Jump to content

tłumik końcowy

guma

Recommended Posts

pytanko do posiadaczy WRX tudzież STI.

Czy ma ktoś wyciągnięty, leżący gdzies w graciarni seryjny tłumik do WRX'a lub STI i mógłby mi go zwymiarować, chodzi o samą puszkę.

Wojtek K, no jeszcześ nie polazł :?: :roll: :mrgreen:

Długość puszki i obwód :!:

Jestam ciekawy, czy do clio 1.8 16V mi podejdzie, z zakupu oryginału raczej zrezygnowałem, ceny nie podam, bo byście wszyscy z krzeseł pospadali :evil:

Guma dlugosc to 43 cm a obwód 80 cm.

Pozdro Kuba

Długość puszki i obwód :!:

Jestam ciekawy, czy do clio 1.8 16V mi podejdzie, z zakupu oryginału raczej zrezygnowałem, ceny nie podam, bo byście wszyscy z krzeseł pospadali :evil:

guma, ja zakupiłem własnie blackflame-a przelotowego z silencerem, do tego chce wywalić kata i zrobić środkowy też przelot, żeby nie było totalnego urwania głowy :twisted: .... także jak to sie zgra i będzie fajnie grało to będe miał obecny do sprzedania, Ulter 2 letni

Założenie tłumika seryjnego z STi do wolnossącego Legacy 2.2 zrobi jakaś różnice w brzęczeniu samochodu?

Będzie głośniej, może ciut bardziej basowo, bulgotu nie przybędzie. Oczywiście musisz wziąć pod uwagę konieczność przespawania wieszaków, wydłużenia rury dolotowej z flanszą, przedłużenia końcówki wydechu.

Będzie głośniej, może ciut bardziej basowo, bulgotu nie przybędzie. Oczywiście musisz wziąć pod uwagę konieczność przespawania wieszaków, wydłużenia rury dolotowej z flanszą, przedłużenia końcówki wydechu.

Widać, że mówi tu osoba zaprawiona w boju z montowaniem końcówki STI do legaca :mrgreen:.

• 6 months later...

wie ktoś może przypadkiem czy tłumik końcowy od WRX a pasuje do wolnossaka 2.0 (chodzi o bug eyea), bo poprzedni właściciel zamontował strasznego ''pierdziucha'' firmy Laser i chce zmienić na coś bardziej cywilizowanego...

[ Dodano: Wto Sie 12, 2008 8:45 am ]

nikt się nie orientuje w tym temacie??? nie wieeeeerze :shock:

[ Dodano: Pią Sie 15, 2008 12:54 pm ]

ktoś próbował czegos takiego?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...