Jump to content

Radyjko

Biohazard

Recommended Posts

Posted
to to aż takie skomplikowane? posiedź 15min. przy tym i załapiesz o co biega.

pzdr

Uwierz mi, że zdarzyło mi się widzieć i nawet posiadać takie radia, których bez instrukcji nie byłem w stanie obsłużyć. Teraz już nie pamiętam w którym, ale występowały nawet kombinacje trzech klawiszy dla niektórych funkcji. Kosmos. ;-)

Posted
Prawdziwy mezczyzna nie czyta instrukcji obslugi.

To zdanie mi sie bardzo podoba :wink:

A "RADOSC" na wyswietlaczu to nawet podejrzewam czym spowodowana !

Posted

pzdr

Uwierz mi, że zdarzyło mi się widzieć i nawet posiadać takie radia, których bez instrukcji nie byłem w stanie obsłużyć. Teraz już nie pamiętam w którym, ale występowały nawet kombinacje trzech klawiszy dla niektórych funkcji. Kosmos. ;-)

Dokładnie tak. Niestety, ale Importer nie dodaje instrukcji obsługi radia. Podobno są dostępne w SIP, ale jedynie w jęz. niemieckim, co jak dla mnie jest barierą nie do pokonania :cry:

Posted

pzdr

Dokładnie tak. Niestety, ale Importer nie dodaje instrukcji obsługi radia. Podobno są dostępne w SIP, ale jedynie w jęz. niemieckim, co jak dla mnie jest barierą nie do pokonania :cry:

ja chetnie bym ja przejrzal nawet jak jest po niemiecku.

PS;prawdziwy mezczyzna tez pierdzi przy sikaniu :wink:

• 4 weeks later...
Posted

Ja poszukam bo wydawało mi się że takową instrukcję posiadam ale do poprzedniego modelu. Funkcje wydaje mi się że nie uległy zmianie, jedynie obudowa :roll:

Posted
Prawdziwy mezczyzna nie czyta instrukcji obslugi.

A prawdziwy kierowca pije tyle ile jego samochód :mrgreen:

hmmm, do 15 litrów/ przejechane 100 km- no no :shock:

pozdr.

Posted
Ja poszukam bo wydawało mi się że takową instrukcję posiadam ale do poprzedniego modelu. Funkcje wydaje mi się że nie uległy zmianie, jedynie obudowa :roll:

Znalazłeś?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...