko czy on też nie będzie dostępny w Europie :?

Posted

Fakt, ale jak wiadomo Spec C jest robiona bardziej pod moc i osiągi, a s203 to kontynuacja serii s201 i s202 (i jest ładniejsza ;) ), ale jeszcze lepiej byłoby mieć Type-25 :D

Posted

K... nie moge z tym japońskim. Są gorsi niż francuskie snoby... :evil: :x Ja też nie rozumiem, czemu u nas nie ma takich fajnych wersji... Dziwna, bardzo dziwna polityka...

Blitzen... mmm... :)

Posted
K... nie moge z tym japońskim.

SUBARUŹ[‹h‰Š[`[€Ay^[E\‹x‹O(h‰Co[)‚Ćt

O co Ci chodzi?? :D:D:D :lol:

Posted

to bardzo proste:kwadrat, ź, kwadrat, nawias kwadratowy, kwadrat, and, hash, osiem, dwa, cztery, dziwiec, apostrof, kwadrat, h, kwadrat, and, hash, osiem, dwa, 4, 0, kwadrat, czestkie cos tam, kwadrat, nawias kwadratowy, apostrof, kwadrat, nawias kwadratowy (znowu), kwadrat, and, hash, osiem, trzy, szesc, cztery, srednik, kwadrat, a, kwadrat, y, kwadrat, (???), kwadrat, nawias kwadratowy, e, kwadrat, zlamas :P, kwadra, and, hash, osiem, dwa, cztery, dziewiec, srednik, kwadrat, x, kwadrat, and, hash itd. wszystko jasne :?: No to sie ciesze :twisted:

Posted
K... nie moge z tym japońskim.

SUBARUŹ[‹h‰Š[`[€Ay^[E\‹x‹O(h‰Co[)‚Ćt

O co Ci chodzi?? :D:D:D :lol:

Wystarczylo by miec wgrane japońskie znaki i wszystko bylo by jasne :D:D:D

Posted

Ten Blitzen to juz w nowej budzie czy jeszcze starej? Jesli to pierwsze to zapodajcie mi linka bo sie nie moge polapac w tych gryzmolach :)

[EDIT] Ok, juz sie polapalem :D. Dla niewtajemniczonych plan jak sie dostac do gamy modeli:

[EDIT2] Blitzen jest BOSKIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted
Ten Blitzen to juz w nowej budzie czy jeszcze starej? Jesli to pierwsze to zapodajcie mi linka bo sie nie moge polapac w tych gryzmolach :)

[EDIT] Ok, juz sie polapalem :D. Dla niewtajemniczonych plan jak sie dostac do gamy modeli:

[EDIT2] Blitzen jest BOSKIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chodzi nam o Blitzena w nowej budzie :)

Na http://www.subaru-sti.co.jp/blitzen6/index.html go NIE znajdziesz :)

ON jest tu: http://www.subaru.co.jp/blitzen2005/ Jest boski do kwadratu :D;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...