Biohazard Posted December 9, 2004 Posted December 9, 2004 Witam. Gdzie mogę znaleźć instrukcję obsługi do sprzętu zamieszczonego na obrazku, skoro nie była ona "dołączona" do samochodu?
Intakwrx Posted December 9, 2004 Posted December 9, 2004 Ja ma poprzednią wersje tego wynalazku DIN 2 i tez jest dlamnie zagadkowe
bartek@klubsubaru.pl Posted December 9, 2004 Posted December 9, 2004 to to aż takie skomplikowane? posiedź 15min. przy tym i załapiesz o co biega. pzdr
Jakublad Posted December 9, 2004 Posted December 9, 2004 to to aż takie skomplikowane? posiedź 15min. przy tym i załapiesz o co biega. pzdr Uwierz mi, że zdarzyło mi się widzieć i nawet posiadać takie radia, których bez instrukcji nie byłem w stanie obsłużyć. Teraz już nie pamiętam w którym, ale występowały nawet kombinacje trzech klawiszy dla niektórych funkcji. Kosmos. ;-)
Kuba Posted December 9, 2004 Posted December 9, 2004 Prawdziwy mezczyzna nie czyta instrukcji obslugi.
wielkopolanin Posted December 9, 2004 Posted December 9, 2004 Prawdziwy mezczyzna nie czyta instrukcji obslugi. To zdanie mi sie bardzo podoba :wink: A "RADOSC" na wyswietlaczu to nawet podejrzewam czym spowodowana !
Fido__ Posted December 10, 2004 Posted December 10, 2004 to to aż takie skomplikowane? posiedź 15min. przy tym i załapiesz o co biega. pzdr Uwierz mi, że zdarzyło mi się widzieć i nawet posiadać takie radia, których bez instrukcji nie byłem w stanie obsłużyć. Teraz już nie pamiętam w którym, ale występowały nawet kombinacje trzech klawiszy dla niektórych funkcji. Kosmos. ;-) Dokładnie tak. Niestety, ale Importer nie dodaje instrukcji obsługi radia. Podobno są dostępne w SIP, ale jedynie w jęz. niemieckim, co jak dla mnie jest barierą nie do pokonania
colirzadzi Posted December 10, 2004 Posted December 10, 2004 to to aż takie skomplikowane? posiedź 15min. przy tym i załapiesz o co biega. pzdr Uwierz mi, że zdarzyło mi się widzieć i nawet posiadać takie radia, których bez instrukcji nie byłem w stanie obsłużyć. Teraz już nie pamiętam w którym, ale występowały nawet kombinacje trzech klawiszy dla niektórych funkcji. Kosmos. ;-) Dokładnie tak. Niestety, ale Importer nie dodaje instrukcji obsługi radia. Podobno są dostępne w SIP, ale jedynie w jęz. niemieckim, co jak dla mnie jest barierą nie do pokonania ja chetnie bym ja przejrzal nawet jak jest po niemiecku. PS;prawdziwy mezczyzna tez pierdzi przy sikaniu :wink:
colirzadzi Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 zapomniany topic, a ja ciagle czekam na odpowiedz
Niuniek Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Ja poszukam bo wydawało mi się że takową instrukcję posiadam ale do poprzedniego modelu. Funkcje wydaje mi się że nie uległy zmianie, jedynie obudowa :roll:
wrx33 Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 to to aż takie skomplikowane? posiedź 15min. przy tym i załapiesz o co biega. pzdr Nie zalapiesz.
shodan Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Prawdziwy mezczyzna nie czyta instrukcji obslugi. A prawdziwy kierowca pije tyle ile jego samochód
aquarius Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Prawdziwy mezczyzna nie czyta instrukcji obslugi. A prawdziwy kierowca pije tyle ile jego samochód hmmm, do 15 litrów/ przejechane 100 km- no no :shock: pozdr.
Biohazard Posted January 3, 2005 Author Posted January 3, 2005 Ja poszukam bo wydawało mi się że takową instrukcję posiadam ale do poprzedniego modelu. Funkcje wydaje mi się że nie uległy zmianie, jedynie obudowa :roll: Znalazłeś?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.