MajsterGawerit Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Czesc. Zaopserwowalem dziś kapanie wody z rurki (zaznaczonej na zdjęciu) chyba z odmy... Szukałem ale nie znalazłem co to może być. Ktoś coś, może wspomoc rada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewemarkam Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Czesc. Zaopserwowalem dziś kapanie wody z rurki (zaznaczonej na zdjęciu) chyba z odmy... Szukałem ale nie znalazłem co to może być. Ktoś coś, może wspomoc rada?Zainteresuj się bardziej bo mi to wygląda na przewód hamulcowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koziolek Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 Dokładnie, przewód hamulcowy idący do przedniego koła. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M_isza Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 a widzisz gumowy odplyw skroplin z parownika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewemarkam Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 46 minut temu, M_isza napisał: a widzisz gumowy odplyw skroplin z parownika? Tylko nie to jest zaznaczone na zdjęciu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracula Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 Tak tylko nie smialo wtrace. Napisano woda a nie plyn hamulcowy.Wysłane z mojego moto g(10) przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bajer98 Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 Efekt działania klimatyzacji. Jeździć i nie obserwować bo nie ma po co to normalne zjawisko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracula Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 Ja bym sie zainteresowal ze kapie to jednak na przewod hamolcowy ktory jest stalowy czyz nie? To ze to tylko skropliny to ok. Nic zlego. Ale nie powinna ona leciec na elementy samochodu tylko bezposrednio w ziemieWysłane z mojego moto g(10) przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
koziolek Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 14 godzin temu, Bajer98 napisał: Efekt działania klimatyzacji. Jeździć i nie obserwować bo nie ma po co to normalne zjawisko. Ciekawa historia Link to comment Share on other sites More sharing options...
MajsterGawerit Posted June 22, 2021 Author Share Posted June 22, 2021 Mało jeżdżę na klimie zanurkowalem dziś pod samochód w garażu i lepiej już widac ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewemarkam Posted June 22, 2021 Share Posted June 22, 2021 Mało jeżdżę na klimie zanurkowalem dziś pod samochód w garażu i lepiej już widac ...To z klimy. Nie zwracać uwagi, jeździć i się nie przejmować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MajsterGawerit Posted June 23, 2021 Author Share Posted June 23, 2021 12 godzin temu, ewemarkam napisał: 15 godzin temu, MajsterGawerit napisał: Mało jeżdżę na klimie zanurkowalem dziś pod samochód w garażu i lepiej już widac ... To z klimy. Nie zwracać uwagi, jeździć i się nie przejmować. Dzięki. Biorąc pod uwagę przejścia z wcześniejszym samochodem jestem przewrażliwiony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts