guma Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 pytanko do posiadaczy WRX tudzież STI. Czy ma ktoś wyciągnięty, leżący gdzies w graciarni seryjny tłumik do WRX'a lub STI i mógłby mi go zwymiarować, chodzi o samą puszkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek K Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 guma, ja moge. Isc do garazu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
guma Posted January 17, 2008 Author Share Posted January 17, 2008 Wojtek K, no jeszcześ nie polazł :?: :roll: Długość puszki i obwód :!: Jestam ciekawy, czy do clio 1.8 16V mi podejdzie, z zakupu oryginału raczej zrezygnowałem, ceny nie podam, bo byście wszyscy z krzeseł pospadali Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubek Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Guma dlugosc to 43 cm a obwód 80 cm. Pozdro Kuba Długość puszki i obwód :!: Jestam ciekawy, czy do clio 1.8 16V mi podejdzie, z zakupu oryginału raczej zrezygnowałem, ceny nie podam, bo byście wszyscy z krzeseł pospadali Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 guma, ja zakupiłem własnie blackflame-a przelotowego z silencerem, do tego chce wywalić kata i zrobić środkowy też przelot, żeby nie było totalnego urwania głowy .... także jak to sie zgra i będzie fajnie grało to będe miał obecny do sprzedania, Ulter 2 letni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek K Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 guma, no nie polazl cholera. Ale widze ze Kuba sie wyrobil. Wystarczy Ci czy chcesz moje wymiary? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablo2k Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Przypuszczam, ze to pytanko już było - nie bijcie mnie mocno Założenie tłumika seryjnego z STi do wolnossącego Legacy 2.2 zrobi jakaś różnice w brzęczeniu samochodu? Oczywiście pytam o zmiany na plus :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
guma Posted January 17, 2008 Author Share Posted January 17, 2008 guma, no nie polazl cholera. Ale widze ze Kuba sie wyrobil. Wystarczy Ci czy chcesz moje wymiary? a jest na co popatrzeć :roll: :?: kubek, fenks :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Założenie tłumika seryjnego z STi do wolnossącego Legacy 2.2 zrobi jakaś różnice w brzęczeniu samochodu? Będzie głośniej, może ciut bardziej basowo, bulgotu nie przybędzie. Oczywiście musisz wziąć pod uwagę konieczność przespawania wieszaków, wydłużenia rury dolotowej z flanszą, przedłużenia końcówki wydechu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Będzie głośniej, może ciut bardziej basowo, bulgotu nie przybędzie. Oczywiście musisz wziąć pod uwagę konieczność przespawania wieszaków, wydłużenia rury dolotowej z flanszą, przedłużenia końcówki wydechu. Widać, że mówi tu osoba zaprawiona w boju z montowaniem końcówki STI do legaca . Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Przemeq, STi jeszcze leży u Komancza, bo okazało się, że cały wydech mam do roboty ze starości, ale to moje doświadczenia z tłumika WRX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek K Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 a jest na co popatrzeć :roll: :?: bo kilku finlandiach powinienes byc zadowolony Link to comment Share on other sites More sharing options...
frykas Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 wie ktoś może przypadkiem czy tłumik końcowy od WRX a pasuje do wolnossaka 2.0 (chodzi o bug eyea), bo poprzedni właściciel zamontował strasznego ''pierdziucha'' firmy Laser i chce zmienić na coś bardziej cywilizowanego... [ Dodano: Wto Sie 12, 2008 8:45 am ] nikt się nie orientuje w tym temacie??? nie wieeeeerze :shock: [ Dodano: Pią Sie 15, 2008 12:54 pm ] ktoś próbował czegos takiego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.